KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
23 Nisan 2026 Perşembe
°C

Bingöl'e gelen üniversitelilere sıcak karşılama

AK Parti Gençlik Kolları ve ÜniAk üyelerince otogardan alınan öğrenciler yurtlarına götürülüyor. Aslan; 'Yalnızca valizlerini değil, aslında umutlarını da yükleniyoruz omuzlarımıza. Kardeşlerimizin yanında olmak, onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek bizim için bir sorumluluktan çok daha fazlasıdır; bu bir dava bilincidir.'

Bingöl`e gelen üniversitelilere sıcak karşılama
20 EYLÜL 2025 CUMARTESİ 17:25
2
1081
1
AA aa

Bingöl Üniversitesi'ni tercih edip şehre gelen öğrencileri karşılamak için Bingöl Belediyesi Şehirler Otogarı'nda stant açan AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı, AK Gençlik ve ÜniAk üyelerinde karşılanan öğrencilerle yakından ilgilenip yurtlarına bırakıyor.

Yürütülen karşılama faaliyetini “Bu faaliyet, basit bir karşılamadan ibaret değildir. Bu, AK Gençlik Bingöl'ün vizyonunu yansıtan, gençliğe verilen değerin en somut göstergesidir” sözleriyle özetleyen AK Parti Bingöl İl Gençlik Kolları Başkanı Enes Aslan; “Biliyoruz ki; gençliği sahiplenen, aslında geleceği sahiplenir” dedi.

Aslan, çalışmalara ilişkin açıklamasında şunları kaydetti;

“Bingöl… Doğasıyla, tarihiyle, kültürüyle ve samimiyetiyle insanı kendine çeken bir şehir. Ama bu şehrin asıl zenginliği; sahip olduğu gençliğe verdiği değer ve gönül kapılarının ardına kadar açık olmasıdır. Her yıl olduğu gibi bu yıl da üniversite hayali kuran binlerce genç kardeşimiz, umutlarını, hayallerini ve heyecanlarını valizlerine sığdırıp Bingöl'e geliyor. İşte bizler için asıl görev, tam da burada başlıyor.

AK Gençlik Bingöl olarak, ÜniAk ekibimizle birlikte, otogarın girişinde gözlerindeki merakı, heyecanı ve kimi zaman da yalnızlığı fark ediyoruz. Çünkü biliyoruz; ailelerinden ayrılıp bambaşka bir şehre gelen gençler, yeni bir hayatın eşiğinde dururken, yanlarında bir dost, bir kardeş arıyor. İşte biz, o dost ve kardeş olmak için oradayız. İlk andan itibaren onları karşılıyor, samimiyetle selamlıyor ve yurtlarına ulaştırıyoruz. Yalnızca valizlerini değil, aslında umutlarını da yükleniyoruz omuzlarımıza.

Bu faaliyet, basit bir karşılamadan ibaret değildir. Bu, AK Gençlik Bingöl'ün vizyonunu yansıtan, gençliğe verilen değerin en somut göstergesidir. Çünkü biz, gençliği sadece bir yaş grubundan ibaret görmüyoruz. Bizim için gençlik, geleceğin inşasında en güçlü irade, en temiz heyecan, en diri umut demektir. Bu yüzden genç kardeşlerimizin yanında olmak, onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek bizim için bir sorumluluktan çok daha fazlasıdır; bu, bir dava bilincidir.

Bingöl, Anadolu'nun samimiyetini içinde barındıran kadim bir şehirdir. Bu şehirde okuyan her öğrenci, sadece üniversite sıralarında değil; aynı zamanda gönüllerimizde de yer bulur. Onların başarısı bizim başarımızdır, onların mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. İşte bu sebeple AK Gençlik Bingöl, her yıl olduğu gibi bu yıl da gençliğe kol kanat germeyi sürdürüyor. Çünkü biz biliyoruz ki; gençliği sahiplenen, aslında geleceği sahiplenir.

Bugün Bingöl Otogarı'nda karşıladığımız bir öğrenci, belki yarının en parlak doktoru, en adil hâkimi, en başarılı mühendisi ya da en vicdanlı öğretmeni olacak. Belki bu gençlerden biri, ülkemizi yarın daha aydınlık yarınlara taşıyacak bir lider olarak karşımıza çıkacak. Bizim görevimiz, bu yolculuğun ilk adımlarında onların yanında olmak, yalnız olmadıklarını hissettirmek.

AK Gençlik Bingöl'ün bu samimi çabası, bir organizasyondan öte; bir gönül seferberliğidir. Çünkü biz biliyoruz ki, gençliği karşılamak sadece onları yurtlarına bırakmak değildir. Onları karşılamak; umutlarını, hayallerini, geleceklerini karşılamaktır. Bu yüzden otogardaki her tebessüm, her selam, her yardım; yarınlara bırakılmış en değerli mirastır.

Biz, AK Gençlik Bingöl olarak, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da genç kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Çünkü bizim yolumuz, gençlikle yoğrulmuş, gelecekle bütünleşmiş, dava bilinciyle aydınlanmış bir yoldur. Ve bu yolun sonunda, güçlü bir Türkiye, umut dolu bir gelecek vardır.”

 

 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_116073)
21 Eylül 2025 Pazar 15:44
Gelin gelin, 4 yıl sonra işsiz kalırsanız ki öyle görünen köy kılavuz istemez ağlayıp sızlanmak yok tamam mı. Akp yükseköğretimin içini boşalttı yükseköğretim yüksek oyalama oldu.
22.04.2026
15:48
‘Yerel Kalkınma Hamlesi`yle Bingöl`e Yatırım Fırsatı
'Yerel Kalkınma Hamlesi'yle Bingöl'e Yatırım Fırsatı
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın Yerel Kalkınma Hamlesi Teşvik Programı kapsamında TRB1 Bölgesi'nde yatırımcılara 301 milyon TL'ye kadar destek sağlanacak. Programda Bingöl için hayvancılık, arı ürünleri, su ürünleri ve termal turizm yatırımları öncelikli alanlar arasında yer aldı.
22.04.2026
15:07
Bingöl, Efrayim Bebek İçin Buluşuyor
Bingöl, Efrayim Bebek İçin Buluşuyor
Büyük bir fedakârlık gösteren Bingöl kamuoyu, bu kez geniş kapsamlı organizasyonda buluşuyor. Siyasetten bürokrasiye, iş dünyasından sivil toplum örgütlerine, esnaflardan sivil vatandaşlara, herkesin bu gecede yer alması bekleniyor. Hedef, Efrayim bebeğin geleceğine umut olmak!
22.04.2026
12:35
Güveçli`de Öğrenci Güvenliği İçin Okul-Aile Buluşması
Güveçli'de Öğrenci Güvenliği İçin Okul-Aile Buluşması
Bingöl'de Güveçli İlkokulu ve Ortaokulu tarafından düzenlenen Aile Eğitimi Programı'nda veliler ve öğretmenler bir araya geldi. Programda öğrencilerin güvenliği, sağlıklı gelişimi ve okul-aile iş birliğinin güçlendirilmesi ele alındı.
22.04.2026
11:04
ÖTV`siz araç düzenlemesi Resmî Gazete`de
ÖTV'siz araç düzenlemesi Resmî Gazete'de
Engeli olan bireylerin Özel Tüketim Vergisi'nden muaf olarak araç alımına yönelik düzenleme Resmî Gazete'de yayımlandı. Yeni düzenleme, engelli bireylerin taşıt alımlarındaki istisna şartlarını ve kapsamını yeniden belirliyor.
22.04.2026
10:40
Jeotermalde Doğu Anadolu Vurgusu:
Jeotermalde Doğu Anadolu Vurgusu: 'Yatırımlar İçin Seferberlik İlan Edilmeli'
Jeotermal Enerji Derneği Başkanı Ali Kındap, Bingöl ve çevresinin de yer aldığı Doğu Anadolu'nun zengin jeotermal kaynaklara sahip olduğunu belirterek, yatırımların Ege Bölgesi'nden ülke geneline yayılması için seferberlik çağrısı yaptı.
22.04.2026
10:32
Hak Sahipleri;
Hak Sahipleri; 'Bu Bir Ayrıcalık Değil, Gecikmiş Hak'
Bingöl'ün Genç ilçesinde Şehit Ahmet Boz Caddesi'nde planlanan kentsel dönüşüm projesiyle ilgili 36 hak sahibi kamuoyuna açıklama yaptı. Yaklaşık 10 yıldır çözüm beklediklerini belirten hak sahipleri, 6 kat imar düzenlemesinin mağduriyeti gidermeye yönelik olduğunu vurguladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın