Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) açıkladığı verilere göre, ülke genelinde 2021 yılı ekim ayında bir önceki aya göre %2,39, bir önceki yılın aynı ayına göre %19,89 ve on iki aylık ortalamalara göre %17,09 artış gerçekleşti.
Bingöl, Elazığ, Malatya ve Tunceli bölgesinde ise, ekim ayında bir önceki aya göre %3,25, bir önceki yılın aynı ayına göre %24,18 ve on iki aylık ortalamalara göre %19,70 artış gerçekleşti.
Yıllık bazda en yüksek artış, Bingöl, Elazığ, Malatya ve Tunceli bölgesinde yaşanırken, en düşük artış ise yüzde 18,26 ile Ankara ve yüzde 18,56 ile İstanbul'da yaşandı. Bingöl, geçtiğimiz ay da fiyat artışının en yüksek olduğu illerden olmuştu.
bingöl esnafının kendi uyguladığı çok aşırı fahiş fiatların olduğu görünüyor Elazığ ta ekmek 2.50 tl Bingöl de 3.50 tl nasıl olduysa 3.00 tl oldu bu ne demek yani Bingöl de demekki yetkili kurumlar görevini yapmıyor Bingöl de herşey başını almış yürümüş bölgenin en pahalı ili Bingöl'dür birde gidin çevre illere bakın önemli bi konu var bingöl belediyesi niye şehir içi toplu taşıma araçlarını neden devreye koymuyor şehir de nufus arttı artık özel halk otobüsleri yeterli gelmiyor halkı koyun gibi taşıyorlar Türkiye,nin her yerinde Belediye ötobüsü var tek Bingölde yok çok tuhaf.
Bingöl Valisi Cahit Çelik başkanlığında düzenlenen toplantıda, uyuşturucuyla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar değerlendirilerek izlenecek yol haritası ele alındı.
08.04.2026
17:59
Kaymakam Sarı'dan Jandarma Ziyareti
Adaklı Kaymakamı Abdullah Sarı, İlçe Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret ederek yürütülen asayiş çalışmaları hakkında bilgi aldı, kurumlar arası koordinasyonun önemine dikkat çekti.
08.04.2026
17:47
Bingöl'ün İçin Kuvvetli Kar ve Yağış Uyarısı
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, akşam saatlerinden itibaren Bingöl'ün kuzey kesimlerinde kuvvetli karla karışık yağmur ve kar beklendiğini duyurdu. Yetkililer, ulaşımda aksamalar ve çığ riskine karşı dikkatli olunması çağrısı yaptı.
08.04.2026
00:17
Bingöl heyetinden Bakan Kurum'a ziyaret
Vali Çelik, Bingöl'ün geleceğine katkı sağlayacak çalışmaların birlik ve beraberlik içerisinde yürütüldüğünü ifade ederek, vatandaşların beklentilerini karşılayacak kalıcı ve etkili hizmetlerin hayata geçirilmesi için çalışmaların sürdürüleceğini kaydetti.
08.04.2026
00:16
Başsavcı Sert, üniversiteli gençlerle buluşacak
Bingöl Üniversitesi'nde 'Siber Alemde İşlenen Suçlar' söyleşisi düzenlenecek. Bingöl Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Sert'in katılımıyla gerçekleştirilecek programda siber suçlar, dijital riskler ve bireysel güvenlik önlemleri ele alınacak.
08.04.2026
00:15
Hülakü: 'Bingöl rant kuşatması altında'
DEM Parti Bingöl Milletvekili Ömer Faruk Hülakü, Bingöl'de planlanan enerji ve maden projelerine tepki göstererek TBMM'ye genel görüşme ve araştırma talepleri sunduklarını açıkladı. Hülakü, kentin 'rant kuşatması' altında olduğunu savunarak, doğal alanları etkileyecek projelerin durdurulması çağrısında bulundu.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın