KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
10 Haziran 2026 Çarşamba
°C

Bingöl'de Jandarma Operasyonları: 38 şüpheli yakalandı

Bingöl'de jandarma ekiplerinin bir haftalık çalışmaları kapsamında 38 şüpheli hakkında işlem yapılırken, çeşitli suçlardan aranan 5 kişi tutuklandı. Aynı dönemde 25 olaya müdahale edilirken uyuşturucu maddeler ve tarihi olduğu değerlendirilen sikkeler ele geçirildi.

Bingöl`de Jandarma Operasyonları: 38 şüpheli yakalandı
09 MART 2026 PAZARTESİ 02:37
2
778
0
AA aa

Bingöl İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, il genelinde huzur ve güven ortamının sağlanmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor. 27 Şubat – 6 Mart 2026 tarihleri arasında aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında çeşitli suçlardan aranan 5 kişi yakalanarak adli makamlara sevk edildi. Şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak ceza infaz kurumuna gönderildi.

Yakalanan kişiler arasında “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama” suçundan hakkında 20 yıl 10 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir kişi ile 2313 Sayılı Kanun'a Muhalefet suçundan 5 yıl hapis cezası bulunan bir kişi de yer aldı.

Ayrıca “Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma” suçundan 3 yıl 9 ay hapis cezası bulunan bir kişi ile “Kasten Yaralama, Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokma ve Tedbir Kararının İhlali” suçlarından toplam 1 yıl 4 ay hapis cezası bulunan bir kişi yakalandı. Uyuşturucu ticareti suçundan aranan bir kişi de tutuklanarak cezaevine gönderildi.

25 Olayda 33 Şüpheliye İşlem

Aynı tarihler arasında Asayiş, Terörle Mücadele (TEM), Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM), Narkotik ve Siber Suçlarla Mücadele ekiplerince yürütülen çalışmalarda 25 ayrı olaya müdahale edildi.

Operasyon ve uygulamalar sırasında 112 adet altın sikke olduğu değerlendirilen obje, 320 adet sentetik hap, 85 gram esrar, 1 gram metamfetamin ve 1 gram kenevir tohumu ele geçirildi. Söz konusu olaylarda toplam 33 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

“Mücadelemiz Kararlılıkla Sürecek”

Bingöl İl Jandarma Komutanlığı'ndan yapılan açıklamada, halkın desteğiyle il genelinde huzur ve güvenliğin sağlanmasına yönelik çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceği vurgulandı.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
09.06.2026
22:55
Bingöl`de Kültür-Saray Köprüsü İhale Ediliyor
Bingöl'de Kültür-Saray Köprüsü İhale Ediliyor
Bingöl Belediyesi, Kültür Mahallesi ile Saray Mahallesi'ni birbirine bağlayacak betonarme araç köprüsü ve bağlantı yolları için ihaleye çıkıyor. İki yaka arasındaki ulaşım hem kısalacak hem de zamandan tasarruf sağlanacak. Özellikle Devlet Hastanesi bağlantısı önemli bir avantaj sunacak.
09.06.2026
22:24
Kiğı`da kuruldu, üç ilçeye hizmet verecek!
Kiğı'da kuruldu, üç ilçeye hizmet verecek!
Kiğı İlçesi'nde Sosyal Hizmetler Müdürlüğü kuruldu, bugün itibariyle hizmete başladı. Yeni Müdürlük, Kiğı, Yayladere ve Adaklı'ya hizmet verecek. Ayrıca Yayladere ve Adaklı Kaymakamlıklarında irtibat kişileri görevlendirildi. Bu sayede ilçelerdeki vatandaşların il merkezine gelmesine gerek kalmayacak.
09.06.2026
21:09
Kiğı Kerek Deresi Projesi`ne start verildi
Kiğı Kerek Deresi Projesi'ne start verildi
Bingöl'ün Kiğı ilçesinde önemli mesire alanlarından Kerek Deresi için yapılan ihalenin ardından çalışmalara başlandı. İnşaat alanında incelemelerde bulunan Kiğı Belediye Başkanı Özüağ; 'Bölge hem güvenli hem de cazip bir yaşam alanına dönüşecek' dedi.
09.06.2026
20:16
Bingöl Milli Eğitim`den Velilere Uyarı: Ruhsatsız Kurslara Dikkat!
Bingöl Milli Eğitim'den Velilere Uyarı: Ruhsatsız Kurslara Dikkat!
Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü, yaz tatili öncesinde velilere önemli bir uyarıda bulunarak öğrencilerin yalnızca resmi izin ve ruhsata sahip özel öğretim kurumlarına yönlendirilmesi gerektiğini bildirdi.
09.06.2026
19:50
LGS için adaylara kritik uyarı:
LGS için adaylara kritik uyarı: 'Bu Hafta Hiçbir Şeyi Değiştirmeyin'
LGS'ye sayılı günler kala Uzman Psikolojik Danışman Nihat Ekincioğlu, öğrenci ve velilere önemli tavsiyelerde bulundu. Ekincioğlu, son haftada yeni çalışma yöntemleri denemek yerine mevcut düzenin korunması gerektiğini söyledi.
08.06.2026
19:26
20 Yıl 9 Ay Hapis Cezası Bulunan Firari Yakalandı
20 Yıl 9 Ay Hapis Cezası Bulunan Firari Yakalandı
Hakkında iki ayrı suçtan toplam 20 yıl 9 ay 2 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir hükümlü, Bingöl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü yakalandı. Şahıs, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın