KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Mart 2025 Çarşamba
°C

Bingöl'de lastik değişimine fırsat zammı!

Bingöl'de kış lastiği uygulaması öncesi fiyat zammı yaparak 500 TL'ye 4 lastik değişimi yapan lastikçiler, yazlık lastiklerin takılacağı bugünlerde yeni bir zam daha yaptı! Yeni tarife 800 TL oldu!

Bingöl`de lastik değişimine fırsat zammı!
12 MART 2025 ÇARŞAMBA 03:19
13
2915
9
AA aa

Bingöl'de 1 Aralık 2024'te başlayan kış lastiği zorunluluğuyla birlikte lastik değişimini 500 TL yapan oto lastikçiler, aradan geçen 3 ayın ardından sürücülerin yazlık lastikleri yeniden takma sürecine girmesiyle ikinci bir zam daha yaptı. Kışlık lastiklerini 500 TL'ye taktıran sürücüler, yazlık lastiklerini takmak için 800 TL ödemeye başladı.

SÜRÜCÜLERDEN TEPKİ! “BU KADAR DA OLMAZ…”

Karşılaştıkları zamlı tarife üzerine tepkilerini ileten sürücüler, üç ay içinde yüzde 50'den fazla zam gerektirecek ne tür bir değişim olduğunu sordular.

“Herkes fırsatını kolluyor ve keyfiyetine göre zam yapıyor. Nasıl olsa denetleyen yok!” sözleriyle tepkilerini aktaran sürücüler: “Lastik sökerken bir emek harcanıyor ama bu kadar da abartı olmamalı. Farklı mesleklerle mukayese etmek istemiyoruz ama yarım saatlik bir işlem için bu kadar ücret talep edilmemeli. Üç ayda ne değişti de yüzde 60 zam yapıyorlar? İnsanlar arabası var diye kazancını da haybeden elde etmiyorlar. Sorduğunda herkesin sayfalar dolusu bahanesi var. Nasıl olsa denetleyen yok, herkes keyfine göre zam yapıyor. Nasıl olsa sürücüler de mecbur, onlar da bu zorunluluğu çıkarlarına göre fırsata çeviriyorlar. Bütün bir senenin kazancını bir ayda elde etmenin hesabını mı yapıyorlar anlam veremiyoruz. Yazık günah! Kimse bedava yapsın demiyoruz ama bu kadar da zamlı yapılmaz.”

 

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_113782)
15 Mart 2025 Cumartesi 00:12
Belediye nerde kardesim.. reisinin cikip tvlerde denetimler sürüyor zart zurt konusup duruyor.. 3 ayda yapilan zamma bak resmen firsatcilik.. zehir zikkim olsun.. kimse buna bahane uyduramaz.. ne kadar ..... insanimiz varmis beee..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_113761)
12 Mart 2025 Çarşamba 22:19
Bunun adı denetimsizlik. Bir an önce müdahale gerekli böyle serbest piyasa anlayışı olamaz. Ayrıca güzel habercilik. Fırsatçılığın önünü hep beraber almalıyız. Sadece bir haberle kalmasın lütfen sıklıkla takip ediniz, edelim.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_113760)
12 Mart 2025 Çarşamba 18:57
Ülke katkı için yapıyorlar bena hooool
Misafir Kullanıcı (@Misafir_113757)
12 Mart 2025 Çarşamba 16:39
Vurguncular ülkesinde büyük malı götürenleri seyredip alkışlayan millete bu zamlar normaldir.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_113754)
12 Mart 2025 Çarşamba 13:44
Öyle oluyor mu ? Yani herkes her şeyi istediği gibi fiyatlayabiliyor mu ? Şaşırmış gibi yapayım.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_113753)
12 Mart 2025 Çarşamba 13:38
Kışlık lastik için ucuzundan teneke jant alın, bir de bijon anahtarı. Yazlıklarınız orijinal jantla, kışlıklarınız bu jantlarla sabit dursun. Her sene kapınızın önünde kendiniz rahatça söküp takarsınız.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_113748)
12 Mart 2025 Çarşamba 10:02
Abi sadece lastik olsa keşke her kalem böyle asgari ücretli dar gelirliye olan oluyor devam ke oy verenler devamke siz istediniz herkese çok iş düşüyor devlet millet Elele değil ne yazık ki az bile devam..
Misafir Kullanıcı (@Misafir_113747)
12 Mart 2025 Çarşamba 09:07
bu daha iyi günlerimiz
Misafir Kullanıcı (@Misafir_113746)
12 Mart 2025 Çarşamba 04:58
Ortalık cacık olmuş ne olacak
26.03.2025
01:00
IPARD III çağrı takvimi açıklandı
IPARD III çağrı takvimi açıklandı
Bingöl Valiliği, Kırsal Kalkınmayı Destekleme çalışmaları kapsamında çeşitli sektörlerde projelere yüzde 50 ile yüzde 75 arasında değişen oranlarda hibe desteği verileceğini duyurdu. Başvuruların, TKDK Bingöl İl İrtibat Ofisi'ne sunulması gerekiyor.
26.03.2025
00:59
Bingöl`de aracın freni patladı: 4 yaralı
Bingöl'de aracın freni patladı: 4 yaralı
Bingöl'de çiriş otu toplamaya giden şahısları taşıyan aracın freni patladı. Araç takla atarken kazada 4 kişi yaralandı. Yaralıları taşıyan ambulans da başka bir araçla çarpıştı.
26.03.2025
00:58
Bingöl`de 80 firari yakalandı
Bingöl'de 80 firari yakalandı
Bingöl'de son iki hafta içerisinde gerçekleştirilen operasyonlarda haklarında kesinleşmiş hapis cezası ile ifadeye yönelik arama kaydı bulunan 80 kişi yakalandı.
26.03.2025
00:56
Bingöl`de zehir tacirlerine darbe: 17 gözaltı
Bingöl'de zehir tacirlerine darbe: 17 gözaltı
Bingöl'de son iki hafta içerisinde gerçekleştirilen operasyonlarda bir miktar uyuşturucu ele geçirilirken 17 kişi de gözaltına alındı.
26.03.2025
00:56
Kaymakam Güzel muhtarlarla iftarda buluştu
Kaymakam Güzel muhtarlarla iftarda buluştu
'Muhtarlık müessesesi, sadece bir yöneticilik görevi değil, aynı zamanda büyük bir sorumluluk ve fedakârlık gerektiren kutsal bir vazifedir' diyen Genç Kaymakamı Muhammet Güzel; 'Muhtarlarımızın gayreti ve iş birliği bizim için çok kıymetlidir' dedi.
26.03.2025
00:55
Bingöl`de çalınan arı kovanları sahibine teslim edildi
Bingöl'de çalınan arı kovanları sahibine teslim edildi
Bingöl'de kovan çalan hırsızlık şüphelisi jandarma ekiplerince yakalandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın