KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
08 Şubat 2026 Pazar
°C

Bingölspor 3.sıraya düştü!

Kendi sahasında İstanbulspor’u ağırlayan Belediye Bingölspor, maçta aldığı 1-1 beraberlikle grupta 2. sıradan 3. sıraya düştü.

Bingölspor 3.sıraya düştü!
22 NİSAN 2012 PAZAR 21:22
0
7188
0
AA aa

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Spor Toto 3. lig 2. grupta mücadele eden B.Bingölspor, İstanbulspor'u konuk etti. 

B.Bingölspor, İstanbulspor maçı Pazar günü saat 14.30'da Şehir Stadyumu'nda oynandı. Maçı Vali Mustafa Hakan Güvençer, Belediye Başkanı Serdar Atalay, İl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Erdal Arıkan izledi. 

Karsspor maçında çıkan saha olayları nedeniyle PFDK tarafından B.Bingölspor'a verilen 2 maçlık seyircisiz oynama cezası nedeniyle taraftar maça alınmadı. Ceza, bu haftaki maç ile sona erdi. Maça giremeyen taraftarlar, maçı dışarıdan izledi. B.Bingölspor'u bu hafta taraftar olarak çocuklar ve bayanlar destekledi. 

Teknik Direktör Nihat Balan gözetiminde maça iyi hazırlanan yeşil-beyazlı ekip, maçta aradığını bulamayarak, beraberlikle yetindi. 

Maça kazanmak için çıkan yeşil-beyazlı ekip, maçın ilk dakikalarında rakibini zorlamaya başladı. B.Bingölspor oyuncularından Gökhan Erdöl, 14.dakikada penaltıyla bir gol atmayı başardı. 1-0 öne geçen yeşil-beyazlı ekip birinci yarıyı bu skorla sona erdirdi. Maçın ikinci yarında rakibinin kalesini zorlamaya çalışmasına rağmen gol atamayan yeşil-beyazlı ekip, rakip takımın oyuncusu Fatih Sözgen'in 57.dakikada attığı golle hayal kırıklığına uğradı. 1-1 beraberlik sağlanan maç, bu şekilde sona erdi. 

Ligin 2'nci yarısına fırtına gibi başlayan ve oynadığı 15 maçta 10 galibiyet, 5 beraberlik alan B.Bingölspor, grupta 62 puanla 2.sıradan 3.sıraya düştü. 

 
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
07.02.2026
21:54
Zikte SÜRKAP`tan 5. Yıl Buluşması
Zikte SÜRKAP'tan 5. Yıl Buluşması
Birlik ve dayanışma mesajlarının verildiği programda eğitim çalışmaları kapsamında hayata geçirilen 'Murat Etüt Merkezi'ne dikkat çeken Platform Başkanı Mehmet Atalay, bir toplumun gelişmişlik düzeyinin en önemli göstergelerinden birinin eğitim olduğunu vurguladı ve bu anlayışla hayata geçirilen Murat Etüt Merkezi'nin kendileri için en anlamlı çalışmaların başında geldiğini söyledi.
07.02.2026
21:39
Bingöl`de göçmen kaçakçılığı operasyonu
Bingöl'de göçmen kaçakçılığı operasyonu
Bingöl'de İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince göçmen kaçakçılığına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında 12 düzensiz göçmen yakalandı.
07.02.2026
21:30
Öztürk;
Öztürk; 'Bingöl halkı artık bu hastalıklar için başka illere gitmeyecek'
Bingöl Devlet Hastanesi'nde göreve başlayan Hematoloji Uzmanı Dr. Osman Can Öztürk, hasta kabulüne başlayan hematoloji kliniğiyle birlikte kemik iliği ve kan hastalıklarının tanı, tedavi ve düzenli takibinin artık Bingöl'de yapılabileceğini belirterek, yeni hizmetin önemli bir ihtiyacı karşılayacağını ve hastaların çevre illere gitmesine gerek kalmayacağını söyledi.
07.02.2026
21:12
Adaklı`da eğitim çalışmaları ele alındı
Adaklı'da eğitim çalışmaları ele alındı
Eğitime Destek Koordinasyon Toplantısı, Vali-Mülkiye Başmüfettişi Abdulkadir Yazıcı başkanlığında gerçekleştirildi.
07.02.2026
21:05
Bingöl`de Faciadan Dönüldü! 1 yaralı
Bingöl'de Faciadan Dönüldü! 1 yaralı
Bingöl'ün Karlıova ilçesine doğalgaz sevkiyatı yapan tırın devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, 1 kişi yaralandı.
07.02.2026
19:35
YEM-SÜT A.Ş. arsa ihalesi yeniden gündemde!
YEM-SÜT A.Ş. arsa ihalesi yeniden gündemde!
DEM Parti İl Genel Meclis Gurubu'nca Bingöl İl Genel Meclisi'ne sunulan soru önergesinde, İl Özel İdaresi hissesi bulunan YEM-SÜT A.Ş.'ye ait arsa satış ihalesinin ardından yaşanan süreç ve kamu zararı ihtimali gündeme taşındı. Önergede, ihalenin onaylanıp onaylanmadığından tahsilat sürecine kadar birçok başlıkta açıklama talep edildi.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın