KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
11 Eylül 2025 Perşembe
°C

Bingöl'de özel harekat aracına roketli saldırı

Bingöl-Erzurum karayolunda özel harekât polislerine ait bir araca teröristler tarafından roketatarlı saldırı düzenlendi.

Bingöl`de özel harekat aracına roketli saldırı
07 AĞUSTOS 2015 CUMA 15:42
0
4147
0
AA aa

Bingöl-Erzurum karayolunda özel harekât polislerine ait bir zırhlıaraca teröristler tarafından roketatarlı saldırı düzenlendi.

Edinilen bilgiye göre, Bingöl merkezden Ilıcalar beldesine gitmekte olan polis özel harekât timine ait bir zırhlı araç, Bingöl-Erzurum karayolunun 11. kilometresinde, bölgeye yakın yüksek bir tepeden bir grup terörist tarafından roketli saldırıya uğradı. Roketin araca isabet etmemesi büyük bir faciayı önlerken, saldırının ardından güvenlik kuvvetleri anında teröristlere karşılık verdi. Bir süre güvenlik güçleriyle çatışmaya giren teröristler daha sonra ormanlık alandan faydalanarak kaçtı. Saldırıda roketatarın düştüğü karayolunda çukur oluştu. Saldırı sonrasında bölgeye gelen jandarma özel harekât timleri, iz köpekleri ile kaçan teröristlerin peşine düştü. Olay yeri inceleme ekiplerinin inceleme başlattığı bölgede, operasyonların devam ettiği belirtildi.

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

Bingöl Valiliği, olayla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada şu bilgi ve ifadeler yer aldı;

“07 Ağustos 2015 günü saat 09.35 sıralarında Bingöl-Karlıova karayolu merkez Ilıcalar Beldesi Çay Mahallesi mevkiinde Bingöl ilinden Karlıova ilçesine seyir halinde bulunan Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü'ne ait araçların geçişi esnasında bir grup BTÖ mensubu tarafından roketatarlı saldırı düzenlenmiştir. Olayda herhangi bir can kaybı ve yaralanma olmamıştır. Zırhlı araçta küçük çaplı maddi hasar meydana gelmiştir. BTÖ mensuplarının yakalanması ve etkisiz hale getirilmesi için bölgede geniş çaplı operasyona başlanılmıştır.”


 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
11.09.2025
12:16
Bir ilginç kaza! Bingöl`de park halindeki otobüs kaza yaptı!
Bir ilginç kaza! Bingöl'de park halindeki otobüs kaza yaptı!
Otobüsün hareket ettiğini fark eden sürücü kapıyı açmak istese de başarılı olmadı ve otobüs, park halindeki başka bir otobüse çarparak durdu. Kameralara yansıyan kazada maddi hasar oluştu.
11.09.2025
11:56
Bingöl`de aranan şahıs saklandığı adreste yakalandı!
Bingöl'de aranan şahıs saklandığı adreste yakalandı!
Bingöl'de 7 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şüpheli şahıs saklandığı adreste yakalandı. Yapılan aramada 1 adet tabanca ve 14 adet fişek ele geçirildi. Şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
11.09.2025
07:37
`Haftada 4 gün mesai` iddiasına DMM`den yalanlama
'Haftada 4 gün mesai' iddiasına DMM'den yalanlama
İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), bazı basın yayın organlarında yer alan 'Orta Vadeli Program'da haftada 4 gün mesai uygulamasına geçileceği' yönündeki iddianın gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
10.09.2025
18:23
Başkan Arıkan: `Bingöl`ün afet müdahale kapasitesi artıyor`
Başkan Arıkan: 'Bingöl'ün afet müdahale kapasitesi artıyor'
Bingöl Belediyesi, yeni İtfaiye Hizmet Binası ve Afet Koordinasyon Merkezi – Arama Kurtarma Hizmet Binası'nın yapım sürecine başladı. Modern tesislerle birlikte şehir, yangın ve olası afetlere karşı daha hazırlıklı hale gelirken müdahale kapasitesi de önemli ölçüde artacak. Başkan Arıkan: 'Bu merkezle şehrimiz afetlere müdahale gücünü artıracak ve arama-kurtarma ekiplerimizin çalışmalarını tek çatı altında yürütmelerini sağlayacak.'
10.09.2025
18:21
Bingöl`de Tüketici Hakem Heyeti`ne 230 başvuru yapıldı
Bingöl'de Tüketici Hakem Heyeti'ne 230 başvuru yapıldı
Vali Ahmet Hamdi Usta: 'Haksız fiyat artışları, aldatıcı indirimler ve tüketici mağduriyetlerine karşı her zaman yanınızdayız' dedi.
10.09.2025
15:30
Bingöl HÜDAPAR heyeti Millet Bahçesi`nde…
Bingöl HÜDAPAR heyeti Millet Bahçesi'nde…
HÜDA PAR İl Başkanı Refik Alpaya; 'Çalışmalara başlayan yeni firmanın yetkilileri, Millet Bahçesinin kasım ayına kadar bitirileceğini söylediler. Temennimiz, bir an önce bitirilip halkımızın hizmetine sunulmasıdır' dedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın