KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
13 Eylül 2025 Cumartesi
°C

Bingöllü kayakçılardan üstün başarı

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Spor Genel Müdürlüğü’nce Bitlis’te düzenlenen 9. GAP Kış Oyunları’nda çocuk-1 erkeklerde Bingöl’den Emre Kalkan birinci, Bitlis’ten Baran İlyas ikinci, Gümüşhane’den Erdinç Şahin üçüncü oldu. İl bazında ise alp disiplinde birinciliği Bingöl, ikinci Erzincan, üçüncülüğü ise Erzurum aldı.

Bingöllü kayakçılardan üstün başarı
02 ŞUBAT 2015 PAZARTESİ 00:38
0
2099
0
AA aa

Bitlis Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Erhan Onur Güler Kayak Merkezi'nde 30 Ocak - 1 Şubat 2015 tarihleri arasında düzenlenen yarışlara 16 ilden 267 sporcu katıldı.

Yarışlar sonunda düzenlenen ödül töreninde dereceye girenlerin ödülleri katılımcılar tarafından verildi. Yapılan yarışmalar sonunda ilk gün slalom yarışlarında Çocuk-1 erkeklerde Bingöl'den Emre Kalkan birinci, Bitlis'ten Baran İlyas ikinci, Gümüşhane'den Erdinç Şahin üçüncü oldu. Çocuk-2 erkeklerde Bitlis'ten Deniz Aşit birinci, Kars'tan Ethem Laçin ikinci ve Kars'tan Oğuzhan Daşdemir üçüncü oldu.

Çocuk-1 bayanlarda Erzincan'dan Edanur Ayşe Soylu birinci, Muş'tan Sılan Ayral ikinci, Hakkari'den Umut Koçer üçüncü olurken, Çocuk-2 bayanlarda ise Erzurum'dan Ceren Seflek birinci, Hakkari'den Buse Ertunç ikinci ve Muş'tan Seher Erdoğan üçüncü geldi.

Klasik yarışlarda ise çocuk erkeklerde Bitlis'ten Murat Elkatmış birinci, Erzurum'dan Fatih Gencer ikinci, Ağrı'dan Furkan Ateş üçüncü olurken, yıldız erkeklerde Ağrı'dan Adem Balkan birinci, Erzurum'dan Onur Legerek ikinci, Hakkari'den Onur Ören üçüncü geldi.

Çocuk bayanlarda Erzincan'dan Seda Bingöl birinci, Ağrı'dan Leyla Yıldız ikinci, Ağrı'dan Melek Demir üçüncü olurken, yıldız bayanlarda ise Ağrı'dan Seher Kaçamaz birinci Kars'tan Bahar Sönmez ikinci, Hakkâri'den Nazlıcan Düzce üçüncü geldi.

Snowboard yarışlarında ise çocuk-1 erkeklerde Erzurum'dan Muammer Güler birinci, Erzurum'dan Mustafa Ağırbaş ikinci, Bitlis'ten Batur Yetişkin üçüncülüğü elde etti.

Büyük slalom yarışlarında ise çocuk-1 erkeklerde Bingöl'den Emre Kalan birinci, Muş'tan İnan Koçlardan ikinci, Ağrı'dan Turan Alparslan üçüncü olurken, Çocuk-2 erkekler kategorisinde de Kars'tan Ethem Laçin birinci, Bitlis'ten Muhammet Uca ikinci, Bitlis'ten Deniz Aşit üçüncü oldu. Ç

Çocuk 1 bayanlarda, Erzincan'dan Edanur Ayşe Soylu birinci, Bitlis'ten Dilan Özgeç ikinci, Muş'tan Sılan Ayral üçüncü oldular. Çocuk-2 bayanlarda Erzurum'dan Ceren Seflek birinci, Hakkari'den Buse Ertunç ikinci, Bitlis'ten Naz Orhan üçüncü olurken, serbest yarışlarda çocuk erkek kategorisinde Muş'tan Maruf Peker birinci, Bitlis'ten Murat Elkatmış ikinci, Ağrı'dan Emrah Girgin üçüncü oldu.

Yıldız erkekler kategorisinde ise Erzurum'dan Onur Zegerek birinci, Hakkari'den Orhan Ören ikinci, Muş'tan Mehmet Yusufoğlu üçüncü oldu. Çocuk bayanlarda da Erzincan'dan Seda Başgül birinci, Ağrı'dan Leyla Yıldırım ikinci, Erzincan'dan Esra Akpınar üçüncü olurken, yıldız bayanlarda Muş'tan Bahar Sönmez birinci, Ağrı'dan Seher Kaçmaz ikinci ve Erzincan'dan Nagihan Akpınar üçüncü oldu. Yapılan yarışmalarda il bazında ise alp disiplinde birinciliği Bingöl, ikinci Erzincan, üçüncülüğü ise Erzurum aldı. Kuzey disiplininde ise birinci Ağrı, ikinci Muş, üçüncü Erzincan oldu. 

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
12.09.2025
20:05
12Bingölspor Efrayim Bebek için tek yürek!
12Bingölspor Efrayim Bebek için tek yürek!
Karaköprü Belediyespor maçı bilet gelirlerinin tamamını SMA Tip-1 hastası 6 aylık Efrayim Gökalp'in tedavisi için bağışladığını duyuran ve toplam bağış miktarını 455 Bin 256 TL olarak açıklayan TFF 3. Lig temsilcimiz 12Bingölspor; '12 Bingölspor olarak söz veriyoruz: Bu mücadele, Efrayim bebeğimiz sağlığına kavuşana kadar devam edecek!' açıklamasında bulundu.
12.09.2025
19:46
Bingöl Kent Konseyi`nden Aile ve Sağlık Eğitimleri
Bingöl Kent Konseyi'nden Aile ve Sağlık Eğitimleri
Kent Konseyi Başkanlığı; 'Daha güçlü aileler, daha sağlıklı bireyler ve daha bilinçli bir toplum için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Şehrimize hep birlikte dokunmaya devam edeceğiz' açıklamasında bulundu.
12.09.2025
15:42
Bingöl Konteyner Kent`te sona doğru
Bingöl Konteyner Kent'te sona doğru
Konteyner Kentin altyapı yatırımını üstlenen Bingöl Belediyesi, sahadaki çalışmalarını yüzde 90 oranında tamamladı. Konteyner kentin donanımları Bingöl Valiliği ve AFAD tarafından karşılanacak.
12.09.2025
15:17
Bingöl`de
Bingöl'de 'Gazze için Dua' programı
HÜDA PAR Bingöl İl Başkanı Alpaya, katılımcılara teşekkür ederek, 'Sadece burada değil, gece ve seher vakitlerinde de ellerimizi Rabbimize açmaya devam edelim' çağrısında bulundu.
12.09.2025
15:02
Zıktê Sürkap`ta Atalay dönemi
Zıktê Sürkap'ta Atalay dönemi
Yeni Başkan Mehmet Atalay'ın, Zıktê aşiretinin birlik ve beraberliğini güçlendirmek, bölgesel kalkınmaya yönelik çalışmalar yürütmek ve gençlere yönelik projelere ağırlık vereceği belirtildi.
12.09.2025
14:55
‘Acaba` diye düşünürken denemeyi tercih etti, meyveyi su altında yedi
'Acaba' diye düşünürken denemeyi tercih etti, meyveyi su altında yedi
Bingöl'ün Genç ilçesinde Murat Nehri'nde farklı bir etkinliğe imza atan doğa tutkunu Vedat Avar, nehirde su altına dalarak meyve yedi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın