KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
10 Eylül 2026 Perşembe
°C

Bingöl'de gençlik buluşması!

Bingöl Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Bingöl Üniversitesi öğrencilerini ağırladı. Buluşmada, gençlik çalışmaları, yerel yönetime katılım ve şehir–gençlik iş birliklerinin güçlendirilmesi konularında fikir alışverişleri gerçekleştirildi.

Bingöl`de gençlik buluşması!
31 EKİM 2025 CUMA 20:18
3
1681
3
AA aa

Bingöl Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Bingöl Üniversitesi gençleriyle buluştu. Etkinlikte, Gençlik Meclisi'nin eylem planı tanıtılırken, yürütülen projeler ve planlanan faaliyetler hakkında detaylı bilgi paylaşıldı. Katılımcı gençlerin öneri ve talepleri not alınarak, şehrin gençlerine daha etkin bir söz ve karar mekanizması sunulacağı vurgulandı.

Buluşmaya Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan da katılarak gençlerin şehir yönetimine dair görüşlerini dinledi. Program soru–cevap formatında ilerlerken, gençler şehre dair beklentilerini ve çözüm önerilerini doğrudan ifade etti. Etkinlik, samimi ve istişare odaklı bir atmosferde gerçekleşti.

Gençlik Meclisinin bu adımının, gençlerin yerel yönetim süreçlerine aktif katılımını teşvik ettiği belirtilirken, toplumda katılımcı yönetişim kültürünün güçlendirilmesine katkı sunduğu ifade edildi.

Program kapsamında yapılan konuşmalarda, Bingöl'deki tüm gençlerle bir araya gelmeye, ortak akıl ve iş birliğiyle projeler üretmeye devam edileceği dile getirildi. Gençlerin fikirlerini doğrudan karar alıcılarla paylaşabilmesi ve süreçleri takip etmesi adına bu tür buluşmaların önemine dikkat çekildi.

Kent Konseyinin sadece gençler için değil, kadınlar, çocuklar, engelli bireyler ve “şehir için bir fikri olan” tüm vatandaşlar için katılım alanı oluşturduğu vurgulandı. Toplumsal dayanışma ve birlikte üretme kültürünün bölgenin en güçlü değerleri arasında yer aldığı belirtilerek, kamu ve sivil toplum iş birliğini büyütme hedefi ifade edildi.

Bingöl Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Muhammed Bayşu, gençlerin enerjisi ve vizyonuyla Bingöl'ün geleceğinde önemli bir rol üstleneceklerini söyledi.

Programda, gençlerin daha görünür olacağı, yeni fikir ve projelerin destekleneceği mesajı da verildi.

Bingöl Kent Konseyi yetkilileri, tüm gençleri Gençlik Meclisi çatısı altında buluşmaya davet ederek, “Birlikte düşünmeye, birlikte üretmeye ve Bingöl'ün geleceğini birlikte inşa etmeye devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_116637)
03 Kasım 2025 Pazartesi 12:01
Bingöl Kent Konseyi; konseylerin piri, aklın ve etikliğin zirvesi zeka, becerinin öncüsü, medyatiklikte zirve
Misafir Kullanıcı (@Misafir_116627)
01 Kasım 2025 Cumartesi 22:41
Geçen yıl 64. sırada olan şehir, bu yıl 70. sıraya gerilemiş. Şehrin 6. sıra gerilemesinde emeği geçenleri tebrik ediyorum. Şehrin geri kalmışlığı ortadayken, bu tür çalışmalar sadece günü kurtarmaktır.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_116623)
01 Kasım 2025 Cumartesi 14:27
yeni yapılan avm etrafındaki klimalarıda bi haber yapsanız da belediye başkanı ve valimizinde görmesini sağlayın çarşı göbeğinde resmen ağlama duvarı yaptılar sesten ve sıcaklıktan vatandaş çok şikayetçi
09.09.2026
23:59
Bingöl`de iki kritik projeye teknik destek
Bingöl'de iki kritik projeye teknik destek
Bingöl'de trüf mantarının ekonomiye kazandırılması ve kentteki yapı stokunun deprem riski açısından incelenmesine yönelik iki ayrı proje için teknik destek protokolü imzalandı. Projelerden biri kırsal ekonomiye katkı sağlamayı, diğeri ise Bingöl'ün yapı güvenliğine ilişkin kapsamlı bir veri altyapısı oluşturmayı hedefliyor.
09.09.2026
23:57
iPhone 18 Pro ve Pro Max tanıtıldı! Türkiye fiyatları belli oldu
iPhone 18 Pro ve Pro Max tanıtıldı! Türkiye fiyatları belli oldu
Apple, yeni amiral gemisi iPhone 18 Pro ve Pro Max modellerini tanıttı. Değişken diyaframlı kamera sistemi, 2 nm A20 Pro işlemci ve büyütülen bataryalarıyla dikkat çeken telefonların Türkiye fiyatları da açıklandı.
09.09.2026
23:56
Eğitim-Sen Bingöl`den KHK çağrısı:
Eğitim-Sen Bingöl'den KHK çağrısı: '10 yıllık hukuksuzluğa son verin'
Eğitim-Sen Bingöl Şubesi, KHK'larla görevlerinden ihraç edilen kamu emekçilerinin yaşadığı mağduriyetlere dikkat çekmek amacıyla Kent Meydanı'nda basın açıklaması yaptı. Açıklamada, ihraç edilen kamu emekçilerinin görevlerine iade edilmesi ve yargı süreçlerinin hızlandırılması çağrısı yapıldı.
09.09.2026
23:55
Bingöl Üniversitesi`nden Gazze için anlamlı panel
Bingöl Üniversitesi'nden Gazze için anlamlı panel
Bingöl Üniversitesi, YÖK'ün Bilim Kafe Etkinlikleri kapsamında Gazze'de savaşın eğitim, bilim ve akademi üzerindeki etkilerinin ele alınacağı bir panel düzenleyecek. 'Gazze'de Üniversite Olmak: Gazze İçin Bilim, Gelecek İçin Umut' başlıklı program, 16 Eylül'de Bingöl Belediyesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek.
09.09.2026
23:53
Kadir Çintay yeniden aday:
Kadir Çintay yeniden aday: 'Hedefimiz 27'de 27'
Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (BİNTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Çintay, 2022-2026 döneminde hayata geçirilen çalışmaları ve yeni döneme ilişkin hedeflerini açıkladı. BİNTSO Başkanlığına yeniden aday olduğunu duyurarak Mavi Liste ile 10 meslek grubunda seçime gireceklerini belirten Çintay; Hedefimiz net, 27'de 27 yapmak.'
09.09.2026
14:13
DEM Parti`de yeni dönem mesajı: `Direnişin yanına inşayı koyacağız`
DEM Parti'de yeni dönem mesajı: 'Direnişin yanına inşayı koyacağız'
DEM Parti 5. Olağan Büyük Kongresi'nin ardından Pervin Buldan'ın 'Demokratik Cumhuriyet Hareketi' açıklamasını değerlendiren Bingöl İl Eş Başkanı Sedat Ormangören, yeni dönemin yalnızca mevcut siyasete itiraz eden değil, Türkiye'yi yönetmeye talip olan bir siyasal anlayış üzerine kurulacağını söyledi. Ormangören, 'Değişecek olan ilkelerimiz değil; bu ilkeleri topluma ulaştırma yöntemimiz, siyaset dilimiz ve örgütlenme pratiğimizdir' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın