KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
13 Ocak 2026 Salı
°C

Bingöl'de okul güvenliği toplantısı!

Bingöl ilk ders zili çaldı, binlerce öğrenci ders başı yaptı. İl Emniyet Müdürlüğü de okul çevrelerinde alınacak tedbirleri görüşmek için toplandı! Ekipler teyakkuzda olacak!

Bingöl`de okul güvenliği toplantısı!
09 EYLÜL 2024 PAZARTESİ 14:03
0
1162
2
AA aa

2024-2025 eğitim ve öğretim yılını 361 oku ve kurum ve 2 Bin 859 derslikle karşılayan Bingöl'de bugün itibariyle 4 Bin 215 öğretmen ve 60 Bin 384 öğrenci ders başı yaptı.

Bu kapsamda Bingöl Emniyet Müdürlüğü de harekete geçti ve okul çevrelerinde alınacak tedbirleri masaya yatırmak üzere toplandı. Emniyet Müdür Yardımcılarının öncülüğünde, şube müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, okul çevresinde konuşlanmaya çalışan yabancıların tespiti ve önlenmesi, okulların ve öğrencilerin genel güvenliği, bağımlılıkla mücadele, okul güvenlik kameralarının kontrolleri, okul giriş çıkış saatlerindeki trafik güvenliğinin sağlanması ile diğer tüm konular irdelenerek bir dizi kararlar alındı. Okul güvenliğiyle ilgili özellikle motorlu polis timlerinin aktif görev alacağı belirtilirken, tüm ekiplerin olası sorunlar karşısında teyakkuzda olması istendi.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_111471)
10 Eylül 2024 Salı 22:32
İnşallah bu güvenlik önlemleri kısa sürmez. Eğitim süresince olması çocukların kötü alışkanlıklardan ve yabancı/zararlı kişilerden de uzak kalmalarında önemli bir adım olacaktır.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_111460)
10 Eylül 2024 Salı 08:42
Bir veli bir vatandaş olarak; okul etrafında emniyet güçlerinin yanında okulda sadece giriş çıkışta bekleyen özel güvenliklerinde öğrencilere karşı yapılan herhangi bir olumsuz durumda müdahale etmeleri gerekmektedir. Okul önlerinde bekleyen öğrencileri huzursuz eden tiplerin uzaklaştırılması istiyoruz.
12.01.2026
15:29
Bayram`dan yeni yönetime net mesaj;
Bayram'dan yeni yönetime net mesaj; 'Boyun Eğerseniz, Bir Ömür Eğik Kalır!'
Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlık seçiminin ardından görevi devreden 52 yıllık Başkan Ali Bayram, yeni yönetime seslendi; 'Yiyicilere karşı sert olmazsanız bir kez boyun eğersiniz, bir ömür eğik kalır. O hâlinizi severler, kıymetli olursunuz, belki parayı da bulursunuz. Tercih sizin' dedi. Bayram, ağabeylik yapı tecrübe paylaşımına da açık olduğunun altını çizdi.
12.01.2026
15:08
Efrayim Bebek İçin Canlı Yayında büyük destek
Efrayim Bebek İçin Canlı Yayında büyük destek
Sosyal medya üzerinden gerçekleştirilen yayında, hayırsever vatandaşların yoğun desteğiyle 550 bin TL bağış toplandı.
12.01.2026
14:56
Araç Takla Attı: 2 Yaralı
Araç Takla Attı: 2 Yaralı
Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.
12.01.2026
14:50
Bingöl`de trafik kazası: 1 yaralı
Bingöl'de trafik kazası: 1 yaralı
Bingöl'de kar ve buzlanmadan dolayı otomobilin tıra çarpması sonucu meydana gelen kazada, 1 kişi yaralandı.
12.01.2026
14:40
Muhammed Berdibek yanıtladı: İran`daki protestoların başarı şansı var mı?
Muhammed Berdibek yanıtladı: İran'daki protestoların başarı şansı var mı?
Bingöllü Bürokrat ve Yazar Muhammed Berdibek tarafından kaleme alınan 'Mehdi'den Önce, Devrimden Sonra: İran' eseri gündemdeki yerini korurken Berdibek, canlı yayında günlerdir süren protestoların başarıya ulaşma şansının olup olmadığını değerlendirdi.
11.01.2026
15:55
HÜDAPAR, Genç`teki şehir içi ulaşım sorunu için çözüm istedi
HÜDAPAR, Genç'teki şehir içi ulaşım sorunu için çözüm istedi
HÜDA PAR Genç İlçe Başkanı Yusuf Doğru, ilçe genelinde özellikle öğrenciler, veliler, yaşlılar ve hastaların yaşadığı ulaşım sıkıntılarını belediye meclisine soru önergesiyle taşıdıklarını açıkladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın