KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
17 Mart 2026 Salı
°C

Bingöllüler demokrasiden yana oldu

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, Bingöllülerin 17 Nisan’da yenilikten, demokrasiden ve hızlı büyümeden yana olduğunu ortaya koyduğunu söyledi.

Bingöllüler demokrasiden yana oldu
20 NİSAN 2017 PERŞEMBE 01:02
0
1727
0
AA aa

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bingöl Milletvekili Cevdet Yılmaz, referandum oylamasında yüzde 72,57 oranında ‘evet' oyu veren Bingöllülerin, demokrasi ve yenilikten yana tavır sergilediğini söyledi.

Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin hayata geçmesiyle istikrarın kalıcı hale geleceğini belirten Yılmaz, belirsizliklerin azalacağını ve yatırımların önünün açılacağını vurguladı.

Yılmaz, “İstikrar kalıcı hale gelecek, belirsizlikler azalacak, yatırımların önü açılacak. Yeni yönetim sistemine verilen destek, kardeşliğimize ve birliğimize destek niteliğindedir. Doğu ve Güneydoğu'da birçok ilde görülen yüksek verilen ‘evet' oyu, ülkenin geleceği adına umutları güçlendiren bir mesaj niteliğindedir” dedi.

Bölge halkının terörün zarar vermediği bir ortamda, özgürlüklerini yaşamak ve refahını artırmak istediğini vurgulayan Yılmaz, “Bölgesel kalkınma farklılıklarının azaldığı bir süreçte, fırsat eşitliği içinde geleceğe yürümek azmindedir. Ben Bingöl halkına, ülkemizin bu aydınlık geleceğine verdikleri güçlü destek için bir kez daha şükranlarımı sunuyor, yeni dönemin insanımıza, ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
17.03.2026
02:17
Bingöl`de Kur`an Tilâvet Yarışması
Bingöl'de Kur'an Tilâvet Yarışması
Bingöl Üniversitesi'nde bu yıl ikincisi düzenlenen 'Geleneksel Kur'an Tilâvet Yarışması ve II. Kur'an Ziyafeti' programında öğrenciler Kur'an-ı Kerim'i usulüne uygun şekilde okuyarak hünerlerini sergiledi. Program sonunda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.
17.03.2026
02:16
Bingöl`de Halepçe Katliamı İçin Anma
Bingöl'de Halepçe Katliamı İçin Anma
Bingöl Demokratik Kurumlar Platformu, Halepçe Katliamı'nın yıl dönümünde Kent Meydanı'nda basın açıklaması yaparak yaşamını yitirenleri andı ve yaşananların insanlığa karşı işlenmiş bir suç olduğu vurgulayıp adalet çağrısında bulundu.
17.03.2026
02:15
Kava:
Kava: 'Halepçe, İnsanlık Vicdanında Silinmeyen Bir Yaradır'
Memur-Sen Bingöl İl Başkanı Yunus Kava, Halepçe Katliamı'nın yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, yaşananların insanlık tarihinin en büyük trajedilerinden biri olduğunu belirterek, 'Halepçe'yi unutmadık, unutmayacağız' dedi.
17.03.2026
02:14
Otomobil Duvara Çarptı: 2 Kişi Yaralandı
Otomobil Duvara Çarptı: 2 Kişi Yaralandı
Bingöl'ün Genç ilçesinde sürücünün yayaya çarpmamak için yaptığı manevra sonucu kontrolden çıkan otomobil duvara çarptı. Kazada araçta bulunan 2 kişi yaralandı.
17.03.2026
02:13
Ahırı sel bastı! Mahsur kalan 12 keçi kurtarıldı
Ahırı sel bastı! Mahsur kalan 12 keçi kurtarıldı
Bingöl'ün Genç ilçesinde etkili olan aşırı yağışların ardından bir ahırı sel bastı. Ahırda mahsur kalan 12 keçi, itfaiye ve AFAD ekiplerinin çalışmasıyla kurtarılarak güvenli alana alındı.
17.03.2026
02:12
Burak Burulday`a Teşekkür Plaketi
Burak Burulday'a Teşekkür Plaketi
Bingöllü iş insanı Serdar Turhan'ın anne ve babası adına yaptırdığı okul ile Serdar Turhan Kampüsü Çocuk Evleri Sitesi projelerinde görev alan İnşaat Mühendisi Burak Burulday, projeye sunduğu katkılar nedeniyle teşekkür plaketiyle onurlandırıldı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın