KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
01 Nisan 2026 Çarşamba
°C

Bingöl Umut Kervanı'ndan 239 aileye yardım

Bingöl Umut Kervanı Derneği, 2024 yılı şubat ayında 239 aileye 170 bin 254 TL değerinde ayni ve nakdi yardımında bulundu. Yardım derneği ayrıca Filistin için 742 Bin TL nakdi yardım yatı.

Bingöl Umut Kervanı`ndan 239 aileye yardım
03 MART 2024 PAZAR 17:40
11
1042
1
AA aa

Yardım faaliyetleriyle adından söz ettiren Bingöl Umut Kervanı İnsani Yardım ve Eğitim Kültür Derneği (Bingöl Umut Kervanı Derneği), 2024 yılı şubat ayına ait faaliyet raporunu açıkladı.

Yapılan çalışmalarla ilgili yazılı açıklama yapan Bingöl Umut Kervanı Derneği Başkanı Murat Yıldırım, “Şubat ayında; 142 aileye 89 bin 419 TL değerinde gıda yardımı, 58 aileye 37 bin 50 TL değerinde kırımızı et yardımı, 21 aileye 28 bin 50 TL değerinde nakit (para) yardımı, 18 aileye 18 bin 735 TL değerinde giyim yardımı, ayrıca Filistinli kardeşlerimiz için 742 bin TL nakdi para yardımı olmak üzere toplamda 912 bin 254 TL ayni ve nakdi yardımda bulunduk” dedi.

KUMANYA BEDELİ 750 TL

Yaklaşan Ramazan ayı için de hazırlıkların devam ettiğini ve kumanya bedelinin 750 TL olduğunu kaydeden Yıldırım, “Malum ramazan ayı gelmekte zekât ve fitrelerinizi bağış olarak kabul ediyoruz. Ayrıca elimizden geldikçe mazlum Filistin halkına umut ellerimizi uzatmaya devam etmeye çalışıyoruz. Bingöl Umut Kervanı olarak 7 Ekim 2023 tarihinden beri Filistin'de yaşanan bu olaylara duyarsız kalmadık. Tüm hayırsever kardeşlerimiz ile beraber elimizden geleni yapmaya gayret ettik ve etmeye de devam ediyoruz. Son olarak Rabbimiz bizleri mübarek Ramazan ayına kavuştursun ve hayırlarınızı dergâhı izzetinde kabul etsin. Siz hayırsever kardeşlerimizin dua ve desteklerini bekliyoruz. Çalışmalarda emeği geçen hayırseverler başta olmak üzere herkese teşekkür ediyoruz, Allah razı olsun” şeklinde konuştu.

BİZE ULAŞIN

Yıldırım, son olarak kendilerine ulaşmak isteyen hayırseverler için iletişim bilgilerini şu şekilde paylaştı:

“İrtibat Telefon: 0545 221 87 48 / 0426 214 69 70

Yeşilyurt Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi İş gören Otomotiv Apt. B/Blok No:22/14 BİNGÖL”

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_108328)
07 Mart 2024 Perşembe 10:08
Bu 239 ailenin ekseriyeti akp'ye oy veriyorlardır. Kınadığım şeyin başıma gelmeyeceğini bilsem, beter olsunlar' demek içimden geliyor.
31.03.2026
22:25
Bingöl`de Esnaf İçin Dijital Dönem Başladı! Bingöl D Uygulamasında Ücretsiz Kayıtlar Sürüyor
Bingöl'de Esnaf İçin Dijital Dönem Başladı! Bingöl D Uygulamasında Ücretsiz Kayıtlar Sürüyor
Elektrikçi, tesisatçı, servis, kurs, emlak, iş ilanı, kampanya ve benzeri birçok kategori uygulama içinde yer alırken, kullanıcılar aradıkları hizmete kolayca ulaşabiliyor.
31.03.2026
21:54
Bingöl`de Yükümlülere Destek
Bingöl'de Yükümlülere Destek
Bingöl'de denetimli serbestlik kapsamındaki yükümlülerin topluma kazandırılması amacıyla önemli bir iş birliği protokolü imzalanırken, özel sektör desteğiyle giyim yardımı da yapıldı.
31.03.2026
21:40
Trafik Kazalarında Yeni Dönem: Eksper Otomatik Atanacak, Ek Ücret Alınmayacak
Trafik Kazalarında Yeni Dönem: Eksper Otomatik Atanacak, Ek Ücret Alınmayacak
Türkiye genelinde trafik kazalarına ilişkin yeni düzenleme yürürlüğe giriyor. Eksper atamaları artık otomatik yapılacak, vatandaşlardan ek ücret ve komisyon alınmayacak.
31.03.2026
21:23
Bingöl`de su ürünleri av yasağı başlıyor
Bingöl'de su ürünleri av yasağı başlıyor
Bingöl genelindeki tüm iç sularda su ürünleri av yasağı 1 Nisan itibarıyla başlıyor. Yasağa uymayanlar hakkında yasal işlem uygulanacak.
31.03.2026
20:36
Vali Çelik, Köy Muhtarlarının Sorunlarını Dinledi
Vali Çelik, Köy Muhtarlarının Sorunlarını Dinledi
Bingöl'de Vali Cahit Çelik, merkeze bağlı köy muhtarlarıyla bir araya gelerek talepleri dinledi. Toplantıda köy yolları ve asfalt plenti kapasitesinin artırılması öne çıkan başlıklar arasında yer aldı.
31.03.2026
19:09
Karlıova`da 230 TOKİ Konutu İçin Kura Çekildi
Karlıova'da 230 TOKİ Konutu İçin Kura Çekildi
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde depremzedeler için inşa edilen 230 TOKİ konutunun kura çekimi noter huzurunda gerçekleştirildi. Hak sahipleri yeni yuvalarına kavuşmanın heyecanını yaşadı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın