KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
15 Ekim 2025 Çarşamba
°C

Bingöllü kayakçılardan özer sevinci

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Tahkim Kurulu’nun, Kayak Federasyonu Başkanı Özer Ayık’ın üç aylık hak mahrumiyeti cezasını kaldırması Bingöl’de sevince karşılandı.

Bingöllü kayakçılardan özer sevinci
23 EKİM 2012 SALI 02:34
0
1758
0
AA aa

Milli Sporcu Aslı Nemutlu'nun ölümü üzerine Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Özer Ayık hakkındaki 3 aylık hak mahrumiyeti kararının Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Tahkim Kurulu'nda onaylanmaması kayak camiasında büyük sevinç yarattı. Ayık hakkındaki sevindirici karar, Bingöl'de de büyük heyecan oluşturdu.

‘Bingöl Kayak Spor Kulübü Başkanı olarak ben ve sporcularım Sayın Başkanımız Özer Ayık'a çok çok geçmiş olsun diyoruz' diyen Bingöl Kayak Spor Kulübü Başkanı Bayram Anşin, kararın doğru ve yerinde olduğunu söyledi.

Özer'in sürekli Bingöl'ün yanında olduğunu vurgulayan Anşin: “Bingöl'de faaliyet gösteren kayak spor kulüpleri olarak, son Mali Genel Kurul'da da büyük destek gören Kayak Federasyonu Başkanı Özer Ayık'ın başkanlık görevini dürüstçe yürüttüğüne, bu elim kazanın bizleri olduğu gibi Ayık'ı da derinden üzdüğüne inanıyoruz. Tahkim Kurulu, büyük bir yanlışın önüne geçmiştir. Kayak Federasyonu Başkanımız Sayın Özer Ayık'ın Kayak Federasyonu Başkanlığı süresince her zaman yanında olacak ve onu asla yalnız bırakmayacağız. Türk adaletine her zaman güvenimiz sonsuzdur ve en doğru kararı verdiği için tüm kayak camiası adına teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Milli Kayakçı Aslı Nemutlu'nun ailesine başsağlığı dileyen Anşin: “Milli Kayakçı Aslı Nemutlu, nur içinde yatsın. Allah ailesi ve yakınlarına sabır versin” şeklinde konuştu. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
15.10.2025
19:20
Arıkan:
Arıkan: 'Depreme hazır bir Bingöl oluşturacağız'
Deprem Master Planı Çalıştayı'nda konuşan Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan; 'İlk Deprem Master Planı'nı hazırlayan illerden biri olacağız ve bu plan kapsamında şehrimizi depreme hazırlayacağız. Hep birlikte depreme hazır bir Bingöl oluşturacağız.'
15.10.2025
19:03
15 bin öğretmen atamasında takvim belli oldu
15 bin öğretmen atamasında takvim belli oldu
15 bin sözleşmeli öğretmen istihdamı kapsamındaki tercih başvuruları, 17- 21 Kasım 2025 tarihleri arasında alınacak olup, atamalar 24 Kasım 2025 tarihinde yapılacak.
15.10.2025
13:54
5G için nefesler tutuldu! 63 Milyon kişi yeni cihaz almak zorunda kalacak...
5G için nefesler tutuldu! 63 Milyon kişi yeni cihaz almak zorunda kalacak...
Operatörler yarın düzenlenecek 5G ihalesini beklerken cep telefonu 5G ile uyumlu olmayan ve bu özelliği kullanmak isteyen 63 milyon abone telefonlarını değiştirmek zorunda kalacak.
15.10.2025
13:49
11 yıl hapis cezası vardı! Yakalandı
11 yıl hapis cezası vardı! Yakalandı
Karlıova İlçesi'nde toplamda 11 yıl 3 ay hapis cezası bulunan şüpheli şahıs yakalanarak Elâzığ T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.
15.10.2025
13:40
Trafik cezalarında yüzde 10 tolerans kalkıyor
Trafik cezalarında yüzde 10 tolerans kalkıyor
Trafik cezalarında kapsamlı değişikliklere gidecek düzenleme bu hafta TBMM'ye sunulacak. Değişiklikle radar cezalarında sürücülere tanınan 'yüzde 10'luk tolerans payı' tamamen ortadan kaldırılacak. Hız sınırını 1 km dahi geçen sürücüye para cezası kesilecek.
15.10.2025
13:34
Ahlaka aykırı durumlara hapis cezası geliyor
Ahlaka aykırı durumlara hapis cezası geliyor
11. Yargı Paketi'nin kamuoyuna yansıyan 9. maddesine göre, alenen cinsel ilişki, teşhircilik, eşcinsel evlilik, doğuştan gelen cinsiyete aykırı davranışlara özendirme gibi suçlara hapis cezası verilecek.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın