KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
20 Nisan 2024 Cumartesi
17 °C Parçalı bulutlu

Bingöllü işadamından memleketine yardım eli

İstanbul'da ikamet eden Bingöllü hayırsever işadamı Serdar Turhan, Bingöl'deki muhtaç ailelere yardımda bulundu.

Bingöllü işadamından memleketine yardım eli
05 ARALIK 2019 PERŞEMBE 17:55
85
15733
21
AA aa

Katılımevim Yönetim Kurulu Başkanı hemşehrimiz Serdar Turhan, Bingöl'deki ihtiyaç sahibi ailelere her ay düzenli olarak yardım yapıyor. Saray Camisi İmamı Bilal Bayram aracılığı ile memleketi Bingöl'de her ay 20 bin TL değerinde yardım yapan Bingöllü hayırsever iş adamı Serdar Turhan, hastalarında tedavi masraflarını karşılayarak hayır duasını alıyor.

Yapılan çalışmaları takdir ettiğini ifade eden Saray Camisi İmamı Bilal Bayram, yardım yapılan ailelerin özellikle rencide edilmeden yardımların ulaştırıldığına dikkat çekerek, “Yıllara dayanan dostluktan dolayı kendisini yakinen tanırım. Katılımevim Yönetim Kurulu Başkanı Hemşehrimiz Serdar Turhan yaklaşık 1 yıldır her ay düzenli olarak 20 bin TL civarında gıda yardımı ve maddi durumu olmayan hastalarında tedavi masraflarını karşılıyor. Hemşehrimiz Serdar Turhan, yardımlarını arttırarak devam ediyor. Yardım edilen ailelere kart verilip hiçbir şekilde rencide edilmeden ve rahat bir şekilde alışverişlerini yapmalarını sağlıyoruz. Maddî durumu iyi olmayan vatandaşlarımızı hemen hemen her mahalleden tespit edip yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Genç yaşta böylesine güzel ve anlamlı yardımlardan dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Yapılan yardımlar Bingöl ile sınırlı değil tabiî ki. Kendisi insanlara hep nasıl faydalı olurum diye gayret eden hamiyetli bir insan. Güzel hizmetler ediyor. Allah ondan razı olsun ve her işinde onu muvaffak etsin. Öyle insanlara çok ihtiyacımız var” diye konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Misafir Kullanıcı (@Misafir_60359)
20 Temmuz 2020 Pazartesi 07:35
Aylelerden biride benim çok amaçoook zorunda yız okart bizimi için iyi oldu çocuk larım enkazından meyve alıyorum kahvaltılık alıyorum benim evimde eski bir halıdan başka eşyamızyok Biri engeli üç çocuğum var kıyafetlerimi unçuvalına koyuyorum çocukların içinde uyuyacak yatakları bile yok çok ama çok zor durumdayız mi derde uyuyorlar kimdenyardım istemişsek dönüş yapmadılar ben ile üzüntüden hastalandım benim çocuğum akşam erkenden uyuyordu anne uyumak istiyorum nedendiye sordum uyuyayımki açlığımı hisetmiyeyim dedi ALLAH razı olsun kardeşim sizden ben Akat 1 de f blk no 18 bodrum katında
Allah kabul etsin (@Misafir_53356)
09 Aralık 2019 Pazartesi 16:49
Allah hayrını kabul etsin
Misafir Kullanıcı (@Misafir_53329)
08 Aralık 2019 Pazar 11:47
Böyle güzel işlerin yapılması mükemmel.
Yapılan yardımların allah için yapılıyorsa gizli kalmalı. Sadece isim öne çıkartmak için yapılıyorsa bunu düşünmek lazım.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_53319)
07 Aralık 2019 Cumartesi 20:18
Allah razı olsun hayrını kabul etsin ama keşke gizli olsa gerek Yok Allah biliyor yeter.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_53296)
06 Aralık 2019 Cuma 22:38
Bütün rantci yetim hakkı yiyenlere aç gözlere ibretlik bir ders olsun.Yolun açık olsun güzel insan...
Misafir Kullanıcı (@Misafir_53281)
06 Aralık 2019 Cuma 13:19
Adamsın toprağımm
Misafir Kullanıcı (@Misafir_53278)
06 Aralık 2019 Cuma 10:54
Rabbim büyle bir infak yapmayı inanan,samimî bütün herkese nasip etsin.Infak,bizim dinimizin gereğidir.açıkta olsun gizli olsun fark etmez. Rabbim sayıları artırsın inşallah. Kazançlarına bolluk bereket ihsan etsin inşallah emeği geçen herkese Allah razı olsun.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_53276)
06 Aralık 2019 Cuma 10:13
Böyle güzel işlerin olmasına bir Müslüman olarak seviniyorum..teşekkürler serdar bey
Misafir Kullanıcı (@Misafir_60467)
23 Temmuz 2020 Perşembe 13:05
@Misafir Kullanıcı Bingöl Akat 1 f blk mo 18 bodrum katta oturuyorum evimde eski bir halıdan başka eşyamızyok Biri engeli üç çocuğum var kıyafetlerimi unçuvalına koyuyorum çocukların içinde uyuyacak yatakları bile yok çok ama çok zor durumdayız mi derde uyuyorlar kimdenyardım istemişsek dönüş yapmadılar hep kendi kendi mehep konuşuyorum artık keşke beni kapımı çalsa bir hayırsever çocukların yüzünügüldürser keşke ne olurdu ben kendim için değil çocuklarım için istiyorum evimde inanın eşyam yok eşim üçyıldır işsiz kiracıyım bodrum katta oturuyorum
Misafir Kullanıcı (@Misafir_53273)
06 Aralık 2019 Cuma 09:32
Allah hayırlara vesile kılsın. Örnek davranış takdir etmek lazım.
Misafir Kullanıcı (@Misafir_53272)
06 Aralık 2019 Cuma 09:13
Allah razı olsun sizlerden inşallah?
19.04.2024
18:52
BAL`da kritik hafta! Bingöl kazanmak zorunda!
BAL'da kritik hafta! Bingöl kazanmak zorunda!
Grup lideri Yozgat Belediyesi Bozokspor ile arasındaki puan farkını kapatmak ve şampiyonluk kupasını kaldırmak için tüm çabasını gösteren 12Bingölspor, Pazar günü Hacılar Erciyesspor'a konuk oluyor. 12Bingölspor'a taraftar yasağı getirildi, aynı yasağın getirildiği Yozgat Bozokspor'un yasağı ise milletvekillerinin baskısı sonucu kaldırıldı!
19.04.2024
18:51
Bingöl`de Engelli ve Eski Hükümlüler İçin Hibe Desteği Başvuruları Başladı!
Bingöl'de Engelli ve Eski Hükümlüler İçin Hibe Desteği Başvuruları Başladı!
Bingöl'de engelli ve eski hükümlüler için hibe desteği başvuruları başladı. Son başvuru 07.06.2024 olarak açıklandı. Yapılması gerekenler ise şöyle sıralandı;
19.04.2024
18:51
Bingöl için bir uyarı da Arslan`dan…
Bingöl için bir uyarı da Arslan'dan…
'Tokat'ın üzerinde bulunduğu fay hattında beklenen büyük şiddetli deprem hala olmadı' diyen Prof. Dr. Abdussamet Arslan: 'Önümüzdeki 10 yılda Kuzey Anadolu Fay Hattı üzerinde 7.0 ila 7.5 civarında deprem beklemek yanlış olmaz. Bingöl'de henüz beklediğimiz deprem olmadı. Bu depremi de hakikaten bekliyoruz' dedi.
19.04.2024
18:50
Ahırları mühürlendi, hayvanları telef oldu
Ahırları mühürlendi, hayvanları telef oldu
Bingöl'ün Genç İlçesi'nde hayvancılıkla uğraşan Muhsin ve Mehmet Davran kuzenlerin 2018 yılında yaptıkları ve yapı kayıt belgesi aldıkları ahırları mühürlendi. Gerekçe, kim olduğu bilinmeyen birinin şikâyeti! Gebe olan ve doğum sonrası telef olan hayanlar da cabası..!
19.04.2024
18:45
Bingöl ile Roma La Sapienza Üniversiteleri Arasında İş Birliği
Bingöl ile Roma La Sapienza Üniversiteleri Arasında İş Birliği
Bingöl Üniversitesi, uluslararası iş birliklerini genişletme çalışmaları kapsamında Avrupa'nın en büyük ve İtalya'nın en prestijli üniversitesi olarak kabul edilen Roma La Sapienza Üniversitesi ile bazı alanlarda iş birliği anlaşması yaptı.
19.04.2024
15:59
Elektrik ve doğal gaza zam yapılacak mı?
Elektrik ve doğal gaza zam yapılacak mı?
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, mayıs ayında elektrik ve doğal gaz fiyatlarına zam yapılmayacağını açıkladı. Bayraktar, doğal gaz desteğinin devam edip etmeyeceğine ilişkin soruya, 'Sosyal açıdan desteklenmesi gereken grupları desteklemeye devam edeceğiz.' yanıtını verdi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın