KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
09 Ağustos 2025 Cumartesi
°C

Bingöl'e yeni gençlik merkezi

AK Parti Bingöl Milletvekili Taş, Bingöl'e içerisinde spor, sanat, yabancı dil, çevre, kültürel ve ilmi eğitimlerin verileceği yeni bir gençlik merkezinin açılacağının müjdesini verdi.

Bingöl`e yeni gençlik merkezi
01 ARALIK 2013 PAZAR 20:41
0
3595
0
AA aa

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bingöl Milletvekili Eşref Taş, Bingöl de yeni bir gençlik merkezinin açılacağı söyledi.

İçerisinde kültürden sanata, ilmi çalışmalardan çevre eğitimine kadar pek çok alanda eğitim çalışmasının yapılacağı, gençlik merkezinin 2014'ün ilk aylarında Bingöl gençlerinin hizmetine sunulacağını belirten Taş, merkezin, gençliğin daha iyi yetişmesi için planlandığını söyledi. Gençlik merkezinin gençliğe ve geleceğe yapılmış en güzel yatırımlardan biri olduğunu aktaran Taş, merkezin 2014'ün ilk aylarında Bingöl gençlerinin hizmetine sunulacağını ifade etti.

Yeni gençlik merkezinin Beşyol civarındaki eski Kaltem binası olarak seçildiğini dile getiren Taş, geniş ve daha ferah bir alanda içerisinde resim atölyesi, Bağlama, gitar, satranç, halk oyunları eğitimlerinin verileceği, masa tenisi, bilardo, langırt gibi sportif faaliyetlerin de yapılacağı, yabancı dil kurslarının düzenleneceğini bildirerek, yeni merkezde haftada en az bin gence kurs ve eğitim verileceğini vurguladı.

Öncelikle 14-29 yaş grubuna yönelik çalışmaların başlatılacağını daha sonra da 8-13 yaş grubuna yönelik çocuk kulübünün kurulacağını anlatan Taş, amaçlarının Bingöl'deki tüm gençliği kucaklamak olduğunu belirtti.

Taş: “Böylece aileler de okuldan geriye kalan zamanlarda çocuklarının emin ellerde olduğunu bilecekler ve çocuklarının bugünün dünyasına yakışan bilgi ve donanımla yetiştiklerinden emin olacaklar" dedi.

Eşref Taş, gençlik merkezinin planlanıp hayata geçirilmesi için emeği geçen herkese teşekkür ederek: “Çok değerli Bakanımız Cevdet Yılmaz ve Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç'a şükranlarımı sunarım" diye konuştu. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
08.08.2025
19:06
Bingöl`de Çocuk Nörolojisi Polikliniği Açılıyor
Bingöl'de Çocuk Nörolojisi Polikliniği Açılıyor
Bingöl Devlet Hastanesi bünyesinde ilk kez açılacak olan Çocuk Nörolojisi Polikliniği, 11 Ağustos 2025 Pazartesi itibariyle hasta kabulüne başlayacak.
08.08.2025
18:43
Bingöl İŞKUR açıkladı! 500 kişi alınacak
Bingöl İŞKUR açıkladı! 500 kişi alınacak
Bingöl Valiliği ve 7 ilçe kaymakamlığı uhdesinde çalıştırılacak kişiler için başvurular 11-15 Ağustos 2025 tarihleri arasında İŞKUR İl Müdürlüğü, İŞKUR e-şube, e-Devlet ve ALO-170 iletişim hattı üzerinden alınacak. İşte başvuru detayları ve noter kurası tarihi ile çalışma süresine dair detaylar…
08.08.2025
18:25
Bingöl`de aranan 2 şüpheli yakalandı
Bingöl'de aranan 2 şüpheli yakalandı
Biri hırsızlıktan, diğeri aile kanununa muhalefetten aranıyordu. Bingöl'de Jandarma tarafından yakalanarak cezaevine teslim edildiler.
08.08.2025
18:04
Bingöl Kent Konseyi Kadın Meclisi`nden kadın cinayetlerine karşı haykırış
Bingöl Kent Konseyi Kadın Meclisi'nden kadın cinayetlerine karşı haykırış
Saliha Ozan cinayetine ilişkin açıklamada bulunan Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nevin Evliyaoğlu; 'Kadının yaşam hakkı kutsaldır, dokunulmazdır ve asla pazarlık konusu yapılamaz! Kadınların güven içinde, özgürce, onuruyla yaşadığı bir Türkiye hayalimizden asla vazgeçmeyeceğiz! Bizler, her bir kadın için, her bir hayat için, her bir nefes için mücadele etmeye devam edeceğiz' dedi.
08.08.2025
17:33
Yeni stadyum sözleri havada kaldı! Tadilat da yetişmezse…
Yeni stadyum sözleri havada kaldı! Tadilat da yetişmezse…
Sözler verildi, kamuoyu heyecanlandı, stadyumun yeri için bile günlerce süren tartışmalar yaşandı ancak gelinen noktada Bakanlıktan da siyasilerden de ses yok! Yeni sezon öncesi TFF stadyum için şartlarını açıklayınca apar topar tadilata yönelinse de 1 ayda nasıl yetiştirileceği muamma!
07.08.2025
21:17
Bakan Ersoy, Bingöl Müzesi için tarih verdi! 2026 yatırım programına alındı
Bakan Ersoy, Bingöl Müzesi için tarih verdi! 2026 yatırım programına alındı
Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Bingöl'e gelen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Bingöl Müzesinin 2026 yatırım programına alınacağını belirtirken, Devlet Tiyatroları Bingöl Sahnesi açılacağını, Adaklı Selçuklu Mezarlığının restore edileceğini, Hesarek ve Ilıcalar'da imar planı yapılacağını kaydetti.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın