KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
01 Mayıs 2026 Cuma
°C

Bingöl'de 15 Temmuz nedeniyle şehitlik anıtı ziyareti

Bingöl Valisi Usta: 'Türkiye'de insanların fark edemediği, bilemediği bir damar var. O damar gerekli olduğu zamanda bu milletin genlerinde olan duygularla harekete geçiyor ve nitekim 15 Temmuz'da bunun örneğini gördük. Hain terör örgütü amacına ulaşamadı' dedi.

Bingöl`de 15 Temmuz nedeniyle şehitlik anıtı ziyareti
15 TEMMUZ 2024 PAZARTESİ 14:41
7
1059
1
AA aa

Bingöl'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle şehitliği ziyaret eden il protokolü, dualar edip karanfil bıraktı.

Ülke genelinde olduğu gibi Bingöl'de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle çeşitli programlar düzenleniyor. Bu çerçevede il protokolü, Bingöl-Elâzığ Karayolu'nda bulunan şehitlik anıtını ziyaret etti.

Duaların okunmasının ardından şehitlik anıtına karanfiller bırakıldı. Programın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, FETÖ terör örgütü gibi diğer örgütlerin de hiçbir zaman başarılı olamayacağını söyledi.

“Milletimizin feraseti ve bütünlüğü, hainlere bir mesajdı”

Vali Usta, “Bugün 15 Temmuz. Türkiye'yi bölmek, parçalamak, milli birlik ve bütünlüğümüze kast etmek isteyen FETÖ hain terör örgütünün yapmak istediği darbenin 8'inci yılındayız. Haliyle 2016'daki heyecanla, aynı coşkuyla, aynı duyarlılıkla hain terör örgütüne karşı duyarlılığımızı dile getiriyoruz. Biz de Bingöl halkı olarak bu olaylara duyarlılığımızı en güzel şekilde göstermeye devam ediyoruz. Bugün ki programımıza şehitliğimizi ziyaret ederek başladık. Türkiye'de insanların fark edemediği, bilemediği bir damar var. O damar gerekli olduğu zamanda bu milletin genlerinde olan duygularla harekete geçiyor ve nitekim 15 Temmuz'da bunun örneğini gördük. Hain terör örgütü amacına ulaşamadı. Türkiye'ye değişik amaçlarla fitne, fesat sokmak isteyen bölmek isteyen hainlere karşı bir mesaj olduğunu düşünüyorum. Bizim milletimiz feraset sahibi bir millet. En olmaz denilen bir anda kendi genlerindeki duyguları harekete geçirerek bu milleti, bu bütünlüğü ömür boyu koruyacaktır diye düşünüyorum” dedi.

Şehitlik ziyareti programına Vali Usta'nın yanı sıra Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan, İl Jandarma Komutanı Bilgihan Yeşilyurt, İl Emniyet Müdürü Şükrü Orhan, Bingöl Üniversitesi rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı. İHA

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_110398)
15 Temmuz 2024 Pazartesi 15:41
Devletin tüm kılcal damarlarına yandaşlarını yerleştiren bir terör örgütünün masum milletimiz, ülkemiz üzerinden şahsi çıkarları için hiç acımadan vatanı, milleti tehlikeye atacağını gösterdi bizi 15 Temmuz darbe girişimi. Cemaatler, tarikatlar, eş dost yandaş sistemi bu tür kalkışmaların olmayacağını garanti edemez. Yarın biri çıkar yine kandırıldık derse masum milletin canı niye birilerinin çıkar çatışmasına kurban gitsin? Atatürk'ün dediği gibi EGEMENLİK KAYITSIZ ŞARTSIZ MİLLETİNDİR.
30.04.2026
18:29
Bingöl`e TÜBİTAK`ta Büyük Gurur! Matematikte Türkiye Birinciliği
Bingöl'e TÜBİTAK'ta Büyük Gurur! Matematikte Türkiye Birinciliği
TÜBİTAK'ın Ankara'da düzenlediği proje yarışmalarında Bingöl Yunus Emre Anadolu Lisesi, matematik alanında Türkiye birincisi oldu.
30.04.2026
17:39
Bingöl`de Gençlerden Üç Dilli Mevlid-i Nebi Programı
Bingöl'de Gençlerden Üç Dilli Mevlid-i Nebi Programı
Bingöl'de ÇEDES projesi kapsamında düzenlenen programda Mevlid-i Şerif, Türkçe, Kürtçe ve Zazaca okundu. Gençlerin performansı katılımcılardan yoğun ilgi gördü.
30.04.2026
17:21
Bal Üreticileri Birliği:
Bal Üreticileri Birliği: 'Bingöl Balı için tanıtım alanı ayrılmalı'
Bingöl Belediyesi'nin Kent Meydanı'ndaki iş yerlerini ihaleye çıkarma kararı sonrası, Bal Üreticileri Birliği'nden dikkat çeken bir talep geldi: 'Bingöl Balı için tanıtım alanı ayrılmalı.'
30.04.2026
16:52
Bingöl`de Böbrek Taşı Tedavisinde Yeni Dönem: Sevkler Azaldı
Bingöl'de Böbrek Taşı Tedavisinde Yeni Dönem: Sevkler Azaldı
Bingöl Devlet Hastanesi'nde uygulanan PNL yöntemiyle büyük böbrek taşları kapalı ameliyatla tedavi edilirken, il dışına sevk edilen hasta sayısında dikkat çekici düşüş yaşandı.
30.04.2026
12:48
Bingöl İçin Kuvvetli Yağış Uyarısı! Bir Hafta Sürecek
Bingöl İçin Kuvvetli Yağış Uyarısı! Bir Hafta Sürecek
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, Bingöl genelinde gök gürültülü sağanak yağışların bir hafta boyunca etkili olacağını duyurdu. Yetkililer, sel, su baskını, yıldırım ve çığ riskine karşı vatandaşları uyardı.
30.04.2026
11:56
İsrail`den Sumud Filosu`na müdahale! Filo`da Bingöllü iki isim var
İsrail'den Sumud Filosu'na müdahale! Filo'da Bingöllü iki isim var
İsrail'in Gazze ablukasını kırmak ve buraya insani yardım götürmek üzere yola çıkan Küresel Sumud Filosu'na, İsrail donanması tarafından uluslararası sularda Yunanistan yakınlarında müdahale edildi. İsrail, 22 tekneye müdahale etti, 18 tekneyle iletişim kesildi. Sumud Filosu'ndan yapılan açıklamada 18 Türk aktivistin, İsrail askerleri tarafından alıkonulduğu açıklandı. Bunlardan ikisi Bingöllü…
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın