KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
20 Mart 2026 Cuma
°C

Bingöl sporda marka kent oluyor

“Bingöl Sporda Marka Kent Oluyor” Projesi kapsamında düzenlenen programla, Amatör Spor Kulüplerine malzeme dağıtımı gerçekleştirildi.

Bingöl sporda marka kent oluyor
03 NİSAN 2016 PAZAR 22:38
0
1881
0
AA aa

 Bingöl Şehir Stadında düzenlenen programa, Vali Yavuz Selim Köşger, Bingöl Belediye Başkanı Yücel Barakazi, Vali Yardımcısı Numan Tahir Şimşek, İl Emniyet Müdürü Süleyman Pamuk, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Erdal Arıkan, İl Milli Eğitim Müdürü Kadri Engin, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ali Ekber Alimoğlu, spor antrenörleri ve gençler katıldı.

Programda konuşan Alimoğlu, “Toplam 400 öğrenciye, kursiyere 4 branşta futbol, basketbol, masa tenisi ve atletizm kursu düzenleyeceğiz. Bu kurs sayesinde 4 sene sporcularımızı profesyonel kulüplerde oynayacak hale getireceğiz. Sayın Valimizin de ifade ettikleri gibi amacımız alt yapıyı güçlendirip daha çok gence ulaşmak, daha çok çocukları spora teşvik etmek. Türkiye tesisleşmede 14'üncü olan Bingöl'de, bu tesislerimizin avantajlarını görüyoruz ki şu anda Bingöl'de devam etmekte olan Türkiye şampiyonası maçlarının buraya gelmesinin en büyük sebebi tesislerimizin güzelliği ve varlığıdır. Bu organizasyon doğuda sadece Bingöl'de organize ediliyor. Sağ olsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Erdal Arıkan da bize çok destek sundu. Şu anda Bingöl'de 6 ilde şampiyonaya katılıyor. Önümüzdeki yıllar için daha uzun vadeli daha büyük projeler düşünüyoruz. Sayın Valimize buraya geldiği için teşekkür ediyorum. Bu gençlerin mutluluğunu görüyorsunuz. Sayın Valim Hesarek Kayak Tesisinde düzenlediğiniz Amatör Kulüplerle toplantı, Türkiye de bir ilk oldu ve çok ses getirdi. Bingöl sporda büyük bir çağ atlıyor” dedi.

BARAKAZİ: “ÇOCUKLARIMIZ BİZLERİ ONURLANDIRSIN”

Bingöl Belediye Başkanı Barakazi ise, “Hepimiz bu şehrin çocuklarıyız. Ben istiyorum ki, bizim çocuklarımız, gençlerimiz sporda bizleri onurlandıracak şekilde temsil etsinler. Bunun için biz de elimizden ne gelirse desteğe hazırız. Hepinize başarılar diliyorum” diye konuştu.

VALİ KÖŞGER: “GEREKEN DESTEĞİ VERİYORUZ”

Gençlere malzeme çantalarını dağıttıktan sonra açıklama yapan Vali Köşger ise, Bingöl'ün sadece futbol ile değil diğer bireysel spor alanlarında da ilerlemesi gerektiğini söyledi.

Vali Köşger, “Bütün gençlerimizin, Bingöllülerin hepsinin yeteneklerini sonuna kadar ortaya koymaları ve tüm spor alanlarında sahip çıkmalarıdır. Sizlerden bunu bekliyoruz, biz de sizlere gereken desteği veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz. Bu projenin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Sizlere de başarılar diliyorum” dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
20.03.2026
01:37
Bingöl Nükleer Tıp Merkezi Programa Alındı
Bingöl Nükleer Tıp Merkezi Programa Alındı
Bingöl Valisi Cahit Çelik, Nükleer Tıp Merkezi'nin yapım işinin Sağlık Bakanlığı yatırım programına alındığını açıkladı. Yeni merkezle birlikte kanser hastalıklarında erken teşhis ve tedavi imkânlarının ilde sunulması hedefleniyor.
20.03.2026
01:36
Meteorolojiden Bingöl için kuvvetli yağış uyarısı
Meteorolojiden Bingöl için kuvvetli yağış uyarısı
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü tarafından Bingöl için kuvvetli yağış uyarısı verildi. Cuma ve cumartesi için yağmur uyarısı yapılırken, Pazar itibariyle karla karışık yağmurun etkili olacağı belirtildi.
20.03.2026
01:34
Bingöl`de resmi bayramlaşma töreni düzenlendi
Bingöl'de resmi bayramlaşma töreni düzenlendi
Bingöl'de Ramazan Bayramı dolayısıyla düzenlenen resmi bayramlaşma töreni, Bingöl Valisi Cahit Çelik'in ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
20.03.2026
01:32
Bingöl`de Uzmandan Bayram Uyarısı:
Bingöl'de Uzmandan Bayram Uyarısı: '3 öğün düzenine mutlaka dönülmeli'
Bingöl'de Diyetisyen Zeynep Balun Taşkesen, Ramazan Bayramı nedeniyle yaptığı uyarıda, bir ay boyunca dinlenen metabolizmanın ani ve yoğun besin tüketimiyle zorlanabileceğini belirterek, vatandaşların 3 öğün düzenine dikkat etmesi gerektiğini söyledi.
20.03.2026
01:31
ÖTV`siz araçları hangi emekliler alabilecek?
ÖTV'siz araçları hangi emekliler alabilecek?
Emekliye ÖTV'siz araç satışında son dakika gelişmeleri milyonlarca vatandaşın radarında. TBMM'ye sunulan yeni kanun teklifi, özellikle Bağ-Kur emeklisi esnaf ve çiftçiler için tarihi bir vergi muafiyeti öngörüyor.
20.03.2026
01:30
SGK`dan sahte mesaj uyarısı: Asla tıklamayın!
SGK'dan sahte mesaj uyarısı: Asla tıklamayın!
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), son günlerde artan dolandırıcılık girişimlerine ilişkin sanal medya hesabı üzerinden yazılı bir açıklama yaptı ve vatandaşların bu tür mesajlardaki bağlantılara kesinlikle tıklamaması gerektiğin altını çizdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın