KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
02 Mayıs 2026 Cumartesi
°C

Bingöllü işadamları kozaklı'da

Bingöl Girişimci İşadamları Derneği (BİNGİAD) tarafından organize edilen 3 günlük tatil programına 80 kişilik bir katılım oldu.

Bingöllü işadamları kozaklı`da
28 TEMMUZ 2011 PERŞEMBE 08:21
0
3216
0
AA aa

Bingöllü işadamları, aileleri ile beraber BİNGİAD'ın düzenlemiş olduğu tatil programına katıldılar. 3 günlük tatil programına 80 kişilik bir katılım olduğu belirtildi.

“Ramazan ayı öncesinde Bingöllü işadamlarının birbirleri ile kaynaşması için, ayrıca yılın yorgunluk ve stresini üzerlerinden atabilmeleri için böyle bir program düzenledik” diyen BİNGİAD Genel Sekreteri Mustafa Tatlı, “İşadamlarımızla Nevşehir Kozaklı ve Kapodokya'yı kapsayan 3 günlük tatil programında, işadamlarımızı bilgilendirme seminerleri yapıldı. Ayrıca gruplarımız içerisinde takımlar kurarak su oyunları turnuvası ve futbol turnuvası düzenledik. Turnuvalarda birinci gelen takımlara hediyeler verildi. Kısacası işadamlarımız için gayet verimli bir tatil oldu” dedi.


Dernek üyeleri program hakkında şu açıklamalarda bulundular:


BİNGİAD üyesi Ali Rıza Güleç ( Gülaç mobilya) : Çok verimli, faydalı bir program oldu. BİNGİAD'ın yapacağı benzeri organizasyonlara kısmet oldukça katılacağım. Hem ailemle hem de işadamlarımızla aynı anda tatil yapmak çok güzel oldu.


BİNGİAD üyesi Turan Arslan ( Cep telefonu üzerine bayilikleri var ) : Daha önce de tatil programlarına katıldım fakat bu program diğerlerinden daha doyurucu, ayrıca işadamları ile kaynaşma noktasında daha verimli oldu.


BİNGİAD üyesi Sabri Akan ( İnşaat Mühendisi ) : İşin gerçeği bu programın bu kadar güzel geçeceğini daha önceden ifade etmiş olsalardı inanmazdım. Bizim için yapmış oldukları bu program sayesinde sıkıntı ve streslerden uzaklaşmış olduk. Ben bu programdan çok tat aldım. Dernek yöneticilerinden bu tür programların devamını bekliyoruz.
 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
01.05.2026
16:28
Psikolog Aydın:
Psikolog Aydın: 'Akran Zorbalığı Bir Çocukluk Değil, Ruh Sağlığı Sorunudur'
Klinik Psikolog Sercan Aydın, son dönemde artış gösteren akran zorbalığına dikkat çekerek, erken müdahale ile bu sorunun önlenebileceğini vurguladı.
01.05.2026
16:14
Öğrenciler için artık zorunlu oldu, müfredata girdi!
Öğrenciler için artık zorunlu oldu, müfredata girdi!
Akran zorbalığına karşı yeni adım atıldı. TBMM komisyonunun raporuna göre okullarda akran zorbalığına karşı müfredata zorunlu bir ders ekleniyor.
01.05.2026
16:03
Altunbay:
Altunbay: 'Emeğin Değeri Korunmalı, Çalışanların Koşulları İyileştirilmeli'
Türk-İş Bingöl İl Başkanı Şeyhmus Altunbay, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, artan hayat pahalılığı, gelir adaletsizliği ve çalışma hayatındaki sorunlara dikkat çekti.
01.05.2026
15:43
Bingöllü Öğrencilerden TÜBİTAK Finallerinde Büyük Başarı
Bingöllü Öğrencilerden TÜBİTAK Finallerinde Büyük Başarı
TÜBİTAK 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Türkiye finallerinde Bingöllü öğrenciler, yapay zekâ destekli 'RoboFeeder-AI' projeleriyle Türkiye ikincisi oldu.
01.05.2026
15:17
15 yaş altına sosyal medya yasağı Resmî Gazete`de yayımlandı
15 yaş altına sosyal medya yasağı Resmî Gazete'de yayımlandı
Resmî Gazete'de yayımlanan kanuna göre sosyal medya platformları 15 yaşını doldurmamış çocuklara hizmet sunamayacak ve bu hizmetin sunulmaması konusunda yaş doğrulama dahil gerekli tedbirleri almakla yükümlü olacak.
01.05.2026
15:13
İsrail`in alıkoyduğu Sumud aktivistleri Girit Adası`na bırakıldı
İsrail'in alıkoyduğu Sumud aktivistleri Girit Adası'na bırakıldı
Gazze'ye yönelik işgal ve ablukasını sürdüren İsrail'in Yunanistan açıklarında müdahale ettiği Küresel Sumud Filosu aktivistleri Yunanistan'ın Girit Adası'na bırakıldı. Aralarında Bingöllü isimlerinde bulunduğu 20 Türk aktivistinin bugün 17.00-18.00 aralığında İstanbul Havalimanı'nda olması bekleniyor.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın