KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Ekim 2025 Cumartesi
°C

Bingöl'de tehlikeli yol! Tedbir alınmalı

Bingöl-Genç yolu güzergahındaki Organize Sanayi Bölgesi'ne giriş bölgesinde kavşak veya sinyalizasyon bulunmadığı için araç giriş çıkışlarında ciddi tehlikeler doğuyor. Bölgede bir de meslek lisesi bulunuyor.

Bingöl`de tehlikeli yol! Tedbir alınmalı
11 MART 2025 SALI 06:07
3
1990
2
AA aa

Ticaret hacmi ve potansiyeli her geçen yıl biraz daha artan Bingöl Organize Sanayi Bölgesi'ne gidiş kadar geliş de tehlikeli. OSB yolunun anayola bağlandığı noktada kavşak veya sinyalizasyon sistemi bulunmaması, güzergahı kullanan binlerce sürücü için büyük bir tehlike barındırıyor.

Özel Bingöl Bilim Teknik Lisenin de bu bölgede yer almasıyla her gün onlarca servis aracı da bu güzergahı kullanıyor. Ancak anayol üzerinde aşırı hıza bağlı tehlikeden OSB'de çalışan ve iş için bölgeye giden yüzlerce kişi etkilenirken, öğrencilerin de bu bölgeden zorunlu geçişleri tehlikeyi daha da arttırıyor.

Sorun sadece anayol bağlantısındaki tedbirsizlikle sınırlı değil. Bir diğer problem de anayol bağlantısından sonra OSB'ye kadar olan güzergahın tek yönlü yol olması. Büyük vasıtaların güçlükle dönebildiği yolun tek yön olması OSB'ye yakışmazken hem ara yolun genişletilmesi hem de anayol bağlantısında kavşak ya da sinyalizasyon sistemi ve bölgede aydınlatılma için ivedilikle çalışma yürütülmesi talepleri yüksek sesle dillendiriliyor.

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_113736)
11 Mart 2025 Salı 10:46
O noktada az kalsın servis arabası banada çarpıyordu adam sağına soluna bakmadan direk önüme kirdi
Misafir Kullanıcı (@Misafir_113730)
11 Mart 2025 Salı 08:19
Sadece o bolge degil ayni sorun icmeler ana yol kavsaginda da tehlike var, aksam karanliginda kavsakta yeteri kadar isik olmadigi icin kavsagin kendisi bile gorunmuyor ve ayrica kavsaktan icmelere yerlesim yerine kadar giden yolda bile aydinlatma yok maalesef, bu eksiklikleri bir tek halk olarak bizmi goruyoruz, hicmi bir yetkili ordan gecmiyor merak ediyorum.
17.10.2025
16:22
Bingöl`de bir haftada 29 narkotik olaya müdahale
Bingöl'de bir haftada 29 narkotik olaya müdahale
Bingöl İl Jandarma Komutanlığı açıklamasında; 'Halkımızın da desteğiyle huzur ve güvenliği sağlamak maksadıyla, ilimiz genelinde mücadelemiz kararlılıkla sürdürmektedir' vurgusu yapıldı.
17.10.2025
16:05
Baylaz:
Baylaz: 'Boş tencereler bile konuşuyor ama iktidar duymuyor!'
'17 Ekim Dünya Yoksullukla Mücadele Günü' kapsamında açıklamada bulunan CHP Bingöl Kadın Kolları Başkanı Gülten Baylaz: 'Çocuklar yatağa aç giriyor, kadınlar pazardan eli boş dönüyor, emekliler bir ömür çalıştıktan sonra kuru ekmeğe muhtaç ediliyor. Gençler geleceğe değil, yurt ve burs kuyruklarına bakıyor. Bu tablo bir kader değil, 23 yıldır iktidarda olan AKP'nin iflas etmiş düzeninin sonucudur!' dedi.
17.10.2025
13:43
12Bingölspor`da hedef, kayıpsız bir hafta!
12Bingölspor'da hedef, kayıpsız bir hafta!
Nesine 3.Lig 2. Grup'ta mücadele veren 12Bingölspor, ligin 7'nci haftasında Kırşehir Spor'a konuk oluyor. Yeşil beyazlı temsilcimizde hedef, deplasmandan 3 puan çıkararak liderliğini koruyup yükselişini sürdürmek.
17.10.2025
13:11
Çeyrek altın 10 bin lirayı geçti! Asgari ücretli nasıl geçinecek?
Çeyrek altın 10 bin lirayı geçti! Asgari ücretli nasıl geçinecek?
Ons altındaki artış yurt içinde altın fiyatlarını yükseltmeye devam ediyor. Bu sabah Kapalıçarşı serbest piyasanın açılışında çeyrek altın 10 bin lirayı, Cumhuriyet altın ise 40 bin lirayı geçti. Asgari ücretliler yoksulluk sınırının altında maaşla mücadele verirken, Hükümet kanadından neredeyse her gün Türkiye ekonomisinin büyümesinden bahsediliyor.
17.10.2025
12:49
Bingöl Deprem Master Planı Çalıştayı sona erdi
Bingöl Deprem Master Planı Çalıştayı sona erdi
Çalıştayla, Bingöl'ün depreme hazırlık sürecine bilimsel ve katılımcı bir bakış kazandırıldığı, ortak akılla şekillenen bu sürecin, Bingöl'ün geleceğini güvence altına alacak önemli bir adım olduğu vurgulandı.
16.10.2025
14:16
Cevdet Yılmaz 2026 bütçesini, enflasyon, işsizlik ve büyüme tahminini açıkladı
Cevdet Yılmaz 2026 bütçesini, enflasyon, işsizlik ve büyüme tahminini açıkladı
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 2026 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Bağlama Töreni'nde açıklamalarda bulundu. '2026 yıl sonu enflasyon hedefimiz yüzde 16' diyen Yılmaz, yüzde 3.3 büyümeyi öngördüklerini söyledi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın