Bingöl'ün Solhan ilçesinde 1 Mayıs'ta evden çıktıktan sonra kaybolan emekli öğretmen Kutbattin Keskin'i bulmak için 3 ilden gelen ekiplerin de katılımıyla 229 personelle arama çalışması yürütülüyor.
Bingöl'de ekmek almak için evden çıktıktan sonra kendisinden haber alınamayan 45 yaşındaki emekli öğretmen Kutbattin Keskin için başlatılan arama çalışmaları sürüyor.
Edinilen bilgilere göre, Solhan ilçesinde yaşayan ve Parkinson hastası olduğu öğrenilen Keskin, 1 Mayıs günü tavuklarına ekmek almak amacıyla fırına gitmek üzere evden ayrıldı. Keskin'in, Yeşilova Mahallesi'nde bulunan ağabeyinin evine doğru yöneldiği ve en son bu bölgede görüldüğü belirtildi. O saatten sonra kendisinden bir daha haber alınamadı.
3 İlden Ekipler Sevk Edildi
Yakınlarının durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmesi üzerine bölgede arama çalışması başlatıldı. Bingöl, Van ve Muş'tan sevk edilen ekiplerin de katılımıyla çalışmalar genişletildi.
Solhan Deresi ve Çevresinde Yoğunlaştırıldı
AFAD, jandarma, güvenlik korucuları, sivil toplum kuruluşları ve bölge halkından oluşan toplam 229 personel, ekipler halinde Solhan Deresi ile Yeşilova Mahallesi-Dilektepe köyü çevresinde arama çalışmalarını sürdürüyor.
Yetkililer, arama faaliyetlerinin aralıksız devam ettiğini bildirdi.
15 Bin 831 kök kenevir ele geçirildi, aranan 4 hükümlü yakalandı, 30 şüpheli hakkında işlem başlatıldı.
22.06.2026
13:02
Bingöl'de Yaz Kur'an Kurslarında Kayıt Dönemi Başladı
Bingöl İl Müftülüğü, 2026 yılı Yaz Kur'an Kursları takvimini açıkladı. Cami ve Kur'an kurslarında gerçekleştirilecek eğitimler, 6 Temmuz'da başlayacak ve 14 Ağustos'a kadar devam edecek. Kurslarda Kur'an-ı Kerim ve temel dini bilgilerin yanı sıra sosyal ve sportif etkinlikler de yer alacak.
20.06.2026
17:49
YKS Adaylarının Ailelerine Mobil İkram Desteği
Bingöl İl Müftülüğü ve TDV Bingöl Şubesi, YKS süresince sınav merkezlerinde bekleyen aday yakınlarına mobil ikram aracıyla çeşitli ikramlarda bulunarak sınav heyecanına ortak oldu.
20.06.2026
17:43
AK Parti Bingöl Gençlik Kolları'ndan YKS Günü İkram Desteği
YKS'nin ilk oturumunda sınav merkezleri önünde stant kuran AK Parti Bingöl Gençlik Kolları, adaylara ve ailelerine çeşitli ikramlarda bulundu. Gençlik Kolları Başkanı Aslan, sınav heyecanını adaylar ve aileleriyle birlikte paylaşmak istediklerini belirtti.
20.06.2026
00:31
'TOKİ konutlarının teslimi kira piyasasını rahatlatacaktır'
Tüm Emlakçılar Derneği Bingöl Başkanı Serhat Bukan, Şeyh Ahmet mevkiinde yapımı tamamlanan yaklaşık 800 konutluk TOKİ projesinin teslim edilmesi çağrısında bulunarak, sürecin kira piyasasını rahatlatacağını söyledi.
19.06.2026
23:56
Bingöl Balı İçin Ortak Adım
Avrupa Birliği coğrafi işaret tesciline sahip Bingöl Balı'nın kalite standartlarının korunması ve marka değerinin güçlendirilmesi amacıyla Bingöl Valiliği'nde önemli bir iş birliği protokolüne imza atıldı.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın