KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Ocak 2026 Pazar
°C

Bingöl'de tipi etkili oldu! 4 ilçede kar tatili oldu

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde etkili olan tipi, hayatın felç etti. Ayrıca Bingöl'ün Adaklı, Karlıova, Kiğı ve Yayladere ilçelerinde kar yağışı nedeni ile eğitime 1 gün ara verildi.

Bingöl`de tipi etkili oldu! 4 ilçede kar tatili oldu
07 ŞUBAT 2025 CUMA 11:50
0
1595
0
AA aa

Karlıova ilçesinde etkili olan kar yağışı hayatı durma noktasına getirdi. Sabah saatlerinde tipiye dönüşen yağış nedeni ile vatandaşlar yolda ilerlemekte güçlük çekti. Birçok araç, soğuk nedeni ile çalışmaz duruma gelirken, ekipler trafiğe çıkacak olan sürücüleri kış lastiği takmaları ve zincirlerini de yanlarında bulundurmaları konusunda uyararak dikkatli olmalarını istedi.

Bingöl Valiliği, dün gece saatlerinde aralarında Karlıova'nın da bulunduğu 4 ilçede okulların bugün tatil edileceğini açıklanmıştı.

BİNGÖL'ÜN 4 İLÇESİNDE EĞİTİME KAR ENGELİ

Bingöl'ün Adaklı, Karlıova, Kiğı ve Yayladere ilçelerinde kar yağışı nedeni ile eğitime 1 gün ara verildi.

Bingöl Valiliğinden yapılan açıklamada, kent genelinde devam eden yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartlarına bağlı olarak buzlanma ve ulaşımda gerçekleşebilecek olumsuzluklara dikkat çekildi. Açıklamada, "Olumsuzluklara karşı tedbir amacıyla Adaklı, Karlıova, Kiğı ve Yayladere ilçelerinde her türlü resmi ve özel okullar ile özel eğitim kurumlarında, Sancak beldesi ve merkez Sudüğünü köyünde taşımalı eğitim ile okullara erişim sağlayan öğrenciler için 7 Şubat 2025'te bir gün süreyle eğitime ara verilmiştir. İsmi geçen ilçeler ile Sancak beldesinde merkez Sudüğünü köyünde kamuda çalışan engelli ve hamile personelimiz de aynı gün izinli sayılacaktır" denildi.

 

Haber: İHA

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
17.01.2026
21:32
Bingöl`de otomobil domuz sürüsüne çarptı: 3 yaralı
Bingöl'de otomobil domuz sürüsüne çarptı: 3 yaralı
Yaralılar, ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Güvenlik güçleri kazayla ilgili inceleme yaptı.
17.01.2026
21:23
Bingöl`de 14 aranan şahıs yakalandı
Bingöl'de 14 aranan şahıs yakalandı
Bingöl'de bir hafta içerisinde, hakkında arama kaydı bulunan 14 şüpheli yakalandı.
17.01.2026
21:11
Bingöl`de UMKE`den zorlu kış şartlarında hayat kurtaran müdahale
Bingöl'de UMKE'den zorlu kış şartlarında hayat kurtaran müdahale
Bingöl'de etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle kara yolu ulaşımının sağlanamadığı bölgede, UMKE ekipleri zorlu kış şartlarında bir hastaya ulaşarak sağlık ekiplerine teslim etti.
17.01.2026
20:52
Bingöl Hacılar`da Otobüs ile Tır Çarpıştı: 3 Yaralı
Bingöl Hacılar'da Otobüs ile Tır Çarpıştı: 3 Yaralı
Bingöl–Erzurum karayolu Hacılar Köyü mevkiinde otobüs ile tırın çarpışması sonucu yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırıldı. Jandarma ekipleri olay yerinde inceleme yaparken yetkililer sürücüleri buzlanmaya karşı uyardı.
16.01.2026
16:16
İki Yıl Sonra Yeniden Yürüyor
İki Yıl Sonra Yeniden Yürüyor
Bingöl'de otoimmün miyelit hastalığına yakalanan 14 yaşındaki Aziz Enül, Elâzığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nde 2 yıl süren yoğun tedavi ve rehabilitasyonun ardından destekli şekilde yürümeye başladı. Türkiye'de sadece birkaç vakada görülen bu nadir hastalık için gerçekleştirilen tedavi süreci başarıyla sonuçlandı.
16.01.2026
15:23
Rojava`ya Yönelik Saldırılara Tepki:
Rojava'ya Yönelik Saldırılara Tepki: 'Sessizlik Bu Suça Ortak Olmaktır'
Demokratik Kurumlar Platformu, Halep'in Şêxmeqsûd ve Eşrefiyê mahallelerine yönelik saldırıları 'insanlık suçu' olarak nitelendirerek uluslararası topluma sorumluluk çağrısı yaptı. Açıklamada, saldırıların hem Suriye'de hem de bölgede barış arayışlarını sabote ettiği vurgulandı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın