KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
02 Haziran 2026 Salı
°C

Bingöl'de Şehit Gazi-Sen, Üyeleriyle Buluştu

Şehit Gazi-Sen Bingöl İl Yönetimi, düzenlediği kahvaltı programında üyeleriyle bir araya geldi.

Bingöl`de Şehit Gazi-Sen, Üyeleriyle Buluştu
28 EYLÜL 2025 PAZAR 18:13
1
1099
1
AA aa

Şehit Gazi-Sen Genel Başkanı Tayyip Dalgın'ın da katıldığı programda, eğitim camiası çalışanlarının yaşadığı sıkıntılar ele alındı.

Program sonrası açıklama yapan Şehit Gazi-Sen Bingöl İl Başkanı Cahit Kebude, şunları söyledi; “Şehit Gazi-Sen Bingöl İl Yönetimi olarak, üyelerimizin sorunlarını dinlemek ve çözüm yolları üretmek amacıyla düzenlemiş olduğumuz kahvaltı programımızı büyük bir katılımla gerçekleştirdik.

Programımıza, yoğun iş temposuna rağmen bizleri kırmayarak katılan Genel Başkanımız Sayın Tayyip Dalgın'a şükranlarımızı sunuyoruz. Varlığıyla bizleri onurlandıran Genel Başkanımız, üyelerimizin talep ve sorunlarını birebir dinleyerek çözüm odaklı yaklaşımıyla bizlere güç vermiştir.

Kahvaltı programımızda, sendikamızın kuruluş amacına uygun olarak; eğitim çalışanlarımızın karşılaştığı sıkıntılar, hak arayışlarımız ve önümüzdeki dönemde izlenecek yol haritası kapsamlı bir şekilde ele alınmıştır.

Bizler, Şehit Gazi-Sen Bingöl İl Yönetimi olarak; üyelerimizin haklarını korumak, sesi olmak ve çözüm üreten bir sendikacılığı inşa etmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Katılım sağlayarak bizlere destek veren tüm üyelerimize teşekkür ediyor, birlikte daha güçlü bir geleceğe yürüyeceğimizi bir kez daha vurguluyoruz.”

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_116166)
30 Eylül 2025 Salı 10:53
Bunlarda bir yerden nemalanıyor bu ülke asla iflah olmaz .
01.06.2026
18:49
Bingöl Üniversitesi`nde mezuniyet coşkusu
Bingöl Üniversitesi'nde mezuniyet coşkusu
Bingöl Üniversitesi 2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, protokol üyeleri, akademisyenler, öğrenciler ve ailelerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Törende dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri takdim edilirken, mezuniyet coşkusu kep atma seremonisiyle taçlandı.
01.06.2026
13:55
Aftor Küme Evleri`nde yangın paniği
Aftor Küme Evleri'nde yangın paniği
Bingöl merkez Aftor Küme Evleri mevkiinde bir evin bitişiğindeki odunlukta çıkan yangın paniğe neden oldu. Alevlerin eve sıçraması itfaiyenin müdahalesiyle engellenirken, dumandan etkilenen iki kişi hastaneye kaldırıldı.
01.06.2026
13:05
Gülbahar Barajı için çağrı: Doğal güzellik var, temel ihtiyaçlar yok
Gülbahar Barajı için çağrı: Doğal güzellik var, temel ihtiyaçlar yok
Kurban Bayramı tatilinde Bingöllülerin yoğun ilgi gösterdiği Gülbahar Barajı çevresinde yaşanan eksiklikler, vatandaşların tepkisini beraberinde getirdi. Doğal güzelliğiyle dikkat çeken alan için ağaçlandırma, kamelya, çeşme ve seyyar tuvalet talebi öne çıktı.
31.05.2026
18:04
Bingöl ESOB`un yeni başkanı belirlendi
Bingöl ESOB'un yeni başkanı belirlendi
Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ESOB) genel kurulunda başkanlık el değiştirdi. Üç adayın yarıştığı seçimde en fazla oyu alan Mesut Kurtaran, birliğin yeni başkanı oldu. Yılların başkanı Ali Bayram ise Şoförler Odası'nın ardından ESOB Başkanlığına da veda etti.
31.05.2026
18:02
Bayram tatilinin ağır bilançosu: 1 ölü, 39 yaralı
Bayram tatilinin ağır bilançosu: 1 ölü, 39 yaralı
Kurban Bayramı tatili boyunca Bingöl ve çevresindeki kara yollarında meydana gelen çok sayıda trafik kazası, bayram sevincini gölgeledi. Kent merkezi, ilçe yolları ve çevre illerle bağlantılı güzergâhlarda yaşanan kazalarda 1 kişi hayatını kaybederken, toplam 39 kişi yaralandı.
31.05.2026
18:01
Bingöl`de yağışlar ekimleri geciktirdi: Çiftçi güneşli havayı bekliyor
Bingöl'de yağışlar ekimleri geciktirdi: Çiftçi güneşli havayı bekliyor
Bingöl'de etkisini sürdüren yağışlı hava, bağ ve bahçe ekimlerini geciktirdi. Her yıl mayıs ayında tamamlanan ekimler, bu yıl haziran ayına girilmesine rağmen birçok bölgede hâlâ yapılamadı. Toprağın yeterince kurumasını bekleyen çiftçiler, havaların ısınmasını umutla takip ediyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın