KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
26 Haziran 2025 Perşembe
°C

Bingöllü kızlar prag'da

Bingöl İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge birimi rehberliğinde hazırlanan ve Halk Eğitim Merkezi'nin yürüttüğü Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Merkezi Başkanlığı Leonardo Da Vinci Projesi'nin hareketlilik dönemi başladı.

Bingöllü kızlar prag`da
02 KASIM 2010 SALI 09:21
0
5072
0
AA aa

“Tekstil Konfeksiyon Sektöründe Deneyim Kazanımı” adlı proje kapsamında Bingöl Halk Eğitim Merkezi'nin, Bingöl Kız Teknik ve Meslek Lisesi ve Erzincan Kız Teknik ve Meslek Lisesi ile ortak yürüttüğü proje kapsamında Bingöl Kız Meslek Lisesi öğrencilerinden Berivan Dinler, Dilek Avcı, Zeynep Bulut, Zeynep Akyol ve Sinem Yararlı Çek Cumhuriyeti'nin Prag kentine gitti. Proje yöneticisi Abdurrahman Ensari ve Proje Danışmanı Mehtap Soykara refakatinde yurtdışına giden öğrenciler, alanları ile ilgili 2 haftalık bir eğitim ve kültür programına katılacaklar.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın