KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
18 Nisan 2026 Cumartesi
°C

Bingöl'e 3 yeni vali yardımcısı atandı

Bingöl Valiliği'ne, kararname ile 3 yeni vali yardımcısının atandığı öğrenildi.

Bingöl`e 3 yeni vali yardımcısı atandı
05 AĞUSTOS 2008 SALI 14:19
0
5142
0
AA aa
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından onaylanan Mülki İdare Amirleri Atama, Değerlendirme ve Yer Değiştirme Yönetmeliği ve diğer mevzuat hükümleri uyarınca her yıl çıkartılan rutin atama kararnamesine göre, bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan ya da hizmet ve mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 412 mülki idare amirinin görev yerlerinin, liyakat ve kıdemleri dikkate alınarak değiştirildiği ve bu kapsamda Bingöl'e 3 yeni Vali Yardımcısının atandığı öğrenildi.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan atama kararlarına göre,Çekerek Kaymakamı Ahmet Odabaş,Nurhak Kaymakamı Abdulaziz Aydın,Ömerli Kaymakamı Barış Demirtaş Müşterek Kararname ile Bingöl Vali Yardımcılık görevine atandığı belirtildi.

Bu atamaların ardından Bingöl'de görev yapan Vali Yardımcıları Vedat Yılmaz'ın Hınıs Kaymakamlığına, Tolga Polat'ında Erzincan Vali Yardımcılığına atandığı öğrenildi.

Yeni Vali Yardımcılarımızı tanıyalım;
Ahmet ODABAŞ ;1975 yılında Adana' da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Ankara ve Mersin' de tamamladıktan sonra 1997 yılında Konya Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu.
    2000 yılı Mayıs ayı içerisinde Adıyaman Kaymakam Adayı olarak mesleğe başladı. Kastamonu Hanönü, Konya Derebucak Kaymakam Vekillikleri görevinde bulundu. Milli Güvenlik Akademisi 49. Dönem Kursuna katıldı ve İngiltere'nin Xeter şehrinde 6 ay müddetle yabancı dil eğitimi aldı.
    2003 yılı Nisan ayında Konya Emirgazi İlçesine Kaymakam olarak atanan Ahmet ODABAŞ Şanlıurfa- Halfeti ilçesindeki 2 yıllık görevini müteakiben en son 26.10.2005 tarihinden itibaren Çekerek Kaymakamı olarak görev yaptı.





Barış DEMİRTAŞ:
1977Lüleburgaz doğumludur. İlk ve orta öğrenimini Lüleburgaz'da tamamladı. 2000 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden mezun oldu. 27 ARALIK 2001'de Edirne Kaymakam adayı olarak göreve başladı. Kırklareli'nin Demirköy ve Bartın'ın Kurucaşile ilçelerinde kaymakam vekili olarak görev yaptı. Bir yıl süreyle İngiltere'de Leicester Üniversitesi'nde İngilizce dil eğitimi aldı ve mesleki incelemelerde bulundu. 5 NİSAN 2005 tarihinde Bursa Büyükorhan ilçesine kaymakam olarak atandı. 16 KASIM 2006 tarihinde Ömerli Kaymakamı olarak göreve başladı.
Barış DEMİRTAŞ evli olup İyi derecede İngilizce bilmektedir. Uludağ Üniversitesi Tarih bölümünden “Lozan Mübadele Sözleşmesinin Etkileri ve Sonuçları Üzerine Bir Araştırma” konulu teziyle yüksek lisans derecesi almıştır.






Abdulaziz AYDIN:
1978 yılında doğdu. İlkokulu, ortaokulu ve liseyi Mardin'de tamamladı. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. 2001 yılına kadar Adana'da avukatlık stajı yaptıktan sonra Çanakkale'de kaymakamlık görevine başladı. 2005 yılında stajını bitirince Eskişehir Sarıcakaya ilçesinde kaymakam olarak görev aldı.







YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
18.04.2026
02:59
Rektör Çelik:
Rektör Çelik: 'Diş Hekimliği Fakültemiz aynı zamanda üretim merkezi olacak'
IDEX Ağız ve Diş Sağlığı Fuarı'nı ziyaret ederek sektördeki son gelişmeleri yerinde inceleyen Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik, Bingöl Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi'nin yalnızca ileri teknolojik donanıma sahip bir sağlık merkezi olmayacağını, aynı zamanda dental malzeme üretim süreçlerinin yürütüldüğü bir merkez haline geleceğini belirtti.
18.04.2026
01:57
Bingöl`de Kavşakta Kaza: 5 Kişi Yaralandı
Bingöl'de Kavşakta Kaza: 5 Kişi Yaralandı
Bingöl'de Şehit Mustafa Gündoğdu Kavşağı'nda iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı. Yaralılardan 2'si ambulansla hastaneye kaldırıldı.
18.04.2026
01:43
Fırıncılardan zam savunması:
Fırıncılardan zam savunması: 'Sadece Fiyat Değil, Gramaj da Arttı'
Bingöl'de ekmek fiyatlarına ilişkin tartışmalar sürerken fırıncılar, 25 TL'ye satılan ekmeğin 310 gram değil 350 gram olduğunu belirterek, kamuoyuna yansıyan bazı bilgilerin eksik olduğunu savundu.
17.04.2026
20:16
Bingöl`de Çiftçiye 102 Milyon TL`lik Yem Desteği
Bingöl'de Çiftçiye 102 Milyon TL'lik Yem Desteği
Bingöl İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, 2025 yılı tarımsal destek ödemeleri kapsamında 6 bin 41 çiftçiye toplam 102 milyon 615 bin TL'nin üzerinde destekleme ödemesinin hesaplara aktarıldığını duyurdu.
17.04.2026
19:51
Bayırlı Grup Yolunda Tehlike! Dev Kaya Bir Aydır Kaldırılmayı Bekliyor
Bayırlı Grup Yolunda Tehlike! Dev Kaya Bir Aydır Kaldırılmayı Bekliyor
Bingöl'ün Genç ilçesine bağlı Bayırlı Köyü grup yoluna düşen dev kaya bir ayı aşkın süredir kaldırılmadı. Yağışlarla birlikte yola biriken taşlar ulaşımı zorlaştırırken, vatandaşlar yetkililere 'Acil müdahale' çağrısı yaptı.
17.04.2026
19:27
Bingöl için kuvvetli yağış uyarısı
Bingöl için kuvvetli yağış uyarısı
Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, Bingöl çevrelerinde cumartesi sabah saatlerinden itibaren yerel olarak kuvvetli sağanak beklendiğini duyurdu. Ani sel, su baskını ve ulaşımda aksamalara karşı vatandaşların dikkatli olması istendi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın