KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
09 Mayıs 2025 Cuma
°C

Bingöl'de ilk defa lazerle varis ameliyatı yapıldı

Bingöl Devlet Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı M. Tamer Özdemir, bir ilki gerçekleştirerek Bingöl'de lazerle varis ameliyatı yaptı.

Bingöl`de ilk defa lazerle varis ameliyatı yapıldı
27 ARALIK 2010 PAZARTESİ 09:01
0
2836
0
AA aa

Bir haftada üç ayrı ameliyat yapan Uzmanı Dr. Tamer Özdemir, endovenöz lazer tedavisi sistemi ile hastalarıyla konuşa konuşa ameliyatı yaptığını ve bu cerrahi operasyonun açık ameliyatlara nazaran daha ağrısız geçtiğini söyledi. 

Lazerle varis ameliyatının son yıllarda teknolojik ilerlemelerle önemli bir başarıya ulaştığını belirten Özdemir, eskiden sadece açık ameliyatlarla mümkün olan bacaklardaki büyük, belirgin, kıvrım kıvrım ilerleyen ve hoş olmayan görüntülere neden olan varislerin artık kapalı ameliyat usulüyle gerçekleştiğini dile getirdi.

Özdemir, "Büyük varislerde artık lazerle endovenöz tedavisi yapılıyor. Endovenöz lazer tedavisi hastalarla konuşula konuşula tümesant anestezi denilen sadece yerel uyuşturma ile yapılmaktadır. Bu tür durumlarda hasta işlem sonrasında muayenehanelerden yürüyerek işine veya evine gidebiliyor. Bu son teknoloji ile Bingöl Devlet Hastanesi'nde 1 haftada 3 ayrı ameliyat gerçekleştirdik. Her üç ameliyatın ardından hastalarımız aynı gün taburcu olarak evlerine gönderildi" dedi.

Kansız olarak gerçekleştirilen ve 10 dakika süren ameliyatların ardından aynı gün taburcu olan hastalar ise Bingöl'de böyle bir uygulamaya geçilmesinden dolayı çok mutlu olduklarını söyledi. Ameliyat olan hastalar, Bingöl Devlet Hastanesi Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı Dr. M. Tamer Özdemir'e yaptığı bu güzel hizmetten dolayı teşekkür etti.
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
08.05.2025
17:07
YKS-LGS`ye hazırlanan adaylara öneri!
YKS-LGS'ye hazırlanan adaylara öneri!
YKS ve LGS için geri sayım başladı. Yoğun hazırlık içindeki adaylara bu süreçteki stresle baş etmeye yönelik tavsiyelerde bulunan Öğrenci Koçu ve Eğitim Danışmanı Hamza Ayan, uygulanmasını tavsiye ettiği yöntemler sayesinde sürecin daha sakin ve kontrollü geçirilmesine yardımcı olacağını vurguladı.
08.05.2025
16:37
Bingöl`de okullar arası münazara yarışması
Bingöl'de okullar arası münazara yarışması
İl Finalinde toplam 8 öğrenci, temsil ettikleri eğitim bölgeleri adına bilgi ve hitabet yeteneklerini ortaya koydu.
08.05.2025
16:36
Bingöl`de 193 tüketici başvurusu karara bağlandı
Bingöl'de 193 tüketici başvurusu karara bağlandı
Bingöl'de nisan 2025'te Tüketici Hakem Heyeti'nce 193 başvuru karara bağladı. Vali Ahmet Hamdi Usta: 'Haksız fiyat artışları, fiyat etiketi, fiyat listeleri, raf- kasa fiyat farkları, aldatıcı, yanıltıcı indirimler ve tüketici mağduriyetlerine karşı her zaman yanınızdayız' dedi.
08.05.2025
16:35
Bingöl`de ruhsatsız silah ele geçirildi
Bingöl'de ruhsatsız silah ele geçirildi
Bingöl'de polis ekiplerince düzenlenen uygulamada 1 adet ruhsatsız silah ele geçirildi.
07.05.2025
19:09
Bingöl`de iki araç çarpıştı: 2`si Ağır 7 Yaralı
Bingöl'de iki araç çarpıştı: 2'si Ağır 7 Yaralı
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2'si ağır 7 kişi yaralandı. Kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı.
07.05.2025
19:00
‘Farklı Perspektiflerde Bingöl`ün Deprem Gerçeği` konferansı
'Farklı Perspektiflerde Bingöl'ün Deprem Gerçeği' konferansı
Bingöl Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenecek 'Farklı Perspektiflerde Bingöl'ün Deprem Gerçeği' konulu konferansta, alanında uzman isimler önemli sunumlar yapacaklar.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın