KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Mayıs 2024 Cuma
°C

Bingöl, yılmaz'la gelişmeye devam edecek

60. Hükümet döneminde Devlet Bakanlığı görevini yürüten AK Parti Bingöl Milletvekili Dr. Cevdet Yılmaz, 61. Hükümet döneminde Kalkınma Bakanı olarak Bakanlar Kurulu'nda yerini aldı. Bingöl Milletvekili Dr. Cevdet Yılmaz'ın, 61. Hükümette Kalkınma Bakanı olarak yer alması, Bingöl'de büyük bir sevinç ile karşılandı.

Bingöl, yılmaz`la gelişmeye devam edecek
11 TEMMUZ 2011 PAZARTESİ 09:42
0
2675
1
AA aa

Atalay: İnşallah Bingöl bugüne kadar gördüğü hizmetlerin çok daha güzellerini görmeye devam edecek.

Baydaş:İnşallah Bakan Bey'in desteğiyle üniversitemiz sloganına yakışır bir şekilde daha da büyüyecektir.
Alimoğlu:Başbakanın ustalık dönemi dediği bu dönemde, Bingöl'den de bir ekonomi ustası kabinede yer almıştır.
Korkutata: Cevdet Bey planlamanın başındaki kişidir; eğer inisiyatif alırsa Bingöl'e çok iyi hizmetler yapacağına inanıyorum.
Çavuşoğlu:Cevdet Bey'in birikimi bu başarıyı sağladı. Bakan Bey, 2 yıllık bakanlık döneminde Bingöl'e çok şey yaptı.
Kaya:Kalkınma Bakanı'nın Bingöllü olması hem Bingöl'ü hem de bölgenin sorunlarının çözümü açısından çok önemlidir.
Ketenalp:Bakan Bey'in, aldığı Kalkınma Bakanlığı göreviyle ülkemize, bölgemize ve ilimize önemli hizmetler yapacağına inanıyorum.
Keskin:Eğer AK Parti; 81 il arasında, 21 bakanlık içinde Bingöl'e bakanlık veriyorsa; demek ki Bingöl ve milletvekili işinin ehlidir. 

 

Bayram:Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz'ın 61. Hükümet döneminde de Kalkınma Bakanlığı'na getirilmesi, bizleri ve teşkilatımızı ziyadesiyle memnun etmiştir.

 

Bozan:Kalkınma Bakanlığı'nın; ilimize, bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını dilerim.
Aydemir: Beklentimiz odur ki, Bakan Bey'in Bingöl'e yeni projeler ve istihdamı artıracak yeni programlar sağlamasıdır.
Uzunyayla:Bingöl'de 2011 seçiminin galibi Cevdet Yılmaz'dır. Bakan Bey, galibiyetiyle AK Parti içerisinde kendisini ispatlamıştır.
Çeçen: Sayın Bakanımız Bingöl ve Türkiye için bu dönemde de hizmetlerini sürdürecek, buna olan inancımız tamdır.
Çelik: Bingöl Milletvekili Sayın Cevdet Yılmaz'a bakanlığın yeniden verilmesi, Bingöl adına bizleri sevindirmiştir.
BİNGÖL BELEDİYE BAŞKANI SERDAR ATALAY: “Sayın Başbakanımıza ve bütün kabine üyelerine görev süreleri boyunca başarılar diliyorum. Sayın Başbakanımıza, Bingöl Milletvekilimiz Sayın Dr. Cevdet Yılmaz'ı yeniden Kalkınma Bakanı olarak atadığı için canı gönülden Bingöl halkı adına teşekkür ediyorum. Sağ olsun, var olsun. İnşallah Bingöl bugüne kadar gördüğü hizmetlerin çok daha güzellerini görmeye devam edecek. Buna canı gönülden inanıyoruz. Sayın Başbakanımıza, hükümetimize ve Sayın Bakanımıza güveniyoruz ve bütün hizmetlerinde artarak devam edeceğine inanıyoruz. Bingöl halkına hayırlı, uğurlu olsun.”
BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ PROF. DR. GIYASETTİN BAYDAŞ: “Doğrusu kabine açıklanmadan önce biraz endişemiz vardı. Kabinenin açıklanmasıyla bakanlığın olması bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Özellikle üniversitelerin bağlı olduğu bir bakanlığın verilmesi bizleri daha çok mutlu etti. Bakan Bey'in desteğiyle çok daha büyük yatırımlar yapacağımıza inanıyorum. Bakan Bey'in Türkiye başta olmak üzere bölgemize ve ilimize kazanımları olacaktır. İnşallah Bakan Bey'in desteğiyle üniversitemiz sloganına yakışır bir şekilde daha da büyüyecektir. 61. Hükümette Kalkınma Bakanı olarak görev yapacak olan Bakan Bey'i yürekten tebrik ediyor, Kalkınma Bakanlığı'nın ülkemize, bölgemize ve ilimize hayırlı olmasını diliyorum.”
TÜM SANAYİCİ VE İŞ ADAMLARI DERNEĞİ (TÜMSİAD) BİNGÖL ŞUBE BAŞKANI İBRAHİM ALİMOĞLU: “İlimizin medar-ı iftiharı Bakanımız Cevdet Yılmaz'ın yeni kabinede Kalkınma Bakanı olarak görev yapacak olması, bizi ziyadesiyle mutlu etti, Bingöl'de yediden yetmişe herkesin takdir ettiği Sayın Bakanımız bundan sonra da Türkiye'nin gelişme lokomotifi konumunda olan Kalkınma Bakanlığı ile Türkiye'yi daha iyi bir noktaya taşıyacaktır. Başbakanın ustalık dönemi dediği bu dönemde, Bingöl'den de bir ekonomi ustası kabinede yer almıştır. Bakan Yılmaz, Bingöl için bir iftihar tablosudur. Sayın Bakanımız ile birlikte adeta Bingöl'ün imajı da değişmiştir. Bizler her zaman Bakan Yılmaz'a inandık ve kendisinin yanında yer aldık. Bundan sonra da her zaman kendisinin yanında yer alacağız ve her zaman ona destek olacağız.”
HAS PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI HÜSAMETTİN KORKUTATA:“Bingöllü birinin iki dönemdir bakan olması bizi çok sevindirdi. Cevdet Bey planlamanın başındaki kişidir; eğer inisiyatif alırsa Bingöl'e çok iyi hizmetler yapacağına inanıyorum. Burada önemli olan Bingöllü birinin bakan olmasıdır, hangi partiden olursa olsun fark etmez. CHP'den de Bingöllü bakan olsaydı, biz yine aynı şekilde memnuniyetimizi dile getirirdik. Burada ortak payda Bingöl'dür ve bizler de bu ortak paydaya göre hareket etmeliyiz. Bu konuda kazanan Bingöl olmuştur, Bingöl'ün bürokrasisi olmuştur. Bingöl'e hayırlı uğurlu olmasını diliyorum, Cevdet Bey'e de başarılar diliyorum.
SOLHAN BELEDİYE BAŞKANI NİYAZİ ÇAVUŞOĞLU:“Bakan Bey'e tekrar bakanlık verilmesi bizleri son derece mutlu etmiştir. Cevdet Bey'in birikimi bu başarıyı sağladı. Bakan Bey'in, 2 yıllık bakanlık döneminde Bingöl'e çok şey yaptığına inanıyorum. Bakan Bey'in yeni bakanlığının ülkemiz, bölgemiz ve ilimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum.”
DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI EMEKLİ ATAŞESİ VE BİNGÖL ESKİ BELEDİYE BAŞKANI SELAHATTİN KAYA: “Bakan Bey'e tekrar bakanlığın verilmesi Bingöl açısından çok güzel bir şey. Bingöllülerin bundan memnun olması lazım. Kalkınma Bakanı'nın Bingöllü olması hem Bingöl'ü hem de bölgenin sorunlarının çözümü açısından çok önemlidir. Bundan dolayı Bakan Bey'e Kalkınma Bakanlığı'nın verilmesinden dolayı sevinmemiz gerekir. Bakan Bey'e yapacağı hizmetler noktasında her zaman destek veririz. Bakan Bey, hizmetler noktasında da ayrımcılık yaparsa kendisine tenkitte bulunuruz. Bu dönemde Kalkınma Bakanı olarak görev yapacak olan Cevdet Bey'i tebrik eder, bakanlığın ülkemize, bölgemize ve ilimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.”

BİNGÖL ESKİ BELEDİYE BAŞKANI HACI KETENALP: “Bakan Bey'e tekrar bakanlık verilmesi bir Bingöllü olarak beni de sevindirdi. Bakan Bey'in tekrar bakan olacağı da daha önceden de belliydi. Çünkü Bakan Bey, kabinenin oluşumu noktasında görev alan 11 kişiden biriydi. Bakan Bey'in, aldığı Kalkınma Bakanlığı göreviyle ülkemize, bölgemize ve ilimize önemli hizmetler yapacağına inanıyorum. Cevdet Bey'e Kalkınma Bakanı olarak ikinci dönemde de Bakanlık verilmesi kararından dolayı Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ediyorum. Sayın Bakanımızın 61. Hükümetteki görevinde başarılar diliyor, bakanlığın milletimize ve ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” 

 

AK PARTİ MEDYA BAŞKANI BAYRAM KESKİN:“Kalkınma Bakanı Dr. Cevdet Yılmaz, Devlet Bakanlığı görevini yürütürken, göstermiş olduğu performans ile gerçekten Bingöl'e yakışır bir çalışma örneğini sergilemiştir. Eflatun‘un dediği gibi: “Herkes işini yaparsa adalet olur” gerçekten de 60. Hükümette kendisine tevdi edilen görevi yaparken, bilgi, donanım, kapasite ve kabiliyeti ile görevini en iyi şekilde ifa etmiştir. Eğer AK Parti, 81 il arasında 21 bakanlık içinde Bingöl'e bakanlık veriyorsa; demek ki Bingöl ve milletvekili işinin ehli, ülkeye ve millette faydalı bir tarafı var ki bütün bunlar oluyor. Doğrusu Sayın Bakanın öz geçmişine bakıp kendilerine tevdi edilen Kalkınma Bakanlığı ile direkt bir ilişki kurmak hiç de zor olmuyor. Sayın Bakanımıza 61. Hükümetteki görevinde başarılar dilerken, milletimize ve ilimize hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Kalkınma Bakanlığı Bingöl'e ve Türkiye'ye hayırlı olsun.”
BİNGÖL ESNAF VE SANATKARLAR ODALARI BİRLİĞİ BAŞKANI ALİ BAYRAM:“Geçen dönem devlet bakanı olarak görev yapan Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz'ın 61. Hükümet döneminde de Kalkınma Bakanlığı'na getirilmesi, bizleri ve teşkilatımızı ziyadesiyle memnun etmiştir. Kalkınma Bakanlığı ilimize ve ülkemize hayırlı olsun. Sayın Yılmaz'a da yeni görevinde başarılar diliyoruz” dedi.
BİNGÖL TİCARET VE SANAYİ ODASI (BİNTSO) YÖNETİM KURULU BAŞKANI KEMAL BOZAN:“61. Hükümette Kalkınma Bakanı olarak atanan milletvekilimiz Sayın Dr. Cevdet Yılmaz'ı yürekten tebrik ediyorum. Kalkınma Bakanlığı'nın; ilimize, bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını diler, Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın hassasiyetine ayrıca şükranlarımı sunarım.”
BİNGÖL BARO BAŞKANI AV. ERDAL AYDEMİR: “Bakan Bey'i tebrik ediyorum. Beklentimiz o dur ki, Bakan Bey'in Bingöl'e yeni projeler ve istihdamı artıracak yeni programlar sağlamasıdır. Bakan Yılmaz'a Kalkınma Bakanlığı görevinde başarılar diliyorum.”
İŞADAMI MEHMET ALİ UZUNYAYLA: “Bingöl'de 2011 seçiminin galibi Cevdet Yılmaz'dır. Bakan Bey, galibiyetiyle AK Parti içerisinde kendisini ispatlamıştır. Bu nedenle Bakan Bey, bakanlığı hak etmiştir. Bingöl'de seçim sonucunun 2-1 olmasına rağmen, Bakan Bey'e tekrar bakanlık verilmesi kendisinin göstermiş olduğu performanstır. Bingöllülerin bundan avantajlı çıkacağına inanıyorum. Kendisine başarılar diliyorum.”
AK PARTİ BİNGÖL MERKEZ İLÇE BAŞKANI AYDIN ÇEÇEN: “Bakanımız Sayın Dr. Cevdet Yılmaz'a, Kalkınma Bakanı olarak ikinci dönemde de bakanlık verilmesi kararından dolayı Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a minnettarız. Sayın Bakanımızın Bingöl'e ve Türkiye'ye hizmetlerini bu dönemde de sürdüreceğine olan inancımız tamdır. 12 Haziran 2011 tarihinde yapılan genel seçimlerde aziz ve muhterem Bingöl halkının partimize verdiği desteğinden dolayı teşekkür eder, Bingöl'e tarihinde görülmemiş bir şekilde hizmetler getiren, gurur kaynağımız Bakanımız Sayın Dr. Cevdet Yılmaz'a yeni görevinde başarılar diler, şükranlarımızı sunarız.”
MEMUR-SEN BİNGÖL ŞUBE BAŞKANI MÜCAHİT ÇELİK: “61. Hükümette Kalkınma Bakanı olarak görev alan Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz'a başarılar diliyorum. İlimizin milletvekili Sayın Cevdet Yılmaz'a bakanlığın yeniden verilmesi Bingöl adına bizleri sevindirmiştir. Yeni dönemde Bingöl'ün kalkınmasında önemli katkıları olacağına inancıyla başarılar diliyoruz.”
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Ramazan Aktekin (@Misafir_5644)
12 Temmuz 2011 Salı 22:13
Sayin bakan Cevdet yilmazdan Bingöllüler namina Havalimaninin bir an önce bitirilmesini
rica ediyorum.Bizi Elazig Malatya ve Diyarbakira mahkümlükten kurtarmanizi rica ediyorum.Sayin bakan bir ilin kalkinmasindaki payin cogu ulasimdan geciyor.Günün ve zamanin ne kadar kiymetli oldugunu sayin bakan farkindadir.Lütfen bir an önce havalimanin bitirilmesini istiyoruz.Saygilarimla
16.05.2024
15:45
`Kural dışı` hac ziyaretlerine artık para cezası uygulanacak
'Kural dışı' hac ziyaretlerine artık para cezası uygulanacak
Suudi Arabistan, hac sürecinde, 'hac vizesi' almayanlara para cezası uygulama kararı aldı. Vizesiz, 'kural dışı' hac ibadetini yapmaya çalışanlara 10 bin riyal yani 85 bin Türk lirası para cezası kesilecek.
16.05.2024
15:08
Bingöl Umut Kervanı`ndan Kurban Bayramı hazırlığı
Bingöl Umut Kervanı'ndan Kurban Bayramı hazırlığı
2024 yılı Kurban organizasyonunu başlatan Bingöl Umut Kervanı Derneği, 'Kurbanınız Umut Olsun' çağrısıyla kurban vekâlet ve bağışlarını kabul etmeye başladı. Bu yıl için belirlenen kurban bedeli de açıklandı.
16.05.2024
14:13
Tarımsal uygulama merkezinde hayvansal ürünler elde edilecek
Tarımsal uygulama merkezinde hayvansal ürünler elde edilecek
Bingöl Üniversitesi Tarımsal Uygulama ve Araştırma Merkezinde hayvansal ürünlerin elde edilmesi için ilk adım atıldı. Büyükbaş hayvanların getirildiği merkezde, hem süt ve süt ürünlerinin üretimi yapılacak hem de akademisyenler ile öğrenciler için uygulama alanı olacak.
16.05.2024
14:12
Bingöl`de Gençler 33 şehidin anıtına karanfil bıraktı
Bingöl'de Gençler 33 şehidin anıtına karanfil bıraktı
Bingöl'de Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı birimlerde eğitim gören gençler, 33 şehidin anıtını ziyaret ederek hem karanfil bıraktı hem de Kur'an-ı Kerim okudu.
16.05.2024
10:34
Yurt dışından ikinci telefona yasak!
Yurt dışından ikinci telefona yasak!
Uygun fiyat nedeniyle yurt dışından satın alınan telefonlara sınırlama geldi. Buna göre, yurt dışından ikinci bir telefon artık getirilemeyecek.
15.05.2024
20:00
Bingöl Üniversitesi, ata tohumu sebze fidelerinin satışına başladı
Bingöl Üniversitesi, ata tohumu sebze fidelerinin satışına başladı
Bu yıl, domates çeşitleri olarak Guldar, Bursa, salkım, pembe ve çeri, biber çeşitleri olarak Elâzığ yerli dolmalık, Keban acı dolma, Arnavut, kırmızı kapya, çarliston, tatlı sivri, acı kıl ve turşuluk süs biber, yeşil fasulye, patlıcan, bamya, kabak, hıyar, reyhan, karpuz ile kavun fideleri bulunuyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın