KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
24 Şubat 2026 Salı
°C

Bingöl'de 4,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi

AFAD'dan yapılan açıklamada, Bingöl'de 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği bildirildi.

Bingöl`de 4,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi
27 MAYIS 2022 CUMA 18:00
2
2226
0
AA aa

Bingöl'ün Yedisu ilçesinde, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre, 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İlk bilgiye göre herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

AFAD Deprem Dairesi Başkanlığı verilerine göre saat 15.49'da merkez üssü Bingöl'ün Yedisu ilçesi olan 4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yerin 4.35 kilometre derinliğinde meydana gelen depremle ilgili olarak açıklama yapan Bingöl Valiliği; “Bugün saat 15.49'da Yedisu ilçemizde 4,0 büyüklüğünde bir deprem yaşadık. İlk belirlemelere göre deprem bölgesinde herhangi bir can veya mal kaybı olmamıştır. Allah milletimizi her türlü afetten korusun”.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
24.02.2026
00:07
Ekinyolu mevkiinde kaza: 3 yaralı
Ekinyolu mevkiinde kaza: 3 yaralı
Bingöl-Muş karayolu Ekinyolu mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen ekipler tarafından hastaneye kaldırıldı.
24.02.2026
00:06
'İslam Düşmanlığınızı Laiklikle Örtemezsiniz'
Memur-Sen Bingöl İl Başkanı Yunus Kava, bazı meslek odaları ve sendikaların yayımladığı bildiriye sert tepki gösterdi. Kava, 'Laiklik adı altında milletin inancına düşmanlık ediliyor' dedi.
24.02.2026
00:05
'Muhtarlık Makamı Siyasetin Değil Halkın Hizmetindedir'
Bingöl'de muhtarlık kurumunun işleyişine ilişkin değerlendirmesinde, muhtarların asli görevinin halka hizmet etmek olduğunu vurgulayan DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç; 'Muhtarlık makamı siyasilerin kölesi değil, milletin hizmetkârı olmalıdır' dedi.
24.02.2026
00:03
Bingöl`de Atık Yağlar Sabuna Dönüşüyor
Bingöl'de Atık Yağlar Sabuna Dönüşüyor
Bingöl'ün Solhan ilçesinde Sabiha Bahçıvan Fen Lisesi öğrencileri, atık yağları sıvı sabuna dönüştürerek hem çevre bilinci kazanıyor hem de okulun temizlik giderlerine katkı sağlıyor.
24.02.2026
00:01
Sülbüs Dağı`nda zorlu kış tırmanışı
Sülbüs Dağı'nda zorlu kış tırmanışı
Dağcılar bir araya gelerek Sülbüs Dağına zorlu kış tırmanışı gerçekleştirdi. Yoğun kar örtüsü ve sert hava koşulları altında ilerleyen sporcular, planlı ve disiplinli bir şekilde hareket ederek zirveye ulaştı.
23.02.2026
03:42
'Kuaförler güzellik salonu gibi çalışamaz ama göz yumuluyor'
Bingöl'de Güzellik Salonu İşletmecisi Necla Gülek, bayan kuaförlerinin yetki alanı dışına çıkarak hizmet verdiğini belirtti ve defalarca yaptığı şikayetlerden dönüş alamadığını vurgulayarak yetkililere çağrıda bulundu.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın