KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Ocak 2026 Pazar
°C

Bingöl'de internete ilgi az

TTNET Genel Müdürü Tahsin Yılmaz, Türkiye'de en az internet trafiğinin yaşandığı illerin doğu illeri olduğunu ve sadece 6 büyük ilin internet trafiğinin yüzde 55'ini ürettiğini söyleyerek, Ramazan'da en az internet trafiği üreten illerin doğu illeri olduğunu ve bunların başında sırasıyla Kars, Hakkâri ve Bingöl'ün geldiğini belirtti.

Bingöl`de internete ilgi az
19 AĞUSTOS 2011 CUMA 00:25
0
1953
0
AA aa

TTNET'in Türkiye'nin en büyük internet sağlayıcısı olduğunu hatırlatan Yılmaz, Ramazan ayında internet kullanım alışkanlıklarına ilişkin verileri açıkladı. Bu ay internet kullanım oranında ciddi oranda artış yaşandığını belirten Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü: "TTNET 6 milyondan çok hanede, 25-30 milyon insana hizmet veriyor. Bu nedenle de veriler Türkiye'nin internet kullanım alışkanlıklarını ortaya koyuyor. Ramazanda Tivibu servisimiz normalden yüzde 11, 3 daha çok kullanıldı. Özellikle de akşam saatlerinde yoğun kullanılıyor. Ramazan öncesinde internet kullanımı gündüz ve saat 21. 00'den sonra yoğunlaşırken ramazanda en çok iftar öncesi saatlerde kullanılıyor. TTNET Müzik portalımızda günde 2, 3 milyon müzik dinleniliyordu. Ramazanda bu rakam 2, 5-3 kat arttı. Ramazan ayında sahurda internet trafiğinde yüzde 79 artış yaşandı.”

“BİNGÖL VE TUNCELİ'DE İNTERNET TRAFİĞİ ÇOK AZ”

Yılmaz, ramazanda internette en fazla yapılan ilk 3 aktivitenin video izlemek, internette sörf yapmak ve sosyal ağlara girmek olduğunu ifade etti. Yılmaz, Türkiye'nin internet trafiğinin yüzde 55'ini üreten illerin sırasıyla İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya ve Kocaeli, en az internet trafiği yaşanan illerin ise Kars, Hakkâri, Bingöl, Muş, Iğdır, Gümüşhane, Tunceli, Kilis, Bayburt ve Ardahan olduğunu bildirdi.
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
17.01.2026
21:32
Bingöl`de otomobil domuz sürüsüne çarptı: 3 yaralı
Bingöl'de otomobil domuz sürüsüne çarptı: 3 yaralı
Yaralılar, ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Güvenlik güçleri kazayla ilgili inceleme yaptı.
17.01.2026
21:23
Bingöl`de 14 aranan şahıs yakalandı
Bingöl'de 14 aranan şahıs yakalandı
Bingöl'de bir hafta içerisinde, hakkında arama kaydı bulunan 14 şüpheli yakalandı.
17.01.2026
21:11
Bingöl`de UMKE`den zorlu kış şartlarında hayat kurtaran müdahale
Bingöl'de UMKE'den zorlu kış şartlarında hayat kurtaran müdahale
Bingöl'de etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle kara yolu ulaşımının sağlanamadığı bölgede, UMKE ekipleri zorlu kış şartlarında bir hastaya ulaşarak sağlık ekiplerine teslim etti.
17.01.2026
20:52
Bingöl Hacılar`da Otobüs ile Tır Çarpıştı: 3 Yaralı
Bingöl Hacılar'da Otobüs ile Tır Çarpıştı: 3 Yaralı
Bingöl–Erzurum karayolu Hacılar Köyü mevkiinde otobüs ile tırın çarpışması sonucu yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırıldı. Jandarma ekipleri olay yerinde inceleme yaparken yetkililer sürücüleri buzlanmaya karşı uyardı.
16.01.2026
16:16
İki Yıl Sonra Yeniden Yürüyor
İki Yıl Sonra Yeniden Yürüyor
Bingöl'de otoimmün miyelit hastalığına yakalanan 14 yaşındaki Aziz Enül, Elâzığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nde 2 yıl süren yoğun tedavi ve rehabilitasyonun ardından destekli şekilde yürümeye başladı. Türkiye'de sadece birkaç vakada görülen bu nadir hastalık için gerçekleştirilen tedavi süreci başarıyla sonuçlandı.
16.01.2026
15:23
Rojava`ya Yönelik Saldırılara Tepki:
Rojava'ya Yönelik Saldırılara Tepki: 'Sessizlik Bu Suça Ortak Olmaktır'
Demokratik Kurumlar Platformu, Halep'in Şêxmeqsûd ve Eşrefiyê mahallelerine yönelik saldırıları 'insanlık suçu' olarak nitelendirerek uluslararası topluma sorumluluk çağrısı yaptı. Açıklamada, saldırıların hem Suriye'de hem de bölgede barış arayışlarını sabote ettiği vurgulandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın