KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Eylül 2025 Perşembe
°C

Bingöl'de ilk anjiyo

Yeni Bingöl Devlet Hastanesi’nde ilk anjiyo ameliyatı gerçekleştirildi. Koroner Anjiyografi Ünitesi açıldığı gün 78’lik hasta ameliyat edildi.

Bingöl`de ilk anjiyo
07 TEMMUZ 2017 CUMA 06:01
0
2512
0
AA aa

Ankara Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesinden Koroner Anjiyo Ünitesi açılması amaçlı denetim için gelen Doç. Dr. Fırat Özcan ve Doç. Dr. Murat Songur tarafından yapılan denetim ile birlikte Koroner Anjiyografi Ünitesi hizmete açıldı.

5 Temmuz günü hizmete açılan Koroner Anjiyografi Ünitesi'nde 78 yaşındaki hasta Cuma Karahan ile birlikte toplamda 3 hasta anjiyo ameliyatına alındı.

İL DIŞINA SEVKLER AZALACAK!

Bingöl'de ilk kez anjiyo hizmeti yapıldığını duyuran Bingöl Kamu Hastaneleri Birliği yaptığı yazılı açıklamada, “İlimizde ilk defa yapılan Anjiyografi hizmeti sunumuna İl Sağlık Müdürümüz Dr.Süleyman Budunoğlu, Genel Sekreterimiz Uzm.Dr.Hasan Bayındır, Halk Sağlığı Müdürümüz Dr.Vedat Söyiler, Tıbbi Hizmetler Başkanımız Uzm.Dr.Halim Kaysadu, İdari Hizmetler Başkanımız Nedim Hant, Hastanemiz Yöneticisi Uzm.Dr.Ali EKİN ve Hastane İdarecilerimiz katılarak denetçi ekip ve Anjiyografi hizmeti sunan Kardiyoloji Uzmanlarımız ile bir araya gelerek yapılan işlemler hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. Uygulama sonrası hastalarımızı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular. İlimizde ilk kez anjiyografi hizmeti gerçekleştirilmiş olup, “Anjiyografi ünitesinin kurulması ile birlikte çevre illere anjiyo yaptırmak için sağlık tesisimizden il dışına yapılan sevklerde büyük ölçüde bir azalma olacaktır” denildi.

YILMAZ, SOSYAL PAYLAŞIM SAYFASINDAN DUYURDU

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bingöl Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk anjiyo ameliyatını şahsi sosyal paylaşım sayfasından duyurdu. Bingöl'de bir ilkin gerçekleştiğini duyuran Yılmaz, benzer gelişmelerin olacağını aktardı.

“6 YIL BEKLEDİK BİR ZAHMET!”

Öte yandan yapılan ilk anjiyonun sosyal paylaşım sayfalarında paylaşılması üzerine birçok vatandaş “ 6 Yıl bekledik, bir zahmet artık ameliyatlar Bingöl'de olsun, başka illerde değil” açıklamalarında bulundu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
10.09.2025
18:23
Başkan Arıkan: `Bingöl`ün afet müdahale kapasitesi artıyor`
Başkan Arıkan: 'Bingöl'ün afet müdahale kapasitesi artıyor'
Bingöl Belediyesi, yeni İtfaiye Hizmet Binası ve Afet Koordinasyon Merkezi – Arama Kurtarma Hizmet Binası'nın yapım sürecine başladı. Modern tesislerle birlikte şehir, yangın ve olası afetlere karşı daha hazırlıklı hale gelirken müdahale kapasitesi de önemli ölçüde artacak. Başkan Arıkan: 'Bu merkezle şehrimiz afetlere müdahale gücünü artıracak ve arama-kurtarma ekiplerimizin çalışmalarını tek çatı altında yürütmelerini sağlayacak.'
10.09.2025
18:21
Bingöl`de Tüketici Hakem Heyeti`ne 230 başvuru yapıldı
Bingöl'de Tüketici Hakem Heyeti'ne 230 başvuru yapıldı
Vali Ahmet Hamdi Usta: 'Haksız fiyat artışları, aldatıcı indirimler ve tüketici mağduriyetlerine karşı her zaman yanınızdayız' dedi.
10.09.2025
15:30
Bingöl HÜDAPAR heyeti Millet Bahçesi`nde…
Bingöl HÜDAPAR heyeti Millet Bahçesi'nde…
HÜDA PAR İl Başkanı Refik Alpaya; 'Çalışmalara başlayan yeni firmanın yetkilileri, Millet Bahçesinin kasım ayına kadar bitirileceğini söylediler. Temennimiz, bir an önce bitirilip halkımızın hizmetine sunulmasıdır' dedi.
10.09.2025
15:10
Geleneksel Oyunlar Tırı Bingöl`e Geliyor
Geleneksel Oyunlar Tırı Bingöl'e Geliyor
Geleneksel Spor Dalları Federasyonu Başkanı Abdulhadi Turus, Bingöl halkını bu güzel şenliğe davet ederek geçmişin ihtişamını, geleceğe taşımak adına 10 Eylül 2025 günü (bugün) 17:00 -22:00 saatleri arasında bütün Bingöl halkını Bingöl Kentpark'a buluşmaya davet etti.
10.09.2025
14:59
Türkiye`de kuraklık haritasında Bingöl…!
Türkiye'de kuraklık haritasında Bingöl…!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü dehşet veren haritayı paylaştı. Son 12 aylık kuraklık haritasına göre; Türkiye'nin büyük kısmı şiddetli ve olağanüstü kuraklık yaşıyor. Haritada Bingöl'ün yer aldığı kategori ise su kaynaklarının korunması, su tasarrufu ve daha birçok tedbir alınması gerektiğine işaret ediyor.
09.09.2025
16:47
Açıktan okuyacaklar dikkat! Başvuru ve kayıt yenileme başladı!
Açıktan okuyacaklar dikkat! Başvuru ve kayıt yenileme başladı!
Bingöl Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü, 3 Eylül'de başlayan başvuruların 26 Eylül 2025 günü sona ereceğini duyurdu. Kayıt ücreti 400 TL. İstenen evraklar ise şöyle;
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın