KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
30 Eylül 2023 Cumartesi
17 °C Açık

Bingöl Umut Kervanı'ndan 200 aileye yardım

Bingöl Umut Kervanı İnsani Yardım ve Eğitim Kültür Derneği (Bingöl Umut Kervanı Derneği), 2023 yılı mayıs ayında 200 aileye 267 bin 528 TL değerinde ayni ve nakdi yardımında bulundu.

Bingöl Umut Kervanı`ndan 200 aileye yardım
03 HAZİRAN 2023 CUMARTESİ 21:19
3
409
0
AA aa

Yaptığı hayırlı hizmetlerle adını duyuran Umut Kervanı Vakfı Üyesi Bingöl Umut Kervanı İnsani Yardım ve Eğitim Kültür Derneği (Bingöl Umut Kervanı Derneği), 2023 yılı mayıs ayına ait faaliyet raporunu açıkladı.

Yapılan çalışmalarla ilgili yazılı açıklama yapan Bingöl Umut Kervanı Derneği Başkan Yardımcısı Refik Gönül; “Mayıs ayında; 114 aileye 57 bin 787 TL tutarında gıda yardımı, 5 aileye 2 bin 200 TL tutarında kırmızı et yardımı, 27 aileye 26 bin 700 TL nakit (para) yardımı, 1 aileye 1.000 TL değerinde odun yardımı, 1 aileye 2 bin 340 TL değerinde tekerlekli sandalye yardımı, 1 aileye 11 bin TL değerinde buzdolabı yardımı, 1 aileye 6 bin 800 TL değerinde çamaşır makinası yardımı, 32 aileye 64 bin 823 TL değerinde ev eşyası yardımı, 15 aileye 12 bin 350 TL değerinde giyim yardımı, 2 aileye 6 bin 500 TL değerinde kanepe yardımında bulunduk. Malatya'daki depremzede kardeşlerimize 50 bin 028 TL değerinde hijyen malzemesi gönderdik. Ayrıca yine depremzede kardeşlerimize 20.000 TL bilgisayar alınmak üzere para yardımında bulunduk. Toplamda 200 aileye 267 bin 528 TL ayni ve nakdi yardımda bulunduk” dedi.

HAYIRSEVERLERE ÇAĞRI

Yapılan çalışmalara katkı sunmak isteyen hayırseverlere çağrıda bulunan Gönül; “Bingöl Umut Kervanı Derneği olarak Bingöl ilimizde bulunan bütün sokak ve caddeleri elimizden geldikçe dolaşıp ihtiyaç sahibi olan aileleri tespit ettikten sonra, yapılan bağışlara göre yardımlarımızı ulaştırmaya çalışıyoruz. Bu minvalde kimi ailelerimize nakit para, kimi ailelerimize gıda, kırmızı et, ev eşyası ve giyim yardımı yapıyoruz. Aynı zamanda deprem bölgelerine yardımlarınızı ulaştırmaya gayret ediyoruz. Sizlerden de bu hayır kervanına katkı sunmanızı bekliyoruz. Gıda paketimiz 500 TL'dir. Ayrıca kardeş aile projemiz de devam etmekte, yapacağınız bağışları ister banka hesaplarına, isterseniz derneğimize uğrayarak makbuz karşılığında bağış yapabilirsiniz. Emeği ve katkısı bulunan tüm hayırseverlerimizden Allah razı olsun, teşekkür ediyoruz” açıklamasında bulundu.

Gönül, son olarak kendilerine ulaşmak isteyen hayırseverler için iletişim bilgilerini şu şekilde paylaştı:

“İrtibat Telefon: 0545 221 87 48 / 0426 214 69 70

Yeşilyurt Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi İş gören Otomotiv Apt. B/Blok No:22/14 BİNGÖL   

Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş

IBAN: TR27 0020 6001 8702 0340 7500 01

Hesap No: 2034075-1 TL Hesabı”

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
29.09.2023
17:41
Meteoroloji`den Bingöl için şiddetli yağış uyarısı!
Meteoroloji'den Bingöl için şiddetli yağış uyarısı!
Yurdu etkisi altına almaya başlayan yağışlı hava, hafta sonu itibariyle Bingöl'de de etkili olacak, Cuma'ya kadar da sürecek. Valilik, vatandaşlara tedbirli olmaları çağrısında bulundu.
29.09.2023
14:39
Bingöl`de gezici KETEM aracı hizmete alındı
Bingöl'de gezici KETEM aracı hizmete alındı
Kente kazandırılan ve İl Özel İdaresi ve Bingöl Belediyesinin de destekleriyle tamamlanan gezici KETEM aracı hizmete sunuldu. Aracın, öncelikle kırsal alanlarda hizmet vereceği belirtildi.
29.09.2023
14:17
Deprem için tedbir ve dikkat uyarısı!
Deprem için tedbir ve dikkat uyarısı!
Doğu Anadolu fay hattı boyunca Elâzığ Pütürge ve Bingöl Karlıova taraflarında çok ciddi bir gerilim yoğunlaşması olduğunu ifade eden Doç. Dr. Toker: 'İç Anadolu'da ve aynı zamanda Kuzeydoğu Anadolu fayının Erzincan tarafı ve Doğu Anadolu fayının Elâzığ ve Kahramanmaraş taraflarında 4 buçuk ve 5'in üzerinde yüksek değerli artış şokları görmeye devam edeceğiz.'
29.09.2023
13:17
Elektrikte ekim tarifesi belli oldu zam geldi!
Elektrikte ekim tarifesi belli oldu zam geldi!
1 Ekim'den itibaren geçerli olacak yeni elektrik fiyat tarifesi belirlendi. Yeni tarifeye göre, konut aboneleri için zam yapılmazken, sanayi ve ticarethane abonelerinin kullandığı elektriğe ise yüzde 20 oranında zam yapıldı.
28.09.2023
17:07
Yedisu`da kuru fasulye festivali
Yedisu'da kuru fasulye festivali
Coğrafi işaretli Yedisu horoz kuru fasulyesi festivali düzenlendi. Bingöl Valisi Usta, 'Halihazırdaki 700 dekarda üretimin ekonomiye katkısı yaklaşık 17 milyon TL civarındadır. Hedeflediğimiz üretimin 4 bin dekarının ekonomiye katkısı ise 100 milyon civarında olacağını paylaşmak istiyorum' dedi.
28.09.2023
17:02
Bingöl`de kentsel dönüşümle yeni bir yaşam alanı oluşuyor
Bingöl'de kentsel dönüşümle yeni bir yaşam alanı oluşuyor
Konut ve iş yerlerinin tamamlandığı, alt yapı ve çevre düzenlemesinin sürdürüldüğü kentsel dönüşüm projesi alanında incelemelerde bulunan Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan; 'Bingöl için çok güzel bir yaşam alanı oluşuyor, mahallemizle birlikte şehrimizin çehresi değişiyor' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın