KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Mart 2026 Perşembe
°C

Bingöl'de 22 günde 47 ev soyuldu

Bingöl’ün tanınan esnaflarından H. Abdullah Güzelses, kent merkezinde sadece 22 gün içinde 47 evin soyulduğunu ve soygunu yapanların yakalanamadığını iddia etti.

Bingöl`de 22 günde 47 ev soyuldu
07 OCAK 2014 SALI 07:52
0
2874
0
AA aa

Yeni Mahalle'de ikamet eden Güzelses, yaklaşık 10 gün önce evine giren hırsızların 22 bin TL değerinde eşya çaldığını, aradan geçen zamana rağmen hırsızlara ait hiçbir izin bulunamadığını söyledi.

Yenimahalle Çiğil Tepe Sokak'taki evinin geçtiğimiz günlerde soyulduğunu belirten Güzelses: “Yenimahalle Çiğil Tepe sokaktaki evime geçtiğimiz hafta hırsız girdi. Olay il dışında olduğumuz bir geceye denk geldi. İki katlı olan evime giren hırsızlar üst katta bulunan çelik kasayı sürükleyerek alt kata kadar getiriyorlar. Bu esnada çıkan gürültüden komşuların fark ettiğini düşünerek çelik kasayı bırakıp kaçıyorlar. Giderken de 22 bin TL değerinde 2 adet silah, 1 adet dizüstü bilgisayar ve 1 adet kamerayı da alıyorlar. Olaydan sonra polise haber verdik. Polis evde yaptığı inceleme sonucunda hırsızların eldiven taktığını ve hiçbir iz bırakmadıklarını söyledi. Evimin soyulduğu hafta sadece 3 gün içinde 300 metre arayla aynı bölgede 3 ayrı evi soyuyorlar. Sadece son 22 gün güç içerisinde Bingöl'de 47 ayrı ev soyulmuş. Evimin soyulmasının üzerinden 12 gün geçmesine rağmen hiç kimse yakalanamadı. Bu olaydan sonra psikolojimiz bozuldu. Evde ufak bir ses çıktığında hepimiz ayaklanıyoruz. Evde huzur kalmadı. Sadece bizde değil, bütün komşular çok tedirgin. Bingöl gibi 100 bin nüfusluk bir kentte emniyetin elinde sadece bir ekip var. Polis hırsızlık olaylarına karşı yetersiz kalıyor. Her mahallede 5-6 bin insan yaşıyorken nasıl 100 bin nüfusa 1 ekip bakıyor. Buna derhal bir çözüm bulunmasını istiyoruz” dedi. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
25.03.2026
17:07
Rakip takılmasa halimiz duman!
Rakip takılmasa halimiz duman!
Lider 12 Bingölspor, sahasında konuk ettiği Kahramanmaraşspor'la 1-1 berabere kaldı. Yeşil beyazlı temsilcimiz, en yakın takipçisi Silifke Belediyespor'un yenilgisiyle puan farkını bir arttırarak korudu.
25.03.2026
16:56
Bingöl İHH`den Ramazan`da 10 Milyon TL`lik Yardım
Bingöl İHH'den Ramazan'da 10 Milyon TL'lik Yardım
Bingöl İHH, 2026 Ramazan ayında yurt içi ve yurt dışında toplam 9 milyon 810 bin TL'yi aşkın ayni ve nakdi yardım ulaştırdı. Yardımların önemli bölümü Gazze başta olmak üzere ihtiyaç sahiplerine gönderildi.
25.03.2026
14:09
Sınıfta gaz paniği! Bingöl`de 30 Öğrenci Hastaneye Kaldırıldı
Sınıfta gaz paniği! Bingöl'de 30 Öğrenci Hastaneye Kaldırıldı
Bingöl merkezde bir ilkokulda öğrencinin sınıfta kar spreyi sıkması sonucu gazdan etkilenen ve nefes darlığı, baş dönmesi, mide bulantısı ve halsizlik şikayetleri görülen 30 öğrenci hastaneye kaldırıldı.
25.03.2026
13:22
Bingöl`de 2026`ın ilk Yelıng satışı başladı
Bingöl'de 2026'ın ilk Yelıng satışı başladı
C Vitamini açısından da oldukça zengin olan ve kokusuyla bilinen Yelıng, düşük gelirli vatandaşların ve seyyar satıcıların geçim kaynağı olurken, ilk mahsuller de tezgâhlardaki yerini aldı.
25.03.2026
12:46
Park Halindeki Otomobil Kundaklandı
Park Halindeki Otomobil Kundaklandı
Bingöl'ün Genç ilçesinde gece saatlerinde park halindeki bir otomobil kundaklandı. Mahalle sakinlerinin erken müdahalesi, yangının büyümesini önledi. Otomobil, kullanılamaz hale geldi.
25.03.2026
12:35
Türkiye`nin bir ucundan diğerine 40 yıllık vefa
Türkiye'nin bir ucundan diğerine 40 yıllık vefa
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde 1980-1985 yılları arasında görev yapan emekli okul müdürü Kazım Germiyanoğlu, bayram ziyareti için bulunduğu Manisa'nın Gördes ilçesindeki baba ocağında, kırk yıl öncesine dayanan kadim dostunu ağırladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın