KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
07 Ağustos 2025 Perşembe
°C

Bingöl'e 125 sağlık personeli atandı

Sağlık Bakanlığı'nın 4/B sözleşmeli personel alımı kapsamında Bingöl'e toplam 125 sağlık personeli atandı. Yrd.Doç. Dr. Turan Buzgan, Bingöl için ilan edilen 142 kadrodan 125'ine yerleştirme yapıldığını,  17 kadronun ise tercih yapılmadığı için boş kaldığını bildirdi.

Bingöl`e 125 sağlık personeli atandı
03 MART 2009 SALI 10:27
0
1232
0
AA aa
İlimizde sağlık personeli alnında bulunan açık giderilmeye başlandı. Sağlık Bakanlığı'nın 4/B sözleşmeli personel alımı kapsamında Bingöl'e toplam 125 sağlık personelinin  atandığı öğrenildi. Buna göre; Merkez'e 59, Solhan'a 31, Karlıova'ya 24, Genç'e 6, Adaklı'ya 2, Yedisu'ya 2, Kiğı'ya 1 sözleşmeli sağlık personeli atandı. Konuya ilişkin bir açıklamada bulunan Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Turan Buzgan, yerleştirmelerle ilgili bilgi verdi. Açıklamasında,  ÖSYM tarafından 20 Şubat'ta açıklanan sözleşmeli personel alımında Bingöl için ilan edilen 142 kadrodan 125'ine yerleştirme yapıldığını belirten Turan Buzgan,  17 kadronun ise tercih yapılmadığı için boş kaldığını kaydetti.
ÖSYM tarafından yapılan yerleştirme ile Merkez'e 59, Solhan'a 31, Karlıova'ya 24, Genç'e 6, Adaklı'ya 2, Yedisu'ya 2, Kiğı'ya 1  sözleşmeli sağlık personeli atandığını belirten Buzgan, boş kalan kadrolara ek yerleştirme yapılacağını açıkladı.

Diş Tabibi Ve Eczacı Da Atanacak
Sağlık alnında farklı branşlarda görevlinin atanacağını belirten Buzgan, Diş tabibi ve eczacıların pozisyonları için ilan yapıldığını söyledi.  Merkez'e 4 eczacı, 1 diş tabibi; Adaklı'ya 1 diş tabibi; Genç'e 2 diş tabibi; Karlıova'ya 2 diş tabibi, Kiğı'ya 1 diş tabibi; Solhan'a 2 diş tabibi ve 1 eczacının kura ile atanacağını hatırlatan Buzgan;  “Diş Tabibi ve Eczacı  pozisyonlarına atamaların yapılması ile Bingöl genelinde toplam 156 sağlık personeli yerleştirilecek. Yeni atamalarla sağlık alnında oluşan açıkta kapanmış olacak. Halka gerekli hizmetin sunulmasın açısından elimizden gelen gayreti göstereceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.


Bingölünsesi Gazetesi
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
07.08.2025
20:04
CHP Bingöl Kadın Kolları, Saliha Ozan cinayetinde Hükümete yüklendi
CHP Bingöl Kadın Kolları, Saliha Ozan cinayetinde Hükümete yüklendi
CHP Bingöl Kadın Kolları Gülten Baylaz tarafından yapılan açıklamada; Kadın cinayetleri politiktir! Kadın cinayetleri siyasi tercihlerin, suskunluğun, cezasızlığın ürünüdür! Ve diyoruz ki: Kadınları koruyamayanlar, bu halkın vicdanında da, sandığında da hesap verecek! O koltuklardan inecek, o saraylardan çıkacaklar!'
07.08.2025
19:32
Damlama sulama sistemli esrar tarlasına jandarma baskını
Damlama sulama sistemli esrar tarlasına jandarma baskını
Bingöl'de 5 farklı noktada gerçekleştirilen Jandarma baskınlarında toplam 23 bin 213 kök kenevir bitkisi ele geçirildiği bildirildi.
07.08.2025
19:19
Bingöl`de kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 zanlı yakalandı
Bingöl'de kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 zanlı yakalandı
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 zanlı yakalandı.
07.08.2025
19:04
'Uygulanamayan her yasa, failleri cesaretlendiriyor'
Ankara'da, boşanma aşamasındaki eşi tarafından canice öldürülen Bingöllü Saliha Ozan'ın ardından basın açıklaması yapan Bingöl Kadın Platformu; 'Kadına yönelik şiddetle mücadelede uygulanamayan her yasa, failleri cesaretlendiriyor. İyi bilinsin ki, tek bir kadının dahi şiddet görmesine, katledilmesine tahammülümüz kalmamıştır.'
07.08.2025
02:33
Bingöl`de otomobil domuz sürüsüne daldı
Bingöl'de otomobil domuz sürüsüne daldı
Çarpmanın etkisiyle 10 domuz olay yerinde telef olurken, araçta da maddi hasar meydana geldi.
07.08.2025
02:30
Cinnet ölüm getirdi! Eşini öldürüp intihar etti
Cinnet ölüm getirdi! Eşini öldürüp intihar etti
Bingöl, Ankara'da yaşanan cinayetle sarsıldı. Cinnet getiren boşanma aşamasındaki kocasının bıçaklı saldırısına uğrayan TBMM çalışan Saliha Ozan Akkaş, hastanede verdiği yaşam mücadelesini kaybetti. Cinayeti işleyen koca ise olayın ardından intihar etti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın