KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
04 Aralık 2025 Perşembe
°C

Bingöllü öğrenciler Milas'ı gezdi

Biz Anadoluyuz Projesi kapsamında Bingöl'den giden öğrenciler Milas, Güllük ve Kıyıkışlacık'ı gezdiler. Öğrenciler, gerçekleştirilen gezi turunda Milas'ın doğasına ve tarihine hayran kaldılar.

Bingöllü öğrenciler Milas`ı gezdi
02 NİSAN 2018 PAZARTESİ 21:40
0
1952
0
AA aa

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde, İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülen "Biz Anadoluyuz Projesi" kapsamında Bingöl'den giden öğrenciler ve öğretmenler Milas, Güllük ve Kıyıkışlacık'ı gezdiler.

Bingöl'den 92 öğrenci ile 7 öğretmen; Muğla Gençlik Merkezi'nden 16 gençlik lideri koordinesinde güne Panoramik Milas turu ile başladı.

İlk olarak Beçin Kalesi, Milas Müze Müdürlüğünden görevli personel eşliğinde Beçin Kalesi'nin geçmişi anlatılarak gezdirildi. Öğrencilere akabinde sorumlu öğretmenleri eşliğinde sırasıyla Uzunyuva ve Ulu Cami gezdirilerek bilgilendirmeler yapıldı.

Milas'tan Güllüğe hareket eden öğrenciler daha sonrasında, 5 tekne ile sırasıyla Güllük Körfezi'ni gezerek Kıyıkışlacığa ulaştılar. Kıyıkışlacık'ta yemek yedikten sonra tarihi İasos antik kentini gezen öğrencilere, yetkililer tarafından tarihi İasos antik kenti hakkında bilgilendirilme yapıldı. Gezi esnasında hoşça vakit geçiren öğrenciler bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Güllük Sahil Güvenlik Botu'nun da eşlik ettiği öğrenci ve öğretmenler renkli vakit geçirdi.

Güllüğe ulaşınca Milas Kaymakamı Eren Arslan tarafından karşılanan öğretmen ve öğrenciler, Kaymakam Arslan'a teşekkürlerini ilettiler ve tekne turundan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
04.12.2025
18:53
Başkan Adayı Alpay`dan Destek Çağrısı
Başkan Adayı Alpay'dan Destek Çağrısı
Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Adayı Zülküf Alpay, Solhan, Kiğı ve Adaklı ilçelerinde esnafla bir araya gelerek sorunları dinledi, değişim ve yenilik çağrısında bulundu. Alpay, seçim bildirgesinde 'yenilikçi vizyon' ve 'şeffaf yönetim' vadettiklerini belirterek tüm esnaflardan destek ve dua istedi.
04.12.2025
17:56
Bingöl`de 3 Aralık Dünya Engelliler Günü İçin Anlamlı Buluşma
Bingöl'de 3 Aralık Dünya Engelliler Günü İçin Anlamlı Buluşma
Bingöl Kent Konseyi ve Belediye iş birliğiyle düzenlenen 'Birlik ve Dayanışma Gecesi', 9 engelli derneğini bir araya getirerek farkındalık dolu bir buluşmaya sahne oldu.
04.12.2025
16:58
Müjdeyi Vali Usta verdi! Genç`e 750 kişilik spor salonu!
Müjdeyi Vali Usta verdi! Genç'e 750 kişilik spor salonu!
Bingöl'ün Genç İlçesi'nin yıllardır beklediği müjdeyi Vali Dr. Ahmet Hamdi Usta verdi. 750 kişilik kapalı spor salonu için Spor Toto Teşkilatı ile protokol imzalandı.
03.12.2025
14:58
Bingöl`den gidenler dikkat! Gürcistan`dan yeni şartlar!
Bingöl'den gidenler dikkat! Gürcistan'dan yeni şartlar!
Yeni yılla birlikte, ülkeye yapılacak tüm ziyaretlerde seyahat ve sağlık sigortası zorunlu hale gelecek. Belgeyi sunamayanlar, günübirlik giriş yapmak istese dahi ülkeye alınmayacak.
03.12.2025
14:18
'Ek Ödeme Adaletsizliği Çalışma Barışını Bozuyor'
'Tüm kamu görevlileri düzenlemeden eşit şekilde yararlanmalıdır' diyen Büro Memur-Sen Bingöl Şube Başkanı Murat Budunoğlu: 'Herhangi bir meslek grubuna verilen mali ve özlük haklarına karşı değiliz. Ancak verilen hakların kamu içerisinde eşitliği bozmaması, ayrıştırmaya yol açmaması ve çalışma barışını zedelememesi gerekir,' dedi.
03.12.2025
14:10
'Tabela Dernekleri Sivil Toplumun İtibarını Zedeliyor'
Bingöl Engelliler Platformu Başkanı Mücahid Korkutata: 'Engelli bireyler üzerinden menfaat sağlanmasına asla izin vermeyeceğiz. Hukuki çerçeve net, beklenti açık: Şeffaf, hesap verebilir ve topluma dokunan STK'lar güçlendirilmeli'
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın