KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
12 Eylül 2025 Cuma
°C

Bingöl'e 15 milyon destek

FKA, 2010-2014 yılları arasında Bingöl’de 27 milyon bütçeli 60 projeye, 15 milyon TL destek sağladı.

Bingöl`e 15 milyon destek
11 NİSAN 2015 CUMARTESİ 02:25
0
2093
0
AA aa

 Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) Bingöl, Malatya, Elazığ ve Tunceli illerinin bağlı bulunduğu TRB1 bölgesine mali destek programları kapsamında, 113 milyon 877 Bin TL bütçeli, 268 projeye toplamda 62 Milyon 70 Bin TL destek sağlandı.

TRB1 Bölgesinin sürdürülebilir kalkınmasını sağlamak ve yerel potansiyeli harekete geçirmek için projeleri destekleyen FKA, 2010-2014 yılları arasında mali destek programı kapsamında desteklenen proje sayısı ve destek miktarını kurumsal web sitesinden paylaştı.

EN AZ PROJEYİ TUNCELİ SUNDU

2010-2014 yılları arasında TRB1 bölgesinde FKA'ya en az projeyi Tunceli sundu. 4 yıl içerisinde 38 proje sunan Tunceli, 14 milyon 660 Bin bütçeli projelerden 8 milyon TL destek aldı.

Tunceli'den sonra en az projeyi ise Bingöl sundu. 4 yıl içerisinde 27 milyon 311 Bin TL bütçeli 60 proje sunan Bingöl, 14 milyon 993 Bin TL destek aldı.

EN FAZLA PROJEYİ MALATYA SUNDU

TRB1 bölgesindeki iller arasında FKA'ya 95 proje sunan Malatya, 35 milyon 801 Bin TL toplam bütçeli projelerden, 19 Milyon 862 Bin TL destek aldı. FKA'ya 36 milyon 104 Bin TL bütçeli 75 proje sunan Elazığ ise, toplamda 19 milyon 144 Bin TL destek aldı.

Fırat Kalkınma Ajansı, 2010-2014 yılları arasında TRB1 bölgesine mali destek programları kapsamında, 113 milyon 877 Bin TL bütçeli, 268 projeye toplamda 62 Milyon 70 Bin TL destek sağlandı.

2015 PROGRAMI

2015 yılı “Malatya-Elazığ Odak Alanlar” ve “Bingöl-Tunceli Öncelikli Alanlar” mali destek programları başlatan FKA, TRB1 bölgesinde bölgesel kalkınmaya katkı sağlayabilecek projeleri destekleyecek. Bölgeye aktarılması planlanan 10 milyon lira kaynak ile yaklaşık 20 milyon liralık yatırım gerçekleştirilmesi ön görülen programın başvuru süresi, dün itibariyle son buldu.

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
12.09.2025
09:27
Tandırda unutulan köz yangına neden oldu
Tandırda unutulan köz yangına neden oldu
Bingöl'ün Genç ilçesinde tandırda unutulan köz yangına neden oldu. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
11.09.2025
17:36
Bingöl`de okul çevreleri ve servisler denetlendi
Bingöl'de okul çevreleri ve servisler denetlendi
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından okul çevreleri ve servisleri denetlendi. Denetimlerin yıl boyu süreceği aktarıldı.
11.09.2025
17:29
Bingöl`de iki aşamalı diz protezi revizyon ameliyatı gerçekleştirildi
Bingöl'de iki aşamalı diz protezi revizyon ameliyatı gerçekleştirildi
Bingöl'de, üst merkezlerde riskli bulunarak yapılmayan iki aşamalı diz protezi revizyon ameliyatı, Bingöl Devlet Hastanesi'nde başarılı bir şekilde gerçekleştirildi.
11.09.2025
12:16
Bir ilginç kaza! Bingöl`de park halindeki otobüs kaza yaptı!
Bir ilginç kaza! Bingöl'de park halindeki otobüs kaza yaptı!
Otobüsün hareket ettiğini fark eden sürücü kapıyı açmak istese de başarılı olmadı ve otobüs, park halindeki başka bir otobüse çarparak durdu. Kameralara yansıyan kazada maddi hasar oluştu.
11.09.2025
11:56
Bingöl`de aranan şahıs saklandığı adreste yakalandı!
Bingöl'de aranan şahıs saklandığı adreste yakalandı!
Bingöl'de 7 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şüpheli şahıs saklandığı adreste yakalandı. Yapılan aramada 1 adet tabanca ve 14 adet fişek ele geçirildi. Şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
11.09.2025
07:37
`Haftada 4 gün mesai` iddiasına DMM`den yalanlama
'Haftada 4 gün mesai' iddiasına DMM'den yalanlama
İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM), bazı basın yayın organlarında yer alan 'Orta Vadeli Program'da haftada 4 gün mesai uygulamasına geçileceği' yönündeki iddianın gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın