KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Nisan 2026 Cumartesi
°C

Bingöl Valiliği açıkladı: 'Tüm kurul üyeleri toplantıya çağrılmıştır'

DEM Partili İl Genel Meclis üyelerinin İl Koordinasyon Kurulu'na çağrılmadıkları açıklaması üzerine bir açıklama da Bingöl Valiliği'nden geldi. 'Resmi yazı ile İl Genel Meclisi dahil ilgili kurumlar ve kurul üyeleri toplantıya çağrılmıştır' diyen Valilik: 'İlgili kurumun kendi iç işleyişinden kaynaklanan koordinesizlik nedeniyle hiçbir İl Genel Meclis Üyesi koordinasyon kuruluna iştirak edememiştir' notunu da düştü.

Bingöl Valiliği açıkladı:
17 EKİM 2024 PERŞEMBE 09:24
4
1240
2
AA aa

Bingöl İl Genel Meclisi'nin DEM Partili üyelerinin Valilik tarafından İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'na çağrılmadığı yönünde yaptıkları basın açıklamasının basında ve sosyal medyada yer alması üzerine Bingöl Valiliği'nden basın açıklaması yapıldı. Valilik'ten yapılan açıklamada, resmi yazı ile İl Genel Meclisi dahil tüm kurum ve kurul üyelerinin toplantıya çağrıldığının altı çizildi. 

Bingöl Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan basın açıklamasında, "Bazı sosyal medya mecraları ile yazılı basında ve bir siyasi partinin İl Genel Meclisi Üyelerine ait basın açıklamasında, 'İl Koordinasyon Kurulu'na özellikle bir partiye ait meclis üyelerinin çağrılmadığı'na ilişkin yapılan paylaşımlar üzerine kamuoyunu doğru bilgilendirme gereği duyulmuştur.

15 Ekim 2024 tarihinde gerçekleşen 2024 yılı 4. Dönem Koordinasyon Kurulu Toplantısı için Valiliğimizce 06 Eylül 2024 tarih ve 26790 sayılı resmi yazı ile İl Genel Meclisi dahil ilgili kurumlar ve kurul üyeleri toplantıya çağrılmıştır.

İl Özel İdare İşaret Edildi

Ancak Valiliğimizin resmi yazı ile davetine rağmen, ilgili kurumun kendi iç işleyişinden kaynaklanan koordinesizlik nedeniyle hiçbir İl Genel Meclis Üyesi koordinasyon kuruluna iştirak edememiştir.

Bu nedenle, kamuoyuna yansıtıldığı gibi özellikle bir partiye ait İl Genel Meclis Üyelerinin toplantıdan haberdar edilmemesi durumu kesinlikle söz konusu değildir" denildi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_112077)
17 Ekim 2024 Perşembe 13:11
İl Genel Meclisisni emanet etiginiz kişilere bakarsak normal zaten.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_112082)
18 Ekim 2024 Cuma 10:44
@Misafir Kullanıcı Sırf yazmak için yazmışsınız valilik kendisi meclis üyelerine tebliğ edilmemiş diye itiraf ediyor.
18.04.2026
02:59
Rektör Çelik:
Rektör Çelik: 'Diş Hekimliği Fakültemiz aynı zamanda üretim merkezi olacak'
IDEX Ağız ve Diş Sağlığı Fuarı'nı ziyaret ederek sektördeki son gelişmeleri yerinde inceleyen Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik, Bingöl Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi'nin yalnızca ileri teknolojik donanıma sahip bir sağlık merkezi olmayacağını, aynı zamanda dental malzeme üretim süreçlerinin yürütüldüğü bir merkez haline geleceğini belirtti.
18.04.2026
01:57
Bingöl`de Kavşakta Kaza: 5 Kişi Yaralandı
Bingöl'de Kavşakta Kaza: 5 Kişi Yaralandı
Bingöl'de Şehit Mustafa Gündoğdu Kavşağı'nda iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı. Yaralılardan 2'si ambulansla hastaneye kaldırıldı.
18.04.2026
01:43
Fırıncılardan zam savunması:
Fırıncılardan zam savunması: 'Sadece Fiyat Değil, Gramaj da Arttı'
Bingöl'de ekmek fiyatlarına ilişkin tartışmalar sürerken fırıncılar, 25 TL'ye satılan ekmeğin 310 gram değil 350 gram olduğunu belirterek, kamuoyuna yansıyan bazı bilgilerin eksik olduğunu savundu.
17.04.2026
20:16
Bingöl`de Çiftçiye 102 Milyon TL`lik Yem Desteği
Bingöl'de Çiftçiye 102 Milyon TL'lik Yem Desteği
Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, 2025 yılı tarımsal destek ödemeleri kapsamında 6 bin 41 çiftçiye toplam 102 milyon 615 bin TL'nin üzerinde destekleme ödemesinin hesaplara aktarıldığını duyurdu.
17.04.2026
19:51
Bayırlı Grup Yolunda Tehlike! Dev Kaya Bir Aydır Kaldırılmayı Bekliyor
Bayırlı Grup Yolunda Tehlike! Dev Kaya Bir Aydır Kaldırılmayı Bekliyor
Bingöl'ün Genç ilçesine bağlı Bayırlı Köyü grup yoluna düşen dev kaya bir ayı aşkın süredir kaldırılmadı. Yağışlarla birlikte yola biriken taşlar ulaşımı zorlaştırırken, vatandaşlar yetkililere 'Acil müdahale' çağrısı yaptı.
17.04.2026
19:27
Bingöl için kuvvetli yağış uyarısı
Bingöl için kuvvetli yağış uyarısı
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, Bingöl çevrelerinde cumartesi sabah saatlerinden itibaren yerel olarak kuvvetli sağanak beklendiğini duyurdu. Ani sel, su baskını ve ulaşımda aksamalara karşı vatandaşların dikkatli olması istendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın