KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
03 Temmuz 2025 Perşembe
°C

Bingöl'e açık cezaevi

Coşkun: “Proje için ödenek ayrıldı. Ekim ayı içerisinde ihalesi yapılacak.”..

Bingöl`e açık cezaevi
15 EYLÜL 2009 SALI 08:33
0
3565
0
AA aa
Adalet Bakanlığı'nın Bingöl'e açık cezaevi yapacağı, yapım işi ihalesinin ise 2009 Ekim ayında yapılacağı bildirildi.

Yeni cezaevi yapım işiyle ilgili bilgi veren Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bingöl Milletvekili Yusuf Coşkun, yaklaşık 250 yatak kapasiteli Bingöl M Tipi Kapalı Cezaevi'ne ek olarak 96 yatak kapasiteli açık cezaevi inşa edileceğini söyledi.

Bingöl'deki mevcut M tipi kapalı cezaevinde genellikle siyasi tutukluların bulunduğu, hafif suçlardan dolayı cezaevine girenlerin ise Bingöl'de açık cezaevi bulunmamasından dolayı farklı illere gönderildiğini aktaran Milletvekili Coşkun: “Adalet Bakanlığı ile görüştük ve ihtiyacı ilettik. Yapılan görüşmeler neticesinde Bingöl'e 96 yatak kapasiteli açık cezaevi yapım işinin gerçekleştirilmesi kararlaştırıldı ve iş, 2009 yatırım programına ilave edildi. Proje için ödenek ayrıldı, 2009 Ekim ayında ihale yapılacak. Yapılacak olan açık cezaevinde çeşitli iş atölyeleri de bulunacak. Mevcut cezaevi de tıka basa dolu. Yeni cezaevinin yapılmasıyla cezasının açık cezaevinde çekmek zorunda olanlar başka illere nakledilmeyecek. Bu da önemli bir mağduriyeti önlemiş olacak” dedi.


Bingol KEnt Haber/Bingol MEdya

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
03.07.2025
14:58
Yedisu`da altyapı çalışmaları
Yedisu'da altyapı çalışmaları
Bingöl'ün Yedisu Kaymakamlığınca başlatılan alt ve üstyapı çalışmaları devam ediyor.
02.07.2025
17:53
Bingöl`de tabanca ve fişek ele geçirildi
Bingöl'de tabanca ve fişek ele geçirildi
Bingöl'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmada, tabanca ve fişek ele geçirildi.
02.07.2025
15:56
Depoları fulleyin! Akaryakıta otomatik zam!
Depoları fulleyin! Akaryakıta otomatik zam!
Yılın ilk 6 ayına ait Yİ-ÜFE verileri doğrultusunda benzin, motorin ve LPG fiyatlarında dikkat çeken oranlarda artış bekleniyor. Akaryakıt fiyatlarına yarın (Perşembe) itibarıyla ÖTV kaynaklı otomatik zam yansıyacak.
01.07.2025
14:59
Hayvan pazarları acil koduyla kapatıldı!
Hayvan pazarları acil koduyla kapatıldı!
Tarım ve Orman Bakanlığı Gıda ve Kontrol Genel Müdürlüğü, 81 ildeki müdürlüklere 'acil' ibareli bir yazı gönderdi. Şap hastalığında yaşanan artış nedeniyle, ülke genelindeki tüm hayvan pazarlarının ikinci bir emre kadar kapatılması talimatı verildi.
01.07.2025
13:10
Bingöl Basın Konseyi`nden karikatür tepkisi!
Bingöl Basın Konseyi'nden karikatür tepkisi!
Açıklamada; 'İnançlara hakaret eden, toplumsal barışı zedeleyen ve vicdanları yaralayan bu tarz yayınları en güçlü şekilde kınıyor, hem hukuki hem ahlaki sorumluluğun takipçisi olacağımızı kamuoyuna ilan ediyoruz' vurgusunun altı çizildi.
01.07.2025
11:28
Bingöl`de aranan suç makinesi yakalandı
Bingöl'de aranan suç makinesi yakalandı
Polislerin şok baskınıyla çembere alınan şahıs kıskıvrak yalandı. Şahıs, işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın