KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
13 Eylül 2026 Pazar
°C

Bingöl'de anneler Gazze için yürüdü

Barman; 'Henüz insanlığını kaybetmemiş tüm dünya anneleri gibi biz Bingöllü anneler de bu acıları yüreklerimizde derinden hissediyoruz ve bu vahşete lanet okuyoruz'

Bingöl`de anneler Gazze için yürüdü
30 EKİM 2023 PAZARTESİ 18:17
215
2684
9
AA aa

Bingöl'de STK'lar öncülüğünde ‘Anneler Gazze İçin Yürüyor' protesto gösterisi için bir araya gelen yüzlerce kadın, Filistin için destek yürüyüşü gerçekleştirdi. Ulu Camii önünde toplanan kalabalık, Gazze'de yaşanan katliama dikkat çekmek için ellerinde kanlı bebek maketleri ile Telekom Kavşağına kadar yürüdü.

Yürüyüş sonrası basın açıklamasını HÜDAPAR Bingöl Kadın Kolları Başkanı Zübeyde Barman yaptı. Barman, “Filistin toprakları 1948 yılından bu yana İsrail terör şebekesi tarafından işgal edilmiş, milyonlarca Filistinli sistematik olarak zulme ve tehcire maruz bırakılmıştır. Ne insana ne de kutsala saygısı olan bu barbar siyonist çete zulümlerinin dozunu artırarak sürdürmektedir. Filistin, şu sözde uygar dünyanın ikiyüzlülüğünü her daim ifşa etmiştir. Tarih bir daha göstermiştir ki Batı'nın insan hakları adına ortaya koyduğu her şey çocuk masalı olmayacak kadar kirli ve iki yüzlüdür. Filistin meselesi bir kez daha göstermiştir ki uluslararası hukukun uygulanması isteğe, insan hakları ise ırka ve inanca bağlıdır. Zira 20 günden bu yana dünya Gazze'de eşi benzeri görülmemiş bir soykırıma şahit olmaktadır. 7 Ekim'den bu yana katledilen 2 bin 700 çocuğumuz için kalplerimiz kan ağlamaktadır. Her gün çocuklarını bombalar altında şehit veren Gazzeli annelerimizin feryatları yürekleri dağlamaktadır. Henüz insanlığını kaybetmemiş tüm dünya anneleri gibi biz Bingöllü anneler de bu acıları yüreklerimizde derinden hissediyoruz ve bu vahşete lanet okuyoruz” dedi.

Program, yapılan dua ile sona erdi. İHA

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_105050)
01 Kasım 2023 Çarşamba 16:05
Hüdapar secım şovu yapıyor gercekten hak hukuk acıma varsa neden eskı hızbullahçılar gıtmıyor yoksa orda cıkarmı yok menfaatmı yok burda boy gösterısı yapmakla bombalar durmuyor
Misafir Kullanıcı (@Misafir_105003)
31 Ekim 2023 Salı 19:41
sanırım Bingöllü annelerin hepsi başı kapalı, neden bir tane başı açık bayan yok orda? yoksa siyasi şovunuza gölge mi düşecekti? siz daha kendi aranızda barışık değilsiniz, kilometrelerce uzaklıktaki bölgenin insanıyla empati kurmak sizi biraz gülünç duruma düşürüyor, çok samimiyetsizsiniz.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_104937)
31 Ekim 2023 Salı 15:00
Birgünde kendiniz için yürüyün be...
onca kadın cinayeti oluyor bu ülkede bu Bingöllü anaları birgün sokakta eylem yaparken görmedik.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_104936)
31 Ekim 2023 Salı 14:58
Şehit olmak istiyorum acaba nereye başvuru yapılıyor?
Misafir Kullanıcı (@Misafir_105015)
01 Kasım 2023 Çarşamba 09:44
@Misafir Kullanıcı şehitlik gibi mukaddes bir makam hakkında alay mı ediyorsun şehit olmak için herhangi bir kuruma başvuru yapılmaz o yüce makamı doğrudan Allah'tan istemen gerekiyor
Misafir Kullanıcı (@Misafir_104934)
31 Ekim 2023 Salı 13:53
alın size Şehitlik fırsatı, gidin hepiniz savaşın.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_104933)
31 Ekim 2023 Salı 10:14
Ah şu anneler... birgünde kendi öz evlatları için yürüseydiler.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_104932)
31 Ekim 2023 Salı 10:13
kim bilir hangi partinin direktifiyle oraya gelmiş insanlar bunlar, çoğunun niçin orda bulunduklarından haberi bile yok. Haritayı koyun önlerine Gazze neresidir diye sorun �'u bilmez.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_104931)
31 Ekim 2023 Salı 10:10
Her tarafınızdan samimiyetsizlik akıyor, tamamen hamasi ve şova dönük hareketler bunlar.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_104928)
31 Ekim 2023 Salı 07:15
Rabbim, sizden razı olsun! Her anne, sevgiyle dolu bir yürektir.
11.09.2026
23:23
Çift listeli MHP Bingöl kongresinde kazanan belli oldu
Çift listeli MHP Bingöl kongresinde kazanan belli oldu
MHP Bingöl 15. Olağan İl Kongresi'nde iki liste yarıştı. Oy kullanma işleminin ardından 186 oy alan mevcut başkan Emin Varan yeniden il başkanlığına seçilirken, Niyazi Çağlar 49 oyda kaldı. Kongrede birlik ve beraberlik mesajları öne çıktı. Yeni yönetim listesi ise şöyle şekillendi;
11.09.2026
23:19
Çalıkağıllılar ilk kez bir Valiyi ağırladılar!
Çalıkağıllılar ilk kez bir Valiyi ağırladılar!
Bingöl Valisi Cahit Çelik, Yayladere programının son durağında Çalıkağıl Köyü'nü ziyaret ederek köy sakinleriyle bir araya geldi. Vatandaşların talep ve beklentilerini dinleyen Çelik'e köylüler, kendilerini ziyaret eden ilk vali olması nedeniyle teşekkür etti.
11.09.2026
23:18
MEB`den ikili eğitim kararı: Ders süreleri 30 dakikaya düşürülebilecek
MEB'den ikili eğitim kararı: Ders süreleri 30 dakikaya düşürülebilecek
Millî Eğitim Bakanlığı, 2026-2027 eğitim öğretim yılında bazı okullarda ders süreleri için yeni düzenlemeye gitti. Yapım, güçlendirme veya öğrenci yoğunluğu nedeniyle ikili eğitim yapan okullarda 40 dakikalık ders süresi, valilik planlamasıyla 30 dakikaya kadar indirilebilecek.
11.09.2026
23:14
Bingöl`de okullarda güvenlik alarmı: Çocuklar için yeni tedbirler masada
Bingöl'de okullarda güvenlik alarmı: Çocuklar için yeni tedbirler masada
Bingöl'de öğrencilerin güvenliği için kurumlar aynı masada buluştu. Okul ve çevrelerinin güvenliği, öğrenci servisleri, trafik, siber güvenlik, sağlık ve gıda güvenliği ile eğitim ortamlarının fiziki şartlarına kadar birçok başlık ele alındı.
11.09.2026
23:12
Bingöl`de akaryakıta çifte zam: Motorin 100 liraya dayanıyor
Bingöl'de akaryakıta çifte zam: Motorin 100 liraya dayanıyor
Akaryakıt fiyatlarında yeni zam dalgası geliyor. Brent petrolün 105 doların üzerine çıkmasının ardından benzine bu gece 3 lira 20 kuruş, motorine ise yeni haftada 7 lira 67 kuruş zam bekleniyor. Zamların gerçekleşmesi halinde Bingöl'de motorinin litre fiyatı 100 liraya dayanacak!
11.09.2026
02:34
Bingöl Üniversitesi`nden Balkanlar`a akademik açılım
Bingöl Üniversitesi'nden Balkanlar'a akademik açılım
Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik, İskoçya'nın Glasgow kentinde düzenlenen EAIE 2026 kapsamında farklı ülkelerden üniversite temsilcileriyle bir araya gelerek uluslararası akademik iş birlikleri ve öğrenci hareketliliği üzerine temaslarda bulundu. Görüşmelerin yanı sıra Bingöl Üniversitesi ile Arnavutluk'taki University of New York Tirana arasında ikili iş birliği anlaşması imzalandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın