Öğrencilerine unutulmaz bir gün yaşatarak mutlu eden Elanur öğretmen, önemli bir mesaj da verdi; 'Dersler sadece okul duvarları arasında değildir. Bilgi, mutlulukla harmanlanırsa kalıcı ve etkili olur. Onların eğlenip mutlu olması bizi ede mutlu etti'
Eğitim-Öğretim yılının son gününde öğrencilerine sürpriz yapan Bingöl Gözeler Haraba İlkokulu'nda görevli okul öncesi öğretmeni Elanur Korkmaz, unutulmaz anılar yaşattı.
Ailelerinin iznini alarak kiraladığı servisle öğrencilerini Bingöl merkeze getiren öğretmen, önce sinmeye götürdü, ardından bowling oynattı. Yemek sonrası Kent Park'a götürülen öğrenciler, burada da doyasıya eğlendiler, ardından Gençlik Merkezi'ne giderek okçuluk eğitimi aldılar. Burada zekâ oyunları oynayıp, müzik enstrümanları hakkında bilgi alan öğrenciler, öğretmenlerine teşekkür edip unutulmaz anılar biriktirerek eğitim sezonuna veda ettiler.
Öğrencileri için daha önce de farklı etkinlikler düzenleyen Korkmaz, derslerin sadece okul duvarları arasında olmadığını, öğrencileri bilgilerle yığmak yerine onların mutlu olmalarını sağlayacak projelere ihtiyaç olduğunu, bazen ufak bir dokunuşun öğrencileri mutlu ettiğini söyledi.
6 yıldır resmen hayranlık ile takip ettiğim, idealist öğretmen.. okulunda o kadar güzel işlere imza atıyor, böyle öğretmenlere her daim ihtiyacımız var...
sınıfını ziyaret ettik, okul girişinden itibaren farkını koymuş ortaya, maşallah
Medyatiklik sizin kanınıza işlemiş. Eğlendirdin, gezdirdin yedirdin içirdin Allah razı olsun da. Eğitim bititğinde birde 24 kasımda siz eğitim camiası illa ki medyada gözükmeniz mi gerekiyor. Yeni müfredat çıkmış dediler bunlarda içerisinde var mı. Öğrenci tabiki eğlenmeyi ister. Burdan birşeyler çıkarmanın bir anlamı yok. Eğitim verin yeter.
Elanur ogretmene bu davranis ve dusuncesinden dolayi tesekkur ederiz fakat mumkunse bu gibi aktivitelerde ogrencilere hazir fast food veya zararli abur cubur yedirmek yerine daha saglik ev yiyecekleri ile uygulanirsa guzel olur. Ayrica tum ogretmenlerimiz disardaki sagliksiz yemeklerinde insanlara nasil zarar verdiklerini anlatmalari gerekir.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ) 64 ilde satışa sunacağı yaklaşık 20 bin konuta ilişkin merak edilen 10 sorunun yanıtını paylaştı. Bingöl'de satışa sunulacak konut sayısı ise 88 olarak açıklandı.
05.06.2026
14:09
İzahı olmayınca mizahı olur! Kiğı'da yol balığı…
Daha önce çukurlara fidan dikmiştiler, bu kez su dolu çukurlardan balık çıkarıp 'yol balığı' mizahıyla paylaştılar. Kiğı Online Bilim Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Cüneyt Cici; 'Başka illerde dağlar delinip tüneller, devasa yollar yapılırken bizler halen çukursuz ve açık bir yol diye haykırıyorsak, bu ilimiz için bir ayıptır!' diye sitemini paylaştı.
HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Yunus Emiroğlu, Bingöl Engelliler Platformu temsilcileriyle bir araya gelerek engelli bireylerin karşılaştığı sorun ve talepleri dinledi. Emiroğlu, sorunların takipçisi olacaklarını söyledi.
05.06.2026
01:04
Vicdanın Rotası; Sumud Filosu Konferansı
Tavz-Der tarafından Solhan'da düzenlenen konferansta, Global Sumud Filosu'nda yer alan Eğitimci-Aktivist Nevzat Öylek, yaşadığı süreci ve Gazze gerçeğini anlattı. Gazze'de açlık, susuzluk ve sağlık hizmetlerine erişim konusunda ciddi sorunların bulunduğunu belirten Öylek, özellikle çocukların ve sivillerin ağır bedeller ödediğini dile getirdi.
04.06.2026
23:14
Bingöl Ilıcalar'da Feci Kaza: 1 ölü, 2 yaralı
Bingöl merkez Ilıcalar Beldesi'nde meydana gelen kazada bir kişi yaşamını yitirirken, iki kişi yaralandı. Araç, aniden yola çıkan ata çarptıktan sonra hurdaya döndü.
04.06.2026
22:09
'Köyler Arası Efrayim Bebeğe Umut Turnuvası'
Bingöl'ün SMA tip-1 hastası bebeği Efrayim Gökalp için bu kez köyler sahaya iniyor. Düzenlenmesi planlanan futbol turnuvasından elde edilecek tüm gelir tedavi kampanyasına aktarılacak.
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın