KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Nisan 2026 Cuma
°C

Bingöl'de 17 Bin haneye maddi destek

Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta: 'Sosyal dayanışmayı güçlendirmek ve ihtiyaç sahiplerine destek olmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.'

Bingöl`de 17 Bin haneye maddi destek
16 MART 2025 PAZAR 06:57
2
1509
1
AA aa

Bingöl Valisi Dr. Ahmet Hamdi Usta, Bingöl Valiliği Valiliğimiz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından yürütülen sosyal destek çalışmalarını paylaştı.

Şubat 2025 faaliyetlerini aktaran Vali Usta, Bingöl genelinde ihtiyaç sahibi vatandaşlar yönelik sosyal yardımların kesintisiz sürdüğünü belirtti ve şu verileri aktardı;

* 17.176 haneye maddi destek sağladık.

* 22 Bin 25 hak sahibine sosyal yardım ulaştırdık.

* 81 milyon 526 Bin 836 Lira 75 Kuruş tutarında nakdi yardım yaptık.

* Vefa (Yaşlı Bakım) Projesi kapsamında 1.153 yaşlı ve engelli vatandaşımızın kişisel bakımlarını ve ev temizliklerini gerçekleştirdik.

* Aile Destek Merkezlerinde (ÂDEM) faaliyet gösteren 6 merkezimizde, 450 kadının psikososyal, mesleki ve kişisel gelişimlerine destek olduk.

* Kızılay ile ortak yürüttüğümüz Aşevi projesi kapsamında, 256 hanede yaşayan 1.048 kişiye her gün sıcak yemek sağladık.

Tüm bu hizmetleri kesintisiz bir şekilde sürdürerek, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olmaya devam ediyoruz. Sosyal dayanışmayı güçlendirmek ve ihtiyaç sahiplerine destek olmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_113785)
16 Mart 2025 Pazar 21:25
Rutin olan Sydv yardımlari durduk yere neden haber olabiliyor ki !
17.04.2026
01:05
Hafız Kal Yarışması`nda Bölge Birincisi Bingöl`den
Hafız Kal Yarışması'nda Bölge Birincisi Bingöl'den
Hafızlar; Kur'an-ı Kerim'i ezbere okuma, tecvid ve tilavet alanlarındaki yetkinliklerini sergiledi. Yarışmada Bingöl'ü temsil eden Şeyma Bozaba bölge birincisi oldu.
16.04.2026
23:04
12 Bingölspor`un Şampiyonluk Kutlamaları İptal Edildi
12 Bingölspor'un Şampiyonluk Kutlamaları İptal Edildi
12 Bingölspor Kulübü, ülke genelinde yaşanan ve derin üzüntüye yol açan olaylar nedeniyle planlanan şampiyonluk kutlamalarının tamamının iptal edildiğini açıkladı. Kulüp, şampiyonluğu yalnızca maç sonrası düzenlenecek kupa töreniyle sade bir şekilde kutlayacağını duyurdu.
16.04.2026
22:36
Bingöl`de Organik ve İyi Tarım Ürünlerine Denetim
Bingöl'de Organik ve İyi Tarım Ürünlerine Denetim
Bingöl'de organik tarım ve iyi tarım uygulamaları kapsamında satış yapan işletmeler denetlendi. Kontrollerde ürünlerin sertifikaları, etiket bilgileri ve muhafaza koşulları incelendi.
16.04.2026
21:43
Kaya`dan İl Özel İdaresi Denetim Raporuna Muhalefet Şerhi
Kaya'dan İl Özel İdaresi Denetim Raporuna Muhalefet Şerhi
DEM Parti İl Genel Meclis Üyesi Aydın Kaya, Bingöl İl Özel İdaresi'nin 2025 yılı faaliyetlerine ilişkin denetim raporuna muhalefet şerhi koydu. Kaya, doğrudan temin harcamaları, araç giderleri ve bütçe planlamasına ilişkin çeşitli tespitler paylaştı.
16.04.2026
20:50
‘Kadraj Bingöl` Fotoğraf Yarışması`nın Ödülleri Sahiplerini Buldu
'Kadraj Bingöl' Fotoğraf Yarışması'nın Ödülleri Sahiplerini Buldu
Bingöl'de gençlerin yoğun ilgi gösterdiği 'Kadraj Bingöl' Fotoğraf Yarışması'nda dereceye girenler düzenlenen törenle ödüllerini aldı. Yarışmada Bingöl'ün doğal ve kültürel değerlerini yansıtan kareler büyük beğeni topladı.
16.04.2026
19:01
81 İlde Eş Zamanlı ‘Okul Güvenliği` Toplantısı
81 İlde Eş Zamanlı 'Okul Güvenliği' Toplantısı
Bakanların koordinasyonunda 81 ilde düzenlenen 'okul güvenliği' toplantısına, Bingöl Valisi Cahit Çelik de katıldı. Toplantıda okullarda alınacak yeni güvenlik tedbirleri ele alındı. Polis ve Jandarma kontrolleri sıkılaştırılacak!
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın