KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
09 Haziran 2026 Salı
°C

Bingöllülerden başkan yaman'a ziyaret

Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman Bingöllüler Dernek Başkanı Ercan Güneş ve dernek yönetimini belediye hizmet binasında misafir etti.

Bingöllülerden başkan yaman`a ziyaret
11 NİSAN 2012 ÇARŞAMBA 00:11
0
1851
0
AA aa

Samimi bir havada geçen ziyarette Başkan Yaman'ın yaptığı çalışmalarını takdir ettiler. Bingöllüler dernek Başkanı Ercan Güneş, "Yeni yapılan hizmet binası üst katının hayırlara vesile olmasını ve yapacak olduğunuz çalışmalarda başarılarınızın devamını temenni ediyoruz" dedi. Dernek çalışmaları hakkında da bilgi veren Dernek Başkanı Ercan Güneş,"Sivil toplum kuruluşları birlik beraberlik için önemli biz belediyemizin çalışmalarımıza verdiği desteklerden dolay teşekkür ederim, Dilovası'nda eğitimden sağlığa, çevreden, sosyal faaliyetlere her alanda çalışmalar yapıyorsunuz bu çalışmalar Dilovası'nın çehresini değiştiriyor" dedi.

Dilovası Belediye Başkan Yaman Dilovası'na yapılanlar hakkında bilgi verdi.

Başkan Yaman,"Sivil toplum kuruluşları beraberliğin bir simgesidir ve biz İlçemizde bulunan Sivil toplum kuruluşlarının bir birlerinin örf ve adetlerini daha yakından tanıması için Anadolu Kültürleri geceleri düzenledik ve sivil toplum kuruluşlarına yönelik çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olana Kültür Merkezi projesi 2 Mayıs'ta ihaleye çıkıyor. Dilovası'nın büyük bir açığını kapatacak olan bu proje içinde nikâh salonu, sinema salonu, konferans salonu, kafeteryaları, bayanlar için eğitim kursları, bilgi evleri ve diğer sosyal alanlarıyla halkımızın çok faydalanacağı bir Kültür Merkezi olacak. Biz yönetime geldiğimiz gün eğitime 180 dönüm alan ayırdık ve bu alana 11 okul yapmak için çalışmalarımız son hızı ile devam ediyor. Tavşancıl sahili önümüzdeki ay bitmiş ve yaz sezonuna yetişmiş olacak bu proje ile piknik alanı, yürüyüş yolu, spor alanları, marinası, dinlenme alanları olan bu proje İlçemizin büyük eksikliğini giderecek. Bizim halkımız her şeyin en iyisini ve en güzelini hak ediyor" dedi.

YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
08.06.2026
19:26
20 Yıl 9 Ay Hapis Cezası Bulunan Firari Yakalandı
20 Yıl 9 Ay Hapis Cezası Bulunan Firari Yakalandı
Hakkında iki ayrı suçtan toplam 20 yıl 9 ay 2 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir hükümlü, Bingöl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü yakalandı. Şahıs, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
08.06.2026
13:26
Rakipler Belli Oldu, Yönetim Hâlâ Belirsiz
Rakipler Belli Oldu, Yönetim Hâlâ Belirsiz
30 yıl sonra yeniden TFF 2. Lig'de mücadele edecek olan 12 Bingölspor'un yeni sezondaki rakipleri netleşti. Ancak yeşil-beyazlı kulüpte kongre öncesi yönetim belirsizliği sürerken, gözler aday çıkıp çıkmayacağına çevrildi.
08.06.2026
13:07
Bingöl Dallıtepe`de ormanlar neden kesiliyor?
Bingöl Dallıtepe'de ormanlar neden kesiliyor?
Son birkaç yıldır yapılan kesime bu yıl da itirazlar yükseldi. Kesimi yapan o köylü, itiraz eden de yine o köylü! Orman katliamıysa neden göz yumuluyor? Yasalsa olayın perde arkasında ne var? İşte yaşananlar ve edinilen o bilgiler…
08.06.2026
13:04
Teknikerler Konfederasyonu Kuruldu:
Teknikerler Konfederasyonu Kuruldu: '83 yıl sonra sahaya iniyoruz'
Konfederasyon Başkanı Ertan Kılıç, teknikerlerin mesleki haklarını savunmak ve çözüm bekleyen sorunlarını gündeme taşımak amacıyla konfederasyon çatısı altında örgütlendiklerini açıkladı. Kılıç, milyonlarca teknikerin daha güçlü temsil edilmesi için mücadele edeceklerini söyledi.
07.06.2026
18:29
Vali Çelik: Hesarek`i Türkiye`nin Önde Gelen Kayak Merkezlerinden Biri Yapacağız
Vali Çelik: Hesarek'i Türkiye'nin Önde Gelen Kayak Merkezlerinden Biri Yapacağız
Bingöl Valisi Cahit Çelik, Hesarek Kayak Merkezi'nde incelemelerde bulunarak devam eden çalışmalar ve planlanan yatırımları değerlendirdi. Çevre Haftası kapsamında düzenlenen fidan dikim etkinliğine de katılan Çelik, ulaşım ve altyapı yatırımlarıyla Hesarek'in daha güçlü bir turizm merkezi haline geleceğini söyledi.
07.06.2026
18:28
Bingöl Polisinden Efrayim Bebek İçin Anlamlı Destek
Bingöl Polisinden Efrayim Bebek İçin Anlamlı Destek
Bingöl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü personeli, SMA Tip-1 hastası Efrayim Gökalp'in tedavisi için yürütülen kampanyaya destek verdi. Polisler hem alışveriş yaptı hem de satış sonrası kalan tüm sebze ve yeşillikleri satın alarak ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak üzere bağışladı.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın