KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
04 Kasım 2026 Çarşamba

Bingöl'de Aksa şehitleri için gıyabi cenaze namazı kılındı

Siyonist işgal rejimi tarafından Hamas Lideri İsmail Heniyye'nin katledilen ailesi ve Gazze şehitleri için Bingöl'de gıyabi cenaze namazı kılındı, basın açıklaması yapılarak katliamlar tel'in edildi.

Bingöl`de Aksa şehitleri için gıyabi cenaze namazı kılındı
12 NİSAN 2024 CUMA 18:10
16
2236
4
AA aa

Bingöl İslami Kardeşlik Platformu tarafından organize edilen ve yüzlerce vatandaşın katılım ile gerçekleştirilen gıyabi cenaze namazı, Cuma namazı sonrası Bingöl merkez Ulu Cami avlusunda kılındı. Namaz öncesi ve sonrası vatandaşlar İsrail aleyhine sloganlar atarken, her zaman Filistin halkının yanında ve destekçisi olacaklarını dile getirdiler.

Gıyabi cenaze namazından sonra camii avlusunda kitlesel basın açıklaması yapan İslami Kardeşlik Platformu, Siyonist işgal rejiminin Heniyye ailesine ve Gazze halkına yönelik katliamlarını tel'in etti.

İslami Kardeşlik Platformu adına konuşma yapan Bingöl peygamber sevdalıları temsilcisi Şefik Börü, halka şu çağrıda bulundu;

“Terör şebekesi İsrail'in soykırım girişiminin altıncı ayını bitti, yedinci ayında da zülüm ve soykırıma devam etmekte. Direnişçi mücahitlerle mücadele etmekten aciz olan terör şebekesi öfkesini sivil halktan çıkarmaya soykırım yapmaya devam ediyor. Bayram günü HAMAS liderlerinden İsmail Heniyye'nin yetişkin üç evladını ve dört tane torununu vahşice katlettiler. Biz 57 İslam ülkesi sadece kınamakla ve gıyabi cenaze namazı kılmak ile yetiniyoruz. Boykotu dahi gereği gibi icra edemiyoruz. Rahtımızdan, konforumuzdan vazgeçemiyoruz. Selin getirdiği çer çöp misali olmuş bi-çare durumdayız. Kendimize ağlayıp yas tutmamız gerekiyor, kendimizi hizaya getirmemiz gerekiyor. İman Gazze'de, İslam Gazze'de, direniş Gazze'de, tevekkül Gazze'de, şehadet Gazze'de.” dedi.

Program yapılan dua ile sona erdi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_110101)
24 Haziran 2024 Pazartesi 16:44
'Tarumar etmediğin hiçbir heykel ve düzeltmediğin hiçbir yüksek kabir bırakmayasın.' (bk. Müslim, Cenaiz,93; Ebu Davud, Cenaiz, 68; Tirmizî, Cenaiz, 56; Nesai; Cenaiz,99, Ahmed b. Hanbel,1/96,129)
'Kabrimi bayram yerine çevirmeyiniz.Bana salatu selam getiriniz.Zira nerede olursanız olun salatu selamınız bana ulaşır.'(Ebu Davud,menasik 97)
Misafir Kullanıcı (@Misafir_109055)
14 Nisan 2024 Pazar 11:39
Ümmeti müslüman çok parçalı çök.En aşağılık anlayışta suudların temsil ettiği selefi vahabi anlayıştır.Bunların fıtratında islami değerlere saldırı vardır.Sahabe türbelerine saldırı yıkım faaliyeti hafızalardadır.Bizzati hz muhamedin kutsal ilan eeiği kendi türbesi baki mezarlığı kabbe mescidi aksa diğer müslüman ahalinin tepkisi olmasaydı devlet olmuş bu vahabi zihniyet tarafından çoktan yerle yeksen olmuştu.Dikkat edilirse bu kadar cinayetlere rağmen bu vahabi selefi anlayıştan çıt yok.Onaylıyorlar.Asıl fitne bu.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_109054)
14 Nisan 2024 Pazar 11:11
Akp ye sorun o ticareti niye hala yapiyor.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_109053)
14 Nisan 2024 Pazar 06:24
İslam için İsrail devlet siyaseti kadar tehlikeli olan sudi vahabi anlayışıdır. İslam türbelerini yakıp yıkan islami kültürel değerine düşman bu anlayışı kutsamaktasınız.Asıl fitne budur.
03.11.2026
22:41
Muhtar dinmeyen silah seslerine isyan etti: `Burası sizin spor kompleksiniz değil!`
Muhtar dinmeyen silah seslerine isyan etti: 'Burası sizin spor kompleksiniz değil!'
Bingöl'de dağ keçilerinin yoğun olarak yaşadığı Öreme bölgesinin bu yıl avcılığa açılmasına tepki gösteren Sudurağı Köyü Muhtarı Mahmut İnanır, gün boyu süren silah seslerinin köylüleri ve hayvanları tedirgin ettiğini, doğumuna günler kalan iki ineğin düşük yaptığını öne sürdü. 'Burası sizin spor kompleksiniz değil!' diyerek sitemini haykıran İnanır, kontrolsüz avcılığa tepki göstererek yetkililere denetim çağrısında bulundu.
03.11.2026
22:39
Bingöl`de Eğitim ve Araştırma Hastanesi için hazırlıklar değerlendirildi
Bingöl'de Eğitim ve Araştırma Hastanesi için hazırlıklar değerlendirildi
Sağlık Bakanlığı heyeti, Bingöl'de bölgesel kamu hastanelerinin mevcut durumunu değerlendirmek üzere toplantı gerçekleştirdi. Görüşmelerde, yakın zamanda hizmete açılması planlanan Bingöl Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin hazırlık süreci, tıbbi cihaz ve donanım ihtiyaçları ile sağlık hizmetlerinin kapsamı ele alındı.
03.11.2026
22:38
Hülakü, üreticilerin mağduriyetini SÜTAŞ yönetimine taşıdı
Hülakü, üreticilerin mağduriyetini SÜTAŞ yönetimine taşıdı
DEM Parti Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, mısır üreticilerinin yaşadığı sorunları yerinde dinleyerek çiftçilerin talep ve mağduriyetlerini SÜTAŞ Yönetim Kurulu'na iletti. Görüşmede üreticilerin beklentileri ve çözüm önerileri ele alındı.
03.11.2026
21:09
Bingöl tek yürek oldu! Efrayim bebek Dubai yolcusu
Bingöl tek yürek oldu! Efrayim bebek Dubai yolcusu
Bingöl'de SMA hastası Efrayim Gökalp'in tedavisi için başlatılan yardım kampanyası, hayırseverlerin desteğiyle tamamlandı. Kent Meydanı'nda düzenlenen balon uçurma etkinliğiyle sevinç paylaşılırken, Efrayim bebek üç aylık tedavi süreci için ailesiyle birlikte Dubai'ye uğurlanacak.
03.11.2026
14:51
WhatsApp kullanıcılarına kritik uyarı: Hesabınız siz fark etmeden ele geçirilebilir!
WhatsApp kullanıcılarına kritik uyarı: Hesabınız siz fark etmeden ele geçirilebilir!
Siber güvenlik uzmanları, WhatsApp ve Telegram gibi mesajlaşma uygulamalarını hedef alan hesap ele geçirme ve dolandırıcılık girişimlerine karşı uyardı. Özellikle güncellenmeyen iOS cihazlarda güvenlik riskine dikkat çeken uzmanlar, doğrulama kodlarının paylaşılmaması ve iki aşamalı doğrulamanın etkinleştirilmesi gerektiğini vurguladı.
03.11.2026
14:37
Araç sahiplerine yeni MTV faturası! 2027`de kim, ne kadar ödeyecek?
Araç sahiplerine yeni MTV faturası! 2027'de kim, ne kadar ödeyecek?
Yeniden değerleme oranının yüzde 27,83 olarak açıklanmasıyla 2027 yılında Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) tarifesi de şekillendi. Cumhurbaşkanı tarafından farklı bir oran belirlenmemesi halinde araç sahipleri yeni yılda daha yüksek MTV ödeyecek. İşte motor hacmi, araç yaşı ve matrahına göre 2027 MTV ücretleri…
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın