KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Temmuz 2026 Cuma
°C

Bingöl'de bayram tedbirleri için ekipler teyakkuza geçti!

Bingöl'de bayram öncesi trafik ve güvenlik önlemleri üst seviyeye çıkartıldı. Toplam Bin 514 personelin görev başında olacağı bayram sürecinde trafik ve asayişte de sıkı denetimler uygulanacak.

Bingöl`de bayram tedbirleri için ekipler teyakkuza geçti!
28 MART 2025 CUMA 02:01
3
2059
1
AA aa

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Ramazan Bayramı'nı huzur ve güven içerisinde geçirebilmek için alınan tedbirlerin bayram öncesi 26 Mart 2025 tarihinde başlamış olup, bayram sonrası 10 Nisan 2025 tarihine kadar devam edeceğini söyledi.

Vali Usta; “Bu 15 günlük süre zarfında, ilimiz genelinde emniyet ve jandarma teşkilatlarımızla birlikte almış olduğumuz asayiş ve trafik tedbirlerini sizlerle paylaşmak istiyorum Bu süre zarfında trafik hizmetlerinde 223 personel, asayiş ve diğer görevlerde Bin 291 personel olmak üzere toplam Bin 514 personel görev alacaktır. Bu personellerden 430'u 78 uygulama noktasında görev yapacaktır. Bunlara ilaveten motorize ekipler kapsamında 34 trafik ekibi ile 96 personel, 148 asayiş ve diğer ekiplerde 531 personel olmak üzere toplam 182 motorize ekipte 627 personel görev ifa edecektir. Ayrıca 16 hava aracı (dron) ve 17 dedektör köpek denetimlerde aktif olarak görev alacaktır. Tüm bu tedbirlerin amacı, Ramazan Bayramının sağlık, huzur ve güven içinde geçirilmesini sağlamaktır. Bu süreçte sadece sizlerden sürat ve emniyet kemeri başta olmak üzere trafik kurallarına uymanızı trafik işaret ve duyurularına dikkat etmenizi bekliyoruz. Unutmayalım, sevdiklerimize geç kavuşmak hiç kavuşamamaktan daha iyidir. Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyor, sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmenizi temenni ediyorum. Güvenli yolculuklar, hayırlı bayramlar'' dedi.

 

 

Haber: İHA

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_113900)
28 Mart 2025 Cuma 11:17
Kapalı alanlarda sigara içme denetimleri de biraz artsa minnettar oluruz.
16.07.2026
17:31
Üçgül balı Bingöl`de hasat edildi
Üçgül balı Bingöl'de hasat edildi
Yağışlı havalar nedeniyle bu yıl bollaşan üçgül çiçeği balının hasadının gerçekleştirildiğini belirterek, tüketicilere üçgül balını gönül rahatlığıyla tüketebilecekleri tavsiyesinde bulunan Bingöl Bal Üreticileri Birliği Başkanı Bilal Salcı, kaliteli üçgül balının değerinin altında tüccarlara kaptırılmaması çağrısında bulundu.
16.07.2026
16:41
Baraç;
Baraç; '21. yüzyılda bu yollar bu hâlde bırakılamaz'
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, Solhan'a bağlı Elmalı–Mutluca grup yolu ile bağlantılı mezra yollarının durumuna tepki göstererek, bölge halkının özellikle yağışlı ve kış aylarında ulaşımda ciddi mağduriyet yaşadığını söyledi.
16.07.2026
15:54
Taner Balat 9 aydır kayıp! Girişimler Sürüyor
Taner Balat 9 aydır kayıp! Girişimler Sürüyor
Yurtdışına gitmek amacıyla evinden ayrıldıktan sonra Yunanistan'da görüldüğü belirtilen Bingöllü Taner Balat'tan yaklaşık 9 aydır haber alınamıyor. Ailesi oğullarından gelecek bir haberi beklerken, Bingöl Barosu da Taner Balat'ın akıbetinin araştırılması ve diplomatik süreçlerin etkin şekilde yürütülmesi için TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu ile Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu'na başvurdu.
16.07.2026
15:12
Abdulhaluk Çakan, Ağrı İl Millî Eğitim Müdürü oldu
Abdulhaluk Çakan, Ağrı İl Millî Eğitim Müdürü oldu
Millî Eğitim Bakanlığı atama kararnamesiyle 12 ilin milli eğitim müdürü değişti. Kararnameyle Bingöl İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Abdulhaluk Çakan, Ağrı İl Millî Eğitim Müdürü olarak atandı.
16.07.2026
15:08
Tarım ve Orman Bakanlığı 1.874 personel alacak
Tarım ve Orman Bakanlığı 1.874 personel alacak
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Bakanlık bünyesinde 1.874 personel alımı için sürecin başlatılacağını açıkladı. Başvuru takvimi ve alım yapılacak kadrolara ilişkin detaylar resmi ilanla duyurulacak.
16.07.2026
14:32
Bingöl`de topluma dönüşe gönüllü destek
Bingöl'de topluma dönüşe gönüllü destek
Bingöl Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından yürütülen gönüllülük çalışmaları kapsamında farklı meslek gruplarından gönüllüler, bilgi ve tecrübelerini yükümlülerle paylaşarak rehabilitasyon süreçlerine katkı sunuyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın