KİM KİMDİR FİRMA REHBERİ Hemen Üye Ol Üye Girşi
Uye Girişi
Giriş
Beni Hatırla
Yeni Üye Kayıt
Haber sitemizin aktivitelerinden yararlanmak için üyelik başvuru yapın.
Hemen Üye Olun
Uye Hizmetleri
 
04 Eylül 2026 Cuma
°C

Bingölspor 3.sıraya düştü!

Kendi sahasında İstanbulspor’u ağırlayan Belediye Bingölspor, maçta aldığı 1-1 beraberlikle grupta 2. sıradan 3. sıraya düştü.

Bingölspor 3.sıraya düştü!
22 NİSAN 2012 PAZAR 21:22
0
7621
0
AA aa

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Spor Toto 3. lig 2. grupta mücadele eden B.Bingölspor, İstanbulspor'u konuk etti. 

B.Bingölspor, İstanbulspor maçı Pazar günü saat 14.30'da Şehir Stadyumu'nda oynandı. Maçı Vali Mustafa Hakan Güvençer, Belediye Başkanı Serdar Atalay, İl Emniyet Müdürü Ahmet Akbal ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Erdal Arıkan izledi. 

Karsspor maçında çıkan saha olayları nedeniyle PFDK tarafından B.Bingölspor'a verilen 2 maçlık seyircisiz oynama cezası nedeniyle taraftar maça alınmadı. Ceza, bu haftaki maç ile sona erdi. Maça giremeyen taraftarlar, maçı dışarıdan izledi. B.Bingölspor'u bu hafta taraftar olarak çocuklar ve bayanlar destekledi. 

Teknik Direktör Nihat Balan gözetiminde maça iyi hazırlanan yeşil-beyazlı ekip, maçta aradığını bulamayarak, beraberlikle yetindi. 

Maça kazanmak için çıkan yeşil-beyazlı ekip, maçın ilk dakikalarında rakibini zorlamaya başladı. B.Bingölspor oyuncularından Gökhan Erdöl, 14.dakikada penaltıyla bir gol atmayı başardı. 1-0 öne geçen yeşil-beyazlı ekip birinci yarıyı bu skorla sona erdirdi. Maçın ikinci yarında rakibinin kalesini zorlamaya çalışmasına rağmen gol atamayan yeşil-beyazlı ekip, rakip takımın oyuncusu Fatih Sözgen'in 57.dakikada attığı golle hayal kırıklığına uğradı. 1-1 beraberlik sağlanan maç, bu şekilde sona erdi. 

Ligin 2'nci yarısına fırtına gibi başlayan ve oynadığı 15 maçta 10 galibiyet, 5 beraberlik alan B.Bingölspor, grupta 62 puanla 2.sıradan 3.sıraya düştü. 

 
YORUM YAZIN
Profiliniz ziyaretci statüsünde görünüyor. Yorumlarınız aşağıdaki isimle yayınlanacaktır
Değiştir
Dilerseniz web sitemize üye olarak daha özgün bir profil oluşturabilir ve yorumlarınızı hesabınızdan takip edebilirsiniz
Kodu Girin
Yapacağınız yorumların şiddet ve hakaret içermemesine lütfen dikkat edin. Aksi taktirde yorumlarınız onaylanmayacaktır. Gönder
03.09.2026
23:38
Bingöl Yem-Süt`te kritik süreç tamamlandı: Taşınmazlar satıldı, gelir İl Özel İdaresi`ne aktarıldı
Bingöl Yem-Süt'te kritik süreç tamamlandı: Taşınmazlar satıldı, gelir İl Özel İdaresi'ne aktarıldı
Bingöl Yem-Süt-Besicilik A.Ş.'ye ait Merkez Saray Mahallesi'ndeki iki taşınmazın satış ve devir süreci tamamlandı. Bingöl Valiliği, ihale sürecine ilişkin açılan davanın mahkeme tarafından reddedildiğini, satış bedelinin tahsil edildiğini ve Bingöl İl Özel İdaresi'ne düşen payın ilgili hesaplara aktarıldığını açıkladı.
03.09.2026
23:37
Bingöl`de araç dereye uçtu: 1 ölü, 4 yaralı
Bingöl'de araç dereye uçtu: 1 ölü, 4 yaralı
Bingöl'ün Yedisu ilçesinde kontrolden çıkarak dereye uçan araçta bulunan 5 kişiden 1'i hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Yaralılar, ekiplerin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.
03.09.2026
23:35
Bingöllüler memleketine dönse nüfusumuz kaç olurdu?
Bingöllüler memleketine dönse nüfusumuz kaç olurdu?
TÜİK'in 'herkes memleketine dönseydi' simülasyonunda Bingöl'ün nasıl bir nüfusa ulaşacağı hesaplandı. Bingöllüler memleketine dönseydi kentte nasıl bir nüfus tablosu ortaya çıkardı? İşte yanıtı ve Bingöl'ün Türkiye'deki sıralaması…
03.09.2026
23:34
Okullar için alışverişte ‘Bingöl` önerisi
Okullar için alışverişte 'Bingöl' önerisi
Bingöl Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı Mesut Kurtaran ve beraberindeki oda başkanları, İl Millî Eğitim Müdürü Mustafa Özel'i ziyaret etti. Görüşmede, yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde okulların ihtiyaçlarına yönelik mal ve hizmet alımlarında, mevzuat çerçevesinde yerel esnaf ve işletmelerin daha fazla değerlendirilmesi gündeme geldi.
03.09.2026
23:32
Beş şehir, tek turizm rotası
Beş şehir, tek turizm rotası
Bingöl, Elâzığ, Adıyaman, Tunceli ve Malatya'nın turizm potansiyeli ortak bir vizyonla ele alındı. Bakan Ersoy, beş ilin birbirini tamamlayan bir turizm coğrafyası olarak değerlendirilerek ulusal ve uluslararası görünürlüğünün artırılacağını söyledi. Bingöl'ün sahip olduğu değerlere de dikkat çeken Bakan Ersoy, bölgedeki potansiyelin doğru şekilde ürünleştirilmesi ve tanıtılması gerektiğine dikkat çekti.
03.09.2026
02:07
Motorine 8,24 TL zam geliyor!
Motorine 8,24 TL zam geliyor!
Sektör kaynaklarına göre motorinin litre fiyatına 4 Eylül Cuma günü itibarıyla 8,24 TL zam bekleniyor. Artışın gerçekleşmesi halinde Bingöl'de motorinin litre fiyatı 92 TL'yi aşacak. 50 litrelik deponun dolum maliyeti ise 412 TL artacak.
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir
©Copyright 2017
Haberler, Fotoğraf Galerisi, Video Galerisi, Köşe Yazıları ve daha fazlası için arama yapın