KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
09 Temmuz 2025 Çarşamba
°C

Bingöl tso vakıfbank ile protokol imzaladı

Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (Bingöl TSO) Vakıfbank ile protokol imzaladı. Protokol çerçevesinde Bingöl TSO’ya üye işadamlarına Vakıfbank tarafından kolaylık ve ayrıcalık sağlanacak.

Bingöl tso vakıfbank ile protokol imzaladı
16 TEMMUZ 2014 ÇARŞAMBA 23:02
0
2102
0
AA aa

Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (Bingöl TSO) Başkanı Erkan Çalbay, Vakıfbank Bingöl Şube Müdürü Kemal Tarhan ile işbirliği protokolü imzaladı.

Protokol çerçevesinde, oda üyelerine kısa ve orta vadeli uygun faiz oranları ve uygun ödeme planlarıyla ihtiyaç kredisi verilecek. İmzalanan protokol ile üye işadamlarına 60 ay vade ile 0 ve 2.el araç kredileri ile büro, dükkân, mağaza ve depo gibi gayrimenkul alımlarının finansmanında kullanılmak üzere 120 ay vade işyeri edindirme kredisi verileceğini söyleyen Vakıfbank Bingöl Şube Müdürü Kemal Tarhan: “Yine oda üyelerinin kısa süreli nakit ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik piyasa şartlarına göre rekabetçi faiz oranları ile rotatif ve spot krediler kullandırılabilecektir. İhracat yapan oda üyelerinin ihracatın finansmanı amacıyla bankamız kaynaklı veya Eximbank kaynaklı ihracat döviz/TL kredi olanaklarından yatırım yapan orta ve uzun vadeli finansman ihtiyacı duyan oda üyelerinin finansman ihtiyacı için bankamız kaynaklı veya banka dışı kaynaklı uygun ödeme ve 7 yıl vade ile yatırım kredileri kullandırılabilecektir. Aynı zamanda oda üyelerine uygun komisyon oranları ile ihtiyaç duydukları gayri nakdi kredi talepleri de karşılanabilecektir. Diğer bankacılık ürün ve hizmetleri ile finansal destek ürünlerinden toplu ödeme sistemi, toplu çek tahsilât sistemi, dış ticaret paketleri, gümkart, doğrudan borçlandırma sistemi ve diğer bankacılık ürünleri ile işletmelerin ihtiyaç duyduğu finansal ürün ve hizmetler sunulacaktır” dedi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
08.07.2025
16:04
Bingölspor FK`nın rakipleri belli! Gözler fikstürde
Bingölspor FK'nın rakipleri belli! Gözler fikstürde
Ağırlıklı olarak Akdeniz ve İç Anadolu takımlarının yer aldığı grupta eşleşmeler, 9 Çarşamba günü fikstür çekimiyle belli olacak.
08.07.2025
14:37
Bingöl`de 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Bingöl'de 10 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
Bingöl'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmada 10 yıl 9 ay 19 gün kesinleşmiş hapis cezası ve 10 farklı suç kaydı bulunan şüpheli şahıs yakalandı.
08.07.2025
14:24
Bingöl`de orman yangını kontrol altına alındı
Bingöl'de orman yangını kontrol altına alındı
Bingöl'de çıkan orman yangını, ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alındı.
08.07.2025
14:19
Bakan Kacır`ın Bingöl ziyareti iptal oldu
Bakan Kacır'ın Bingöl ziyareti iptal oldu
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır'ın çarşamba günü gerçekleşeceği bildirilen Bingöl ziyaretinin iptal edildiği bildirildi. İptalin, şehit cenazeleri nedeniyle gerçekleştiği belirtildi.
08.07.2025
13:59
THY ve AJet`ten
THY ve AJet'ten 'Ada Kıbrıs'a Büyük Destek
'Ada Kıbrıs' logolu uçaklar gökyüzünde tanıtım platformuna dönüşecek. Ahmet Bolat: 'Ada Kıbrıs'ın ana aktörü olmak için bir araya geldik'
07.07.2025
17:18
Bingöl`de uyuşturucu ve silah ele geçirildi! 4 kişi tutuklandı
Bingöl'de uyuşturucu ve silah ele geçirildi! 4 kişi tutuklandı
Bingöl'de durdurulan bir aracın bagajında 17 kilo 936 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi, 4 şüpheli tutuklandı. Ayrıca ruhsatsız iki av tüfeği ile buna ait şarjör ve fişekler ele geçirildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın