KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Nisan 2026 Cuma
°C

Bingöl'de 15 Temmuz etkinlikleri

Bingöl'de 15 Temmuz etkinlikleri kapsamında fotoğraf sergisi ve şehit için mevlit verildi.

Bingöl`de 15 Temmuz etkinlikleri
15 TEMMUZ 2018 PAZAR 19:41
0
2100
0
AA aa

15 Temmuz hain darbe girişiminin ikinci yıldönümü nedeniyle Bingöl'de çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Bingöl Valiliği koordinesinde, sanat sokağında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından “15 Temmuz Darbe Girişimi” konulu fotoğraf sergisinin açılışı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Vali Ali Mantı, AK Parti Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek, Belediye Başkanı Yücel Barakazi tarafından yapıldı.  

Sergi ziyaretinin ardından Şehitlerin anısına, öğlen namazını müteakiben İl Müftülüğü tarafından Merkez Ulu Camide mevlit okutuldu.

Mevlidin ardından Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce ise, yemek ikramı gerçekleştirildi.

Mevlit çıkışı bir açıklama yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 15 Temmuz'da her kesimin tek yürek olduğunu söyledi.

Yılmaz, “İki yıl önce yaşanan hain FETÖ girişiminin ikinci yılındayız. Çok şükür ki o gece milletimiz doğusuyla batısıyla, kuzeyi güneyi ile tek yürek oldu ve bu hain girişimi bertaraf etti. O gün Türkü'yle, Kürt'üyle, Laz'ıyla Çerkez'iyle milletimizin bütün unsurları tek yürek oldu. Bundan dolayı milletimiz ile iftihar ediyoruz. Gerçekten tarihe baktığımızda bu olayın eşi yok. Tankların karşısında çıplak elleriyle vücutlarını siper ederek, canlarını feda ederek bu hain girişimi milletimiz durdurdu. Böyle bir milletin mensubu olmaktan dolayı onur ve şeref duyuyoruz. Milletimizin başında da tabiki liderimiz Recep Tayyip Erdoğan vardı. O gece çok büyük bir liderdik yaptı, milletimizin önüne çıkarak, milletimizin önünde bu darbe girişimine göğüs gerdi ve darbeyi bertaraf eden liderdik sergiledi. Aslında biz o gece yeniden bir millet olduk. Milli şuurumuzu yeniden hatırladık, tazeledik. Çanakkale ruhu yeniden dirildi. O geceyi görenlerin bir daha böyle bir şeye cesaret ve cüret edeceklerini hiç sanmıyorum. Bu millet cesaretini o gece ortaya koydu” diye konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
23.04.2026
22:02
Bingöl UMKE`ye Dünya Sağlık Örgütü Bayrağı!
Bingöl UMKE'ye Dünya Sağlık Örgütü Bayrağı!
Bingöl UMKE Lojistik, Eğitim ve Operasyon Merkezi, uluslararası verifikasyon sürecini tamamladı. Düzenlenen törende Dünya Sağlık Örgütü bayrağı teslim edilirken, merkezin üç farklı EMT yapısıyla dünyada bir ilke imza attığı vurgulandı.
23.04.2026
21:52
Vali Çelik makamını Muhammed Selim`e devretti
Vali Çelik makamını Muhammed Selim'e devretti
Bingöl Valisi Cahit Çelik, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında koltuğunu Muhammed Selim Kısa'ya devretti.
23.04.2026
18:14
Ilıcalar Bölgesinin Sorunları Meclis Gündeminde
Ilıcalar Bölgesinin Sorunları Meclis Gündeminde
HÜDA PAR Gaziantep Milletvekili Şahzade Demir, TBMM'de yaptığı konuşmada Bingöl merkez Ilıcalar beldesi ve çevre köylerde yaşanan yol, su, eğitim ve sağlık sorunlarının çözülmesini istedi.
23.04.2026
18:00
Okullarda
Okullarda '7 basamaklı güvenlik modeli' dönemi başlıyor
Şanlıurfa Siverek ve Kahramanmaraş'ta peş peşe yaşanan, 10 kişinin hayatını kaybettiği okul katliamlarının ardından İçişleri Bakanlığı harekete geçti. İçişleri Bakanı Mustafa Çitfçi'nin talimatıyla okullardaki güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırmak amacıyla '7 Basamaklı Okul Güvenlik Modeli' hayata geçiriliyor. Yeni sistemle her okulda özel bir 'Güvenlik Kurulu' oluşturulacak.
23.04.2026
17:42
Bingöl UMKE Uluslararası Arenaya Açılıyor
Bingöl UMKE Uluslararası Arenaya Açılıyor
Bingöl'de kurulan UMKE Lojistik, Eğitim ve Operasyon Merkezi, üç farklı EMT verifikasyonunun aynı anda gerçekleştirildiği ilk merkez olarak uluslararası alanda dikkat çekti. Dünya Sağlık Örgütü ve Azerbaycan'dan ekipler süreci yerinde takip etti.
22.04.2026
15:48
‘Yerel Kalkınma Hamlesi`yle Bingöl`e Yatırım Fırsatı
'Yerel Kalkınma Hamlesi'yle Bingöl'e Yatırım Fırsatı
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın Yerel Kalkınma Hamlesi Teşvik Programı kapsamında TRB1 Bölgesi'nde yatırımcılara 301 milyon TL'ye kadar destek sağlanacak. Programda Bingöl için hayvancılık, arı ürünleri, su ürünleri ve termal turizm yatırımları öncelikli alanlar arasında yer aldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın