KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
21 Ağustos 2026 Cuma
°C

Bingöl polisinden kanser tedavisi gören öğrenciye moral

Ömer Çetkin için iyi dileklerin paylaşımlarının yer aldığı video, hediye alınan tablete yüklendi. Tablet, tedavi gördüğü İstanbul'da emniyet mensuplarınca Ömer'e ulaştırıldı.

Bingöl polisinden kanser tedavisi gören öğrenciye moral
09 KASIM 2024 CUMARTESİ 16:05
9
2903
1
AA aa

Kanser hastalığı nedeniyle İstanbul'da tedavisine devam eden Bingöllü Ömer Çetkin'e, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri anlamlı bir çalışma yaparak moral verdi.

Geçtiğimiz yıl Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesi ekiplerinin futbol kursu vesilesiyle tanıdıkları Ömer Çetkin (18), kanser hastalığına yakalandı. Okuldaki öğretmen ve arkadaşlarının bilgi vermesi üzerine harekete geçen Toplum Destekli Polislik Şubesi, Ömer için anlamlı bir video hazırladı. Hazırlanan videoda Ömer'in öğretmenleri, arkadaşları, ailesi, Toplum Destekli Polislik şubesi ve İl Emniyet Müdürü Şükrü Orhan yer aldı.

Ömer için iyi dilekler paylaşılarak hazırlanan video, hediye aldıkları tablete yüklendi. Tablet, İstanbul'daki emniyet mensuplarınca Ömer'e ulaştırıldı. Ömer ve ailesi, emniyet mensuplarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine anlamlı sürpriz için teşekkür etti.

Moral videosu için teşekkür eden Çetkin, “Videoyu çok beğendim ve çok duygulandım. Herkese çok teşekkür ediyorum, her zaman yanımda oldunuz. Bir hayalim var, polis olmak. İnşallah polis olacağım” dedi.

HABERİN VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ;

TWİTTER (X) :    https://x.com/BingolOnline/status/1855236392093118648

FACEBOOK :   https://fb.watch/vL6mD83Mi7/

INSTAGRAM :  https://www.instagram.com/p/DCJt-nvIHuF/

 

Haber: İHA

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_112347)
09 Kasım 2024 Cumartesi 20:40
Ankara da tanıdığı siyasetçi aracılığla, dayısıyla, amcasıyla, torpille, hak, hukuk çiğneyip haram yoldan mesleğe girip tehlike, saldırı, olay anında şoka girip silahını kaptıran, görev arkadaşını ateş altında bırakıp kaçan polislerden olma aslanım. Fethi Sekin gibi ol dualarımızı al.
20.08.2026
01:04
Bingöl`den bir Sadin Babo geçti
Bingöl'den bir Sadin Babo geçti
Bingöl'ün sevilen simalarından Sadin Babo, geride yüzlerce hatıra, sıcak bir tebessüm ve gönüllerde silinmeyecek bir iz bırakarak hayatını kaybetti. Mehmet Emin Barslan, Sadin Babo'nun ardından kaleme aldığı duygu yüklü yazısında, onun yalnızca bir insan değil, değişen Bingöl'ün hafızasında yaşayan bir değer olduğunu anlattı.
20.08.2026
01:02
Bingöl`e 190 okul bahçe görevlisi kontenjanı
Bingöl'e 190 okul bahçe görevlisi kontenjanı
Millî Eğitim Bakanlığı bünyesinde okulların güvenliğini artırmak amacıyla planlanan 30 bin okul bahçe görevlisinin illere göre kontenjanları belli oldu. Bingöl için 190 kişilik kontenjan ayrıldı. Görevlilerin yaklaşık 9 ay süreyle çalıştırılması ve ücretlerinin asgari ücret seviyesinde olması planlanıyor.
20.08.2026
01:00
Uçar:
Uçar: '100 yıl sonra tarihi bir fırsatla karşı karşıyayız'
Bingöl'de 'Barışın Sözünü Halkla Kuruyoruz' buluşmaları kapsamında yeni sürece ilişkin değerlendirmelerde bulunan DBP Eş Genel Başkanı Çiğdem Kılıçgün Uçar, yeni sürecin Türkiye'nin demokratikleşmesi ve kalıcı barış açısından önemli bir fırsat sunduğunu belirtti. Meclis'teki çerçeve yasanın sürecin başlangıcı olarak değerlendirilmesi ve toplumsal desteğin güçlendirilmesi gerektiğini ifade eden Uçar, Türkiye'nin 100 yıl önce kaybettiği bir fırsatın yeniden ortaya çıktığını vurguladı.
20.08.2026
00:59
MEB`den yeni eğitim yılı genelgesi
MEB'den yeni eğitim yılı genelgesi
2026-2027 eğitim öğretim yılı 14 Eylül'de başlayacak. Millî Eğitim Bakanlığı'nın 81 ile gönderdiği genelgeyle okullarda cep telefonu kullanımından deneme sınavlarına, veli görüşmelerinden kayıt ücretlerine kadar birçok başlıkta yeni dönemde uygulanacak esaslar belirlendi. Bakanlık dışındaki deneme ve tarama sınavlarına okullarda izin verilmeyecek, veli görüşmeleri ise yalnızca Okul Randevu Sistemi üzerinden yapılacak.
20.08.2026
00:57
Bingöl-Muş yolunda kaza: 3 yaralı
Bingöl-Muş yolunda kaza: 3 yaralı
Bingöl-Muş karayolunun Kardeşler köyü mevkisinde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Bingöl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
20.08.2026
00:53
Bingöl`de HİZMET-İŞ kongresi! Akdemir güven tazeledi
Bingöl'de HİZMET-İŞ kongresi! Akdemir güven tazeledi
HİZMET-İŞ Sendikası Bingöl Şubesi'nin 2. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Genel kurulda Abdülmecit Akdemir yeniden şube başkanlığına seçilerek güven tazeledi. Kongrede çalışma hayatının sorunlarından taşeron işçilere, KİT'lerdeki kadro beklentisinden vergi adaletine ve 'Terörsüz Türkiye' hedefine kadar birçok başlık gündeme geldi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın