KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
31 Ağustos 2026 Pazartesi
°C

Bingöl'de sözleşmeli er alınacak

Kara Kuvvetleri Komutanlığı’nda istihdam edilmek üzere sözleşmeli er alınacak iller açıklandı. Bingöl’ün de aralarında bulunduğu illerde alınacak personellerin maaş ve tazminat miktarları şöyle;

Bingöl`de sözleşmeli er alınacak
20 ŞUBAT 2013 ÇARŞAMBA 08:02
0
3653
0
AA aa

Kara Kuvvetleri Komutanlığı'ndan (K.K.K.) yapılan açıklamada, sözleşmeli erler Ağrı, Ardahan, Bitlis, Bingöl, Erzincan, Erzurum, Iğdır, Kars, Muş, Tunceli ve Van'da da görev yapacak.

K.K.K.lığı, 2013 yılı sözleşmeli er temini için ön başvuruları 1 Ocak 2013 tarihinden itibaren www.kkk.tsk.tr internet adresinden başvuru formu doldurularak almaya başladı. Başvuruların 31 Aralık 2013 tarihine kadar devam edeceğini duyurdu. Aşçı, Elektrik ve Güç Kaynakları Operatörü, Hafif/Ağır Araç Sürücüsü, İş Makinesi İşletmeni, Ekmek Pişirici, Bilgisayar İşletmeni, Sıhhiye Elemanı, Sıhhi Tesisatçı, Kaloriferci Alımı yapılacak.

MAAŞ: Bingöl'de; Aşçı, Elektrik ve Güç Kaynakları Operatörü, Hafif/Ağır Araç Sürücüsü, İş Makinesi İşletmeni, Ekmek Pişirici, Bilgisayar İşletmeni, Sıhhiye Elemanı, Sıhhi Tesisatçı, Kaloriferci alınacak. Maaşları 1600-1650 TL olacak.

TAZMİNAT: Üçüncü yılın sonunda 24 Bin 500-25 Bin TL, dördüncü yılın sonunda 30 Bin-31 Bin TL, beşinci yılın sonunda 36 Bin-37 Bin TL, altınca yılın sonunda 42 Bin 700-42 Bin 800 TL, yedinci yılın sonunda 60 Bin- 61 Bin TL olacak.

TAYİN: 2011 ve 2012 yıllarında temin edilen sözleşmeli erler de dâhil olmak üzere bundan sonra temin edilecek sözleşmeli er adayları, sözleşmeli er statüsünde tertip edildikleri birliklerden (illerden) K.K.K.lığınca belirlenecek süre sonunda istekli olmaları halinde, idare tarafından uygun görülen garnizonlardaki (batı garnizonları dâhil) benzer kadro görevlerine atanabileceklerdir.

BAŞVURU VE SINAV: Adaylar, sınıf/branş ve il tercihlerini seçim aşaması sınavları için K.K. Personel Temin Merkezi Komutanlığı'na (Cebeci/ANKARA) geldiklerinde (yapılacak olan ayrıntılı açıklamalardan sonra) ilave yetenekleri de dikkate alınarak “tercih dilekçesi doldurmak suretiyle” yapacaklardır.

01 Ocak 2013 tarihinden bugüne kadar ön başvuru esnasında sınıf/branş tercihi yapmış olan sözleşmeli er adayları da yeni sınıf/branş ve il tercihlerini, seçim aşaması sınavları için K.K. Personel Temin Merkezi Komutanlığı'na (Cebeci/ANKARA) geldiklerinde “tercih dilekçesi doldurmak suretiyle” yapacaklardır.

Adaylar, seçim aşaması sınavlarına gelirken; yapacakları sınıf/branş tercihlerine esas olacak şekilde sahip oldukları tüm diploma, bonservis, sertifika, kurs belgesi gibi belgelerin asıllarını ve birer suret fotokopilerini yanlarında getireceklerdir. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
31.08.2026
05:25
Bingöl`e 89 hekim atanacak!
Bingöl'e 89 hekim atanacak!
130. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü (DHY) kurası kapsamında Bingöl'deki sağlık tesislerine 20'si uzman, 69'u pratisyen olmak üzere toplam 89 hekimin ataması yapılacak. Kentte ilk kez Algoloji uzmanı görevlendirilirken, Genç Devlet Hastanesi de iki yeni uzmanlık branşına kavuşacak.
31.08.2026
05:24
Kira sözleşmelerinde e-Devlet zorunluluğu geliyor
Kira sözleşmelerinde e-Devlet zorunluluğu geliyor
Ev sahibi ve kiracı arasındaki sözleşmelerin dijital ortamda hazırlanmasına yönelik e-Devlet uygulamasında 72 bin 581 sözleşme onaylandı. Hazine ve Maliye Bakanlığı, uygulamanın kapsamını genişleterek tüm kira sözleşmelerinin e-Devlet üzerinden yapılmasını zorunlu hale getirmek için çalışma yürütüyor.
31.08.2026
05:22
Servi Şehitleri ve Gazileri Anıtı dualarla açıldı
Servi Şehitleri ve Gazileri Anıtı dualarla açıldı
Bingöl'ün Genç ilçesine bağlı Servi bölgesinde yaptırılan Servi Şehitleri ve Gazileri Anıtı, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 104. yıl dönümünde düzenlenen törenle hizmete açıldı.
31.08.2026
05:18
HÜDA PAR Lideri Yapıcıoğlu Bingöl`den seslendi: Ümmetin vahdeti için canımızı taşın altına koymaya hazırız
HÜDA PAR Lideri Yapıcıoğlu Bingöl'den seslendi: Ümmetin vahdeti için canımızı taşın altına koymaya hazırız
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, partisinin Bingöl 5. Olağan Kongresinde yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İslam âlemine yönelik 'vahdet' çağrısına destek vererek, 'Ümmetin vahdeti için gerekirse canımızı da taşın altına koymaya hazırız.' mesajı verdi.
31.08.2026
05:17
Bingöl`de sağanak ve fırtına! Çatı caddeye savruldu!
Bingöl'de sağanak ve fırtına! Çatı caddeye savruldu!
Meteoroloji uyarısının ardından Bingöl kent merkezinde etkili olan sağanak yağış ve şiddetli fırtına günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Genç Caddesi'nde bir apartmanın çatısı fırtınanın etkisiyle caddeye savrulurken, olay sırasında yoldan geçen kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi.
31.08.2026
05:15
Bingöllü güreşçiler minderi salladı: 8 derece birden!
Bingöllü güreşçiler minderi salladı: 8 derece birden!
15 ülkeden 1.019 sporcunun katıldığı Malatya Uluslararası Güreş Turnuvası'nda Bingöl rüzgârı esti. Bingöllü sporcular organizasyonu 2 şampiyonluk, 4 ikincilik ve 2 üçüncülük olmak üzere toplam 8 dereceyle tamamladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın