KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
15 Aralık 2025 Pazartesi
°C

Bingöl'de seçim heyecanı başladı

Türkiye’de ilk defa halk oylamasıyla seçilecek cumhurbaşkanı seçim heyecanı başladı. Bingöl’de sabah erken saatlerde kalkan vatandaşlar, oy kullanacakları okulların yolunu tuttu.

Bingöl`de seçim heyecanı başladı
10 AĞUSTOS 2014 PAZAR 09:22
0
3369
1
AA aa

 Bingöl Merkezde kurulan 302 sandıkta, 92 bin 114 seçmen oy kullanacak. Sabah 08.00'da başlayan oy kullanma işlemi, 17.00'da sona erecek.
Kent merkezindeki 15 mahallede 62 bin 717 seçmen, merkeze bağlı belde ve köylerde ise 29 bin 397 seçmen, cumhurbaşkanlığı için sandık başına gidecek.


SEÇMEN SAYISINDA ARTIŞ
Öte yandan merkezdeki seçmen sayısında bin 150 artış görüldü. Mart 2014'de yapılan yerel seçimde 61 bin 567 olan seçmen sayısı, bin 150 artarak, 62 bin 717'e yükseldi. Seçmen sandık başına giderek oy kullanamaya başlarken, Bingöl Valiliği'nce seçimlerin huzur ortamında sona ermesi için güvenlik önlemleri alındı.
Seçim öncesi valilikçe yapılan duyuruda, “İlimizde vatandaşların seçim günü oylarını hiçbir etki altında kalmadan, özgür iradeleriyle kullanabilmeleri için her türlü tedbir alınmıştır. Huzur ortamı bozmaya yönelik hiçbir harekete izin verilmeyecektir. Bu tür durumlarla karşılaşan vatandaşlarımız Valilik, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığının ilgili telefonlarını arayabilir” denildi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
mansur becene (@Misafir_17659)
11 Ağustos 2014 Pazartesi 12:18
abe belki inanmersin ama bu çocuk benim arkadaşımdır hatta adı şahin beğeniktir
15.12.2025
03:15
Bingöllü milli atlet maratonda birinci oldu
Bingöllü milli atlet maratonda birinci oldu
Milli atlet 12 Bingölspor sporcusu Yavuz Ağralı, Uluslararası Mersin Maratonu'nda 15. Türkler klasmanında 2:22:52'lik derecesiyle birinci oldu.
14.12.2025
11:32
Bingöl Belediyesi Standına Yoğun İlgi
Bingöl Belediyesi Standına Yoğun İlgi
Bingöl Belediyesi, İstanbul'da düzenlenen 'Bingöl Tanıtım Günleri'nde kentin kültürel mirasını, yöresel değerlerini ve belediyecilik vizyonunu güçlü bir sunumla ziyaretçilerle buluşturdu.
14.12.2025
11:13
Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu: 16 Kişi Yakalandı
Göçmen Kaçakçılığı Operasyonu: 16 Kişi Yakalandı
Polis ekiplerince düzenlenen göçmen kaçakçılığı operasyonunda, Elazığ-Bingöl yolu üzerindeki uygulama noktasında durdurulan bir minibüste 16 düzensiz göçmen yakalanırken, olayla bağlantılı 2 organizatör tutuklandı.
14.12.2025
11:12
Karlıova beyaza büründü! Kar devam edecek mi?
Karlıova beyaza büründü! Kar devam edecek mi?
Bingöl'ün Karlıova ilçesi yağan karla beyaza büründü. Meteoroloji, yeni soğuk hava ve yağış dalgası için uyardı! Bingöl bundan etkilenecek mi? İşte yanıtı…
14.12.2025
11:10
Diyarbakır ve Van`da ‘12.12 Bingöllüler Günü` kutlamaları
Diyarbakır ve Van'da '12.12 Bingöllüler Günü' kutlamaları
'12.12 Bingöllüler Günü' Diyarbakır ve Van'da çeşitli etkinliklerle kutlandı.
14.12.2025
11:07
Yılmaz:
Yılmaz: 'Terörsüz Türkiye kalıcı huzurun anahtarı olacak'
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Bingöl Tanıtım Günleri'nde yaptığı konuşmada Terörsüz Türkiye hedefinin artık bir devlet politikası olduğunu vurgulayarak, güvenlik ve huzurun hem toplumsal barışı hem de yatırım ortamını kalıcı şekilde güçlendireceğini söyledi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın