KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Temmuz 2026 Pazar
°C

Bingöl'de istismara:1 tutuklama

Bingöl'de 14 yaşındaki çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen şüpheli tutuklanırken, 3 şüpheliye de adli kontrol verildi.

Bingöl`de istismara:1 tutuklama
12 ŞUBAT 2019 SALI 15:15
40
15225
17
AA aa

Bingöl Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada, "08.02.2019 tarihinde 14 yaşındaki mağdur H.O.'nun okul önünden kaçırıldığı ihbarı üzerine Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından derhal soruşturma işlemlerine başlandı. Mağdur H.O.'ya yönelik cinsel istismarda bulunduğu değerlendirilen M.Ç. isimli şüpheli ile olaya yardım ve iştirakleri tespit edilen F.G., R.İ. ve J.M. isimli şüpheliler hakkında yakalama ve gözaltı kararı verildi. F.G., R.İ. ve J.M. isimli şüpheliler 09.02.2019 tarihinde yakalanarak Cumhuriyet Başsavcılığımızca gözaltına alındı, ifadelerinin alınmasına müteakip 10.02.2019 tarihinde sevk edildikleri Sulh Ceza Hakimliğince adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Emniyet ve Jandarma görevlilerince yapılan çalışmalar neticesinde olayın firari şüphelisi M.Ç.'nin 11.02.2019 tarihinde yakalanarak Cumhuriyet Başsavcılığımızca gözaltına alındı, 12.02.2019 tarihinde tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi tutuklandı" denildi.

Öteyandan H.O'nunda koruma altına alındığı öğrenildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_39575)
18 Şubat 2019 Pazartesi 08:38
Şerefsizler, asacaksın kardeşim, bu kadar
Misafir Kullanıcı (@Misafir_39388)
15 Şubat 2019 Cuma 16:48
Bu adam hangi köylü
Misafir Kullanıcı (@Misafir_39359)
15 Şubat 2019 Cuma 10:34
BU ŞEREFSİZE BİNGÖL TARİHİNİN EN AĞIR CEZASI VERİLMELİDİR.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_39285)
14 Şubat 2019 Perşembe 20:59
Rezil herif, insanlığın ve bingölün yüzkarası, ibreti alem için dört yola dikeceksin tükürükte boğacaksın
Misafir Kullanıcı (@Misafir_39232)
14 Şubat 2019 Perşembe 14:59
Onu köyde bulup öldüresiye döven jandarmamızın polisimizin ellerinden öpüyorum.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_39204)
14 Şubat 2019 Perşembe 10:51
Bu köpegin işledigi suçlarin yüzde 1 ni ben yapsaydim simdiye mühebet hapis yemiştim. Bugune kadar adam akilli bir ceza almadigi için bu günlere kadar geldi. Insallah bu sefer ADALET yerini bulurda bu ve bunun gibilerine ders olacak ceza verilir.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_39191)
14 Şubat 2019 Perşembe 09:32
bu adam çiçek dereli değildir mikrobun tekidir zaten o köyün insanları ne zaman dara düştüklerinde dara çiçekderiliyiz diyolar ama çiçekdere halkı kabul etmez böyle insanları
Misafir Kullanıcı (@Misafir_39175)
14 Şubat 2019 Perşembe 08:17
Eylemi yapanların isimleri niye açık bi şekilde yazılmıyor anlayamadık suç ıspatlı ise bu isimler deşifre edilmeli yardım edenlerin aklından geçirenlerin isimleri soyisimleri ki soylarının olabileceğini sanmıyoruz
Medya yanlış yapıyor devlette yanlış yapıyor bunları deşifre etmeli herkes bilmeli
En büyük ceza bu olur diye düşünüyoruz
Misafir Kullanıcı (@Misafir_39048)
13 Şubat 2019 Çarşamba 17:20
Allah belalarını versin
Misafir Kullanıcı (@Misafir_39042)
13 Şubat 2019 Çarşamba 13:39
iyice tecavuz yuvasi oldu bu daha bilinenler bir de bilinmeyenler var. Güya dindariz
26.07.2026
01:29
12Bingölspor`un yeni başkanı Menaf Yiğit oldu
12Bingölspor'un yeni başkanı Menaf Yiğit oldu
12 Bingölspor'da beklenen karar Ankara'da yapılan istişare toplantısıyla netleşti. Kulübün yeni başkanı Menaf Yiğit olurken, Yiğit ilk açıklamasını Bingöl Online'a yaptı. 'Takım bizim değil, Bingöl'ündür' diyen Yiğit, tüm şehri kulübe sahip çıkmaya davet etti.
26.07.2026
01:28
DEM Partili Kaya`dan İl Özel İdaresi`nin Arsa Satışına Tepki!
DEM Partili Kaya'dan İl Özel İdaresi'nin Arsa Satışına Tepki!
DEM Parti Bingöl İl Genel Meclis Üyesi Aydın Kaya, İl Özel İdaresi'nin Recep Tayyip Erdoğan Mahallesi'nde bulunan 3 bin 164 metrekarelik arsayı ihaleyle satışa çıkarmasına tepki gösterdi. Kaya, satış bedeli ve ihale sürecine ilişkin çeşitli iddiaları gündeme getirerek kamuoyuna açıklama yapılmasını istedi.
26.07.2026
01:27
Bingöl`de Husumetli Aileler Birbirine Girdi: 9 Yaralı
Bingöl'de Husumetli Aileler Birbirine Girdi: 9 Yaralı
Bingöl'ün Karlıova ilçesine bağlı Taşlıçay köyünde husumetli iki aile arasında çıkan taşlı, sopalı ve silahlı kavgada 9 kişi yaralandı. Yaralılar hastanelerde tedavi altına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
26.07.2026
01:26
MHP`de ilçe kongreleri Solhan`dan başladı
MHP'de ilçe kongreleri Solhan'dan başladı
MHP Bingöl İl Başkanlığı'nın 2026 yılı ilçe kongrelerinin ilki Solhan'da gerçekleştirildi. Kongrede mevcut İlçe Başkanı Hayati Hocaoğlu yeniden göreve seçilirken, MHP İl Başkanı Emin Varan birlik ve beraberlik mesajı verdi.
26.07.2026
01:25
Bingöl`de Bir Haftada 11 Şüpheli Yakalandı
Bingöl'de Bir Haftada 11 Şüpheli Yakalandı
Bingöl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince son bir haftada düzenlenen operasyonlarda 11 şüpheli yakalanırken, 1 kişi tutuklandı. Operasyonlarda uyuşturucu madde ile ruhsatsız silah da ele geçirildi.
26.07.2026
01:23
Bingöl`de 5 ayrı noktada çıkan yangınlar söndürüldü
Bingöl'de 5 ayrı noktada çıkan yangınlar söndürüldü
Bingöl merkez ve Genç ilçesinde ziraat ile ormanlık alanlarda çıkan 5 ayrı yangın, itfaiye ekipleri ve orman işçilerinin müdahalesiyle büyümeden kontrol altına alındı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın