KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
29 Haziran 2025 Pazar
°C

Bingöl'de 5 pkk'lı öldürüldü

Bingöl’ün Sancak Beldesi Sarıgümüş Mahallesi kırsalında güvenlik güçleri ve PKK arasında çıkan çatışmada 5 PKK’lı öldürüldü.

Bingöl`de 5 pkk`lı öldürüldü
11 TEMMUZ 2012 ÇARŞAMBA 11:14
0
4906
3
AA aa

Edinilen bilgiye göre; Jandarma Özel Hareket Timlerinin dün gece Sancak Beldesi Sarıgümüş Mahallesi kırsalında saat 23.30 sularında arazi arama taraması yaparken, bir grup PKK'lı ile karşılaştı. Jandarmanın dur ihtarına ateşle karşılık verilmesi üzerine çıkan çatışmada 3 bayan 2 erkek PKK'lı öldürüldü. Çatışmada mühimmat yüklü bir katır ele geçirildi.

Konuyla ilgili Bingöl Valiliği'nden yapılan açıklamada: "Çatışma sonrası arazide yapılan arama tarama faaliyeti esnasında, aralarında terör örgütünün sözde Yayladere Grup Sorumlusu Serhat Fırat (K) M.D.'nin de bulunduğu (3)'ü bayan (2)'si erkek (5) BTÖ mensubunun; üzerlerinde (5) Kaleşnikof piyade tüfeği, (7) el bombası, (17) şarjör, (1) el dürbünü, (1) büyük telsiz, (1) küçük el telsizi, bir miktar para (TL. ve ABD Doları) ve örgütsel doküman ile birlikte ölü olarak etkisiz hale getirildiği tespit edilmiştir. Olayla ilgili Bingöl C.Başsavcısına derhal bilgi verilmiş olup, adli makamların talimatları doğrultusunda adli tahkikat devam etmektedir. Son 1,5 yıl içerisinde Bingöl ili genelinde güvenlik güçlerimiz tarafından icra edilen operasyonlarda örgütün sözde eyalet koordinatörü ve bölge sorumlularının da bulunduğu (38) ölü, (22)' si sağ olmak üzere toplam (60) terörist silahları ile birlikte etkisiz hale getirilmiştir" denildi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Bingöl Sevdalısı (@Misafir_8947)
12 Temmuz 2012 Perşembe 19:08
kendal cewlik bu ülkenin topraklarında yaşıyorsan, ekmeğini suyunu içiyorsan teröriste gerilla kahraman diyemezsin. köyünü basıyorlar,insanları öldürüyorlar neyin hangi özgürlüğün mücadelesinden bahsediyorsun. israil,siyonist ermeni uşaklığı yapanlar ne zaman özgürlükçü oldu. madem üniversite okuyor adam gibi okusun ülkesine faydalı bir birey olsun. beyniniz yıkanmış ne dediğinizi bilmiyorsunuz, kurtulun artık bu dinsiz kafir düşünceli şerefsiz vatansızlardan!
BİNGÖL SEVDALISI (@Misafir_8936)
11 Temmuz 2012 Çarşamba 18:41
ALLAH SİZLERİ KORUSUN KAHRAMAN MEHMETÇİK, DİNSİZ KAFİR PKKLAR İLE MÜCADELENİZDE YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN. ERMENİ DÖLLERİ GEBERDİKÇE, BİR NEBZEDE OLSA İÇİMİZDEKİ ATEŞ AZALACAKTIR.
zaza (@Misafir_8931)
11 Temmuz 2012 Çarşamba 11:54
pkk kökünüz kurusun inş. yeter artık bunca acı yaşattığınız. Rabbim sizi helak etsin.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın