KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
27 Ağustos 2025 Çarşamba
°C

Bingöl'de silahlı saldırı

Bingöl Şehir Terminali yanında bulunan Ekipler Asayiş Müdürlüğüne uzun namlulu silah ve el bombaları ile saldırı yapılmak istendi.Saldırıda biri ölü biri yaralı digeride sağ olmak üzere 3 terörist etkisiz hale getirildi.



Bingöl`de silahlı saldırı
28 TEMMUZ 2008 PAZARTESİ 00:27
0
4983
0
AA aa
Bingöl Şehir Terminali yanında bulunan Polis Karakaoluna saldırıda bulunmak isteyen PKK'lı gruba emniyet güçlerinin karşılk vermesi sonucu bir PKK'lı terörist öldürülürken, bir tanesi yaralı, üçüncü terörist de  sağ olarak ele geçirildi.Ölü ele geçirilen teröristin bayan olduğu ve üzerinde, 4 adet el bombası ile yapılmış bir düzeneğin bulunduğu öğrenildi.



Edinilen bilgiye göre,Merkeze bağlı Garip Köyü yakınlarında Bingöl Taksi Durağına ait 12 T 0048 plakalı ticari taksiyi gasp eden 3 PKK'lı terörist,Bingöl Şehir Terminalinin yanında bulunan Asayiş Ekipler Amirliği binasına dün akaşam saat 22:45 sıralarında saldırı düzenlemek istedi.



Bingöl Otogarının karşısında bulunan benzin İstasyonundan Karakol binasına el bombaları ve uzun namlulu silahlarla saldıran PKK'lı teröristler, emniyet güçlerinin anında karşılk vermesi üzerine bir terörist silahı ile birlikte yaralı olarak ele geçirildi.Kaçan iki teröristin peşine düşen Emniyet birimleri Kültür Mahallesi Çilek Sokakta diğer iki terörist ile karşılaştı.Burada çıkan çatışmada,bayan olduğu öğrenilen bir terörist uzun namlulu silahı ve el bombalarından yapılmış bomba düzeneği ile birlikte ölü olarak ele geçirildi.Kaçan üçüncü teröristin aynı mahallede Sakine Çiftçi adlı vatandaşın evine sığındığı ve Sakine Çiftçi'yi rehin aldığı bilgisi üzerine Emniyet birimleri burayı çembere aldı.Alınan güvenlik önlemlerinden sonra eve operasyon  düzenleyen Emniyet birimleri buradaki teröristi üzerindeki bombalar ile birlikte yaralı olarak etkisiz hale getirdiği öğrenildi.

Yaralı teröristin Bingöl Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındığı öğrenildi.  


İlhan Bingöl-(Bingölonline)
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
27.08.2025
19:11
Bingöl`de uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama
Bingöl'de uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama
Bingöl'de polis ekiplerince yapılan uyuşturucu operasyonunda 2 şüpheli tutuklandı.
27.08.2025
19:03
Bingöl`de kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı
Bingöl'de kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, 3 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan zanlı yakalandı.
27.08.2025
18:54
Tırın freni boşaldı, faciaya ramak kaldı
Tırın freni boşaldı, faciaya ramak kaldı
Bingöl-Elâzığ yolunda freni boşalan tır, kilometrelerce ilerlerken sürücünün soğukkanlılığı faciayı önledi. Sürücü tırı refüje sokarak durdurdu, o anlar kameralara yansıdı.
26.08.2025
19:37
Memurlara yeni zam teklifi belli oldu! Sendikalardan grev sinyali!
Memurlara yeni zam teklifi belli oldu! Sendikalardan grev sinyali!
6,5 milyon memur ve memur emeklisinin 2026 ve 2027 yıllarını kapsayan toplu sözleşme zammında 2026 yılı için verilen zam teklifinde değişiklik yapılmazken, 2027 yılının ilk 6 ayı için teklif 1 puan artırılırken diğer 6 ayı için teklif sabit kaldı. Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın: 'Kararı asla kabul etmeyeceğiz, sineye çekmeyeceğiz. Direnmeye, eylemliliğe, bütün demokratik haklarımızı kullanmaya devam edeceğiz.'
26.08.2025
19:33
Koop-İş Sendikası SYDV İşyerlerinde Grev Kararı Aldı
Koop-İş Sendikası SYDV İşyerlerinde Grev Kararı Aldı
sendika, 29 Ağustos 2025 Cuma günü Bingöl dahil ülke genelindeki 1003 SYDV'de greve çıkacaklarını duyurdu.
26.08.2025
13:34
Bingöl Kent Konseyi Öncülüğünde Çocuk Şenliği Düzenlenecek
Bingöl Kent Konseyi Öncülüğünde Çocuk Şenliği Düzenlenecek
Bingöl Kent Konseyi tarafından, Bingöl Belediyesi, Kent Konseyi Kadın Meclisi ve Gençlik Meclisi iş birliğiyle, Özel Bingöl Hastanesi'nin ana sponsorluğunda 'Çocuk Şenliği' düzenleniyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın