KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
10 Ocak 2026 Cumartesi
°C

Bingöl Umut Kervanı'ndan 239 aileye yardım

Bingöl Umut Kervanı Derneği, 2024 yılı şubat ayında 239 aileye 170 bin 254 TL değerinde ayni ve nakdi yardımında bulundu. Yardım derneği ayrıca Filistin için 742 Bin TL nakdi yardım yatı.

Bingöl Umut Kervanı`ndan 239 aileye yardım
03 MART 2024 PAZAR 17:40
11
931
1
AA aa

Yardım faaliyetleriyle adından söz ettiren Bingöl Umut Kervanı İnsani Yardım ve Eğitim Kültür Derneği (Bingöl Umut Kervanı Derneği), 2024 yılı şubat ayına ait faaliyet raporunu açıkladı.

Yapılan çalışmalarla ilgili yazılı açıklama yapan Bingöl Umut Kervanı Derneği Başkanı Murat Yıldırım, “Şubat ayında; 142 aileye 89 bin 419 TL değerinde gıda yardımı, 58 aileye 37 bin 50 TL değerinde kırımızı et yardımı, 21 aileye 28 bin 50 TL değerinde nakit (para) yardımı, 18 aileye 18 bin 735 TL değerinde giyim yardımı, ayrıca Filistinli kardeşlerimiz için 742 bin TL nakdi para yardımı olmak üzere toplamda 912 bin 254 TL ayni ve nakdi yardımda bulunduk” dedi.

KUMANYA BEDELİ 750 TL

Yaklaşan Ramazan ayı için de hazırlıkların devam ettiğini ve kumanya bedelinin 750 TL olduğunu kaydeden Yıldırım, “Malum ramazan ayı gelmekte zekât ve fitrelerinizi bağış olarak kabul ediyoruz. Ayrıca elimizden geldikçe mazlum Filistin halkına umut ellerimizi uzatmaya devam etmeye çalışıyoruz. Bingöl Umut Kervanı olarak 7 Ekim 2023 tarihinden beri Filistin'de yaşanan bu olaylara duyarsız kalmadık. Tüm hayırsever kardeşlerimiz ile beraber elimizden geleni yapmaya gayret ettik ve etmeye de devam ediyoruz. Son olarak Rabbimiz bizleri mübarek Ramazan ayına kavuştursun ve hayırlarınızı dergâhı izzetinde kabul etsin. Siz hayırsever kardeşlerimizin dua ve desteklerini bekliyoruz. Çalışmalarda emeği geçen hayırseverler başta olmak üzere herkese teşekkür ediyoruz, Allah razı olsun” şeklinde konuştu.

BİZE ULAŞIN

Yıldırım, son olarak kendilerine ulaşmak isteyen hayırseverler için iletişim bilgilerini şu şekilde paylaştı:

“İrtibat Telefon: 0545 221 87 48 / 0426 214 69 70

Yeşilyurt Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi İş gören Otomotiv Apt. B/Blok No:22/14 BİNGÖL”

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_108328)
07 Mart 2024 Perşembe 10:08
Bu 239 ailenin ekseriyeti akp'ye oy veriyorlardır. Kınadığım şeyin başıma gelmeyeceğini bilsem, beter olsunlar' demek içimden geliyor.
10.01.2026
13:22
Bingöl`de 161 köy yolu ulaşıma kapandı
Bingöl'de 161 köy yolu ulaşıma kapandı
Bingöl'de yoğun kar yağışı nedeniyle kent genelinde 161 köy yolu ulaşıma kapanırken, ekiplerin çalışması aralıksız sürüyor.
10.01.2026
11:35
Bingöl Firmasına Ait Yolcu Otobüsü Kaza Yaptı: 9 Yaralı
Bingöl Firmasına Ait Yolcu Otobüsü Kaza Yaptı: 9 Yaralı
Yetkililer, bölgede buzlanmanın etkili olduğunu belirterek sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyardı. Kazaya ilişkin inceleme başlatıldı.
10.01.2026
11:32
Yoğun kar geçit vermedi! Ekipler seferber oldu
Yoğun kar geçit vermedi! Ekipler seferber oldu
Yoğun kar nedeniyle yolda mahsur kalan ambulanslar, hızlı müdahaleyle yeniden hareket ettirildi; ekipler sağlık hizmetlerinin aksamaması için seferber oldu.
10.01.2026
01:04
Bingöl Basın Konseyi`nden Gazeteciler Günü Programı
Bingöl Basın Konseyi'nden Gazeteciler Günü Programı
Kentin hafızasını taşıyan yerel basının zor koşullara rağmen görevini sürdürdüğüne dikkat çekilen programda Başkan Arıkan, Vali Ahmet Hamdi Usta'ya Belediye Meclisi kararıyla 'Fahri Hemşehrilik Beraatı' verileceğini duyurdu.
09.01.2026
23:51
Ormangören:
Ormangören: 'Yerel basın kentin aynasıdır'
Yerel basının imkânsızlıklar içinde dahi kentin gerçeklerini görünür kılmaya devam ettiğini belirterek basın emekçilerine teşekkür eden DEM Parti İl Eş Başkanı Sedat Ormangören, Bingöl'de zor koşullarda çalışan gazetecilerin kentin hafızasını taşıyan önemli bir görev üstlendiğini vurguladı.
09.01.2026
23:38
Bingöl`de hırsızlık yapan şüpheli tutuklandı
Bingöl'de hırsızlık yapan şüpheli tutuklandı
Bingöl'de hırsızlık yapan ve polis ekipleri tarafından yakalanan şüpheli, sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın