KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Temmuz 2026 Cumartesi
°C

Bingöl'de kar bastırdı! Yola çıkacaklar dikkat

Bingöl'de sabah saatlerinde başlayan ve etkisini arttıran kar nedeniyle şehiriçi trafik kontrollü sağlanırken, şehirler arası yollarda da karla mücadele çalışmaları aralıksız sürüyor. Yola çıkacaklar için uyarıda bulunan Karayolları 84. Şube Şefliği, yol durumunu da paylaştı.

Bingöl`de kar bastırdı! Yola çıkacaklar dikkat
26 KASIM 2024 SALI 14:31
2
2266
0
AA aa

Türkiye'yi etkisi altına alan kar, sabah saatlerinden itibaren Bingöl merkezde de etkisini gösterdi. Kar kalınlığının 10 santimetreye ulaştığı kent merkezinde Yedisu ilçesinde 70 santimetreye kadar ulaştı. Yükseklerde daha yoğun etki gösteren kar nedeniyle kent merkezinde yaya ve araç trafiği kontrollü sağlanırken, birçok sürücü kış lastiği olmadığı için kara hazırlıksız yakalandı.

Kar yağışlının devam ettiği şehirde kapanan köy yollarının açılması için de İl Özel İdaresi ekiplerinin çalışmaları kesintisiz sürüyor.

ŞEHİRLER ARASI YOLLARA DİKKAT!

Yoğun kar nedeniyle şehirler arası ulaşımda aksama yaşanmaması için Karayolları 84. Şube Şefliği ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Bingöl-Erzurum, Bingöl-Elâzığ, Bingöl-Muş ve Bingöl-Diyarbakır yolunda karla mücadelenin devam ettiği bilgisini paylaşan Karayolları 84. Şube Şefliği, özellikle Bingöl-Diyarbakır yolu Tapantepe mevkiinde ağır tonajlı araçların zorluk yaşadığı bildirdi.

Kış lastiği bulunmayan araçlarla şehirler arası yolculuk yapmaktan kaçınılması uyarısında bulunan Karayolları 84. Şube Şefliği:

“Ekiplerimiz aralıksız çalışıyor, kapalı yolumuz yok. Ancak Tapantepe mevkiinde yoğun kar ve lastiği iyi olmayan ağır tonajlı araçlar hem ilerlemekte güçlük çekmekte hem de karla mücadele çalışmalarımıza olumsuz etki etmektedir. Kış lastiği bulunmayan binek ya da ticari araçların yola çıkmaması önem arz etmektedir. Kış lastiği bulunsa bile araçların yakıtlarının tam olması da olası olumsuz durumlarda hayati önem taşımaktadır. Yol bilgisi alınmadan yola çıkılmamasını önemle vurgulamak istiyoruz”

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
17.07.2026
23:45
DEVLET DESTEĞİYLE KURDUĞU BESİ ÇİFTLİĞİNDE TAM KAPASİTE ÜRETİM YAPIYOR
DEVLET DESTEĞİYLE KURDUĞU BESİ ÇİFTLİĞİNDE TAM KAPASİTE ÜRETİM YAPIYOR
Devlet desteğiyle Bingöl'de kurulan modern besi çiftliğinde 250 baş kapasiteyle üretim sürüyor. Yaklaşık 29 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen tesise, 22 milyon lira hibe desteği sağlandığı bildirildi.
17.07.2026
23:43
BİNGÖL`DE ÇIKAN YANGIN SAMAN BALYALARINA SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ
BİNGÖL'DE ÇIKAN YANGIN SAMAN BALYALARINA SIÇRAMADAN SÖNDÜRÜLDÜ
Bingöl'de çıkan yangın, ekiplerin zamanında müdahalesiyle saman balyalarına sıçramadan söndürüldü.
16.07.2026
17:31
Üçgül balı Bingöl`de hasat edildi
Üçgül balı Bingöl'de hasat edildi
Yağışlı havalar nedeniyle bu yıl bollaşan üçgül çiçeği balının hasadının gerçekleştirildiğini belirterek, tüketicilere üçgül balını gönül rahatlığıyla tüketebilecekleri tavsiyesinde bulunan Bingöl Bal Üreticileri Birliği Başkanı Bilal Salcı, kaliteli üçgül balının değerinin altında tüccarlara kaptırılmaması çağrısında bulundu.
16.07.2026
16:41
Baraç;
Baraç; '21. yüzyılda bu yollar bu hâlde bırakılamaz'
DEVA Partisi Bingöl İl Başkanı Nihat Baraç, Solhan'a bağlı Elmalı–Mutluca grup yolu ile bağlantılı mezra yollarının durumuna tepki göstererek, bölge halkının özellikle yağışlı ve kış aylarında ulaşımda ciddi mağduriyet yaşadığını söyledi.
16.07.2026
15:54
Taner Balat 9 aydır kayıp! Girişimler Sürüyor
Taner Balat 9 aydır kayıp! Girişimler Sürüyor
Yurtdışına gitmek amacıyla evinden ayrıldıktan sonra Yunanistan'da görüldüğü belirtilen Bingöllü Taner Balat'tan yaklaşık 9 aydır haber alınamıyor. Ailesi oğullarından gelecek bir haberi beklerken, Bingöl Barosu da Taner Balat'ın akıbetinin araştırılması ve diplomatik süreçlerin etkin şekilde yürütülmesi için TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu ile Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu'na başvurdu.
16.07.2026
15:12
Abdulhaluk Çakan, Ağrı İl Millî Eğitim Müdürü oldu
Abdulhaluk Çakan, Ağrı İl Millî Eğitim Müdürü oldu
Millî Eğitim Bakanlığı atama kararnamesiyle 12 ilin milli eğitim müdürü değişti. Kararnameyle Bingöl İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Abdulhaluk Çakan, Ağrı İl Millî Eğitim Müdürü olarak atandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın